__Lara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 marysia55 napisał(a):chyba tylko to zostaje :shake: ale za to sie jutro złapię może cos użebram:cool3::cool3: :razz: ja żebrzę dziś na inne wątki :diabloti: Quote
leni356 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ja chyba nie dostałam numeru konta, albo przegapiłam :( Quote
Biafra Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 leni356 napisał(a):ja chyba nie dostałam numeru konta, albo przegapiłam :( Już piszę pw Quote
ewajanka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Biafra napisał(a):Podniosę dziewczyny... To i ja podniosę bo powiało ciszą.:roll: Quote
marysia55 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 prosimy bardzo :loveu: może ktos jeszcze sie włączy w pomoc dla tych bidulek :roll::roll::roll: Quote
irenaka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A może macie coś na bazarek? Wystawię chętnie, sama mam pustki w kieszeni. Quote
Biafra Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 irenaka napisał(a):A może macie coś na bazarek? Wystawię chętnie, sama mam pustki w kieszeni. Coś wykopię na bazarek :p Quote
irenaka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Biafra napisał(a):Coś wykopię na bazarek :p Polecam się również na przyszłość;) Quote
marysia55 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 prosimy o wsparcie finansowe na sunie:loveu::loveu: tyle już wycierpiały:shake: Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 marysia55 napisał(a):prosimy o wsparcie finansowe na sunie:loveu::loveu: tyle już wycierpiały:shake: Ja też proszę ;) help! Quote
Camara Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Można pomóc w dokarmiamiu obu dziewczynek ;) i zagłosować!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12594314 Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 W górę panienki - poza tym, że gryzą i już po sterylkach to co o nich wiemy? :cool3: Quote
Camara Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 no bez przesady, nie zawsze gryzą :evil_lol: nie gryzą, jak się nie próbuje przy nich majstrować - czesanie, kąpanie oraz inne zabiegi pielęgnacyjne - to grozi śmiercią lub kalectwem :cool3: ale poza tym, to są miłe panienki - drapią się po nogach w celu podstawienia łepków do głaskania, grzecznie przychodzą na zawołanie, spokojnie mogą iść do domu BEZ ogrodzenia!!! na 100% nigdzie się nie oddalą i są jak klony - wszystko robią razem i identycznie - razem śpią, razem jedzą, jedna bez drugiej nie ruszy się na krok Ktoś reflektuje na bezobsługowe psinki?????? Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Camara napisał(a):Można pomóc w dokarmiamiu obu dziewczynek ;) i zagłosować!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12594314 zagłosowałam na Fundację "Zwierzę nie jest rzeczą" to fundacja Biafry ale zajmuje dopiero 2 miejsce , może cholercia porozsyłać ten link po wątkach??? Zabiorę sie za to jutro czyli właciwie dzisiaj ale w dzień :evil_lol: Quote
Camara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 o tych biedach też świat zapomniał :shake: na dobry początek dałam pomykadła na: - krakowskie zwierzaki - cafeanimal w miarę czasu będę dodawać dalej, ale pomoc bardzo by się przydała!!!!!!!!! Quote
Camara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 dodałam ogłoszenia: internetowa strona zwierząt Dz.P psy.pl adopcje.org qumtee.krakow Czy naprawdę NIKT nie ma czasu na pomoc w ogłoszeniach??? młodzież ma chyba jeszcze wakacje... proszę - bo ja jestem zupełnie niewydajna motając się między pracą, hotelem, weterynarzami i rodziną z całym stadem własnych zwierząt :cool1: Tekst podstawowy - można ubarwiać go do woli ;) Pixie i Dixie – dwie malutkie, młode suczki. Prawdopodobnie matka i córka. Obie potraktowano bardzo okrutnie – zostały wyrzucone z auta wprost na ruchliwą jezdnię. Parę godzin oszołomione i potłuczone biegały pomiędzy rozpędzonymi pojazdami. Obecnie przebywają w hotelu dla zwierząt. Obie suczki różnią się tylko kolorem (ruda i czarna) i są niesamowicie zżyte z sobą – zachowują się jak klony. Gdzie Pixie tam i Dixie, razem śpią, razem jedzą, razem biegają. Są bardzo spragnione ludzkiej obecności, ale nie potrafią chodzić na smyczy i źle znoszą zabiegi pielęgnacyjne. Za to kochają przytulanie i głaskanie. Szukają wspólnego domu (z ogródkiem), przecież takie maleństwa nie zajmują dużej przestrzeni. Są zdrowe, wysterylizowane i nauczone czystości. Telefon: 692-33-44-33 Quote
Asior Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 zaraz poproszę Bahlse :loveu: Ona ma szczęśliwą ręke do ogłoszeń :) Mam nadzieje, ze mnie nie udusi, ze podsyłanie psiaków do ogłaszania :oops: Quote
Camara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Camara napisał(a):o tych biedach też świat zapomniał :shake: na dobry początek dałam pomykadła na: krakowskie zwierzaki cafeanimal internetowa strona zwierząt Dz.P psy.pl adopcje.org qumtee.krakow info.krakow krakusik adopcjapsa aleokazja kupsprzedaj Quote
bahlsa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Malutkie Pixie i Dixie szukają domów :: (S004124) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Malutkie Pixie i Dixie szukają domów Malutkie Pixie i Dixie szukają domów | Zwierzęta | ogłoszenia drobne http://isu.pl/index.php?id=pokaz_ogloszenie&id_oglosz=67590 Malutkie Pixie i Dixie szukają domów - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Malutkie Pixie i Dixie szukają domów - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Psy, koty - Malutkie Pixie i Dixie szukają domów - Bezpłatne ogłoszenia Quote
Biafra Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Jesteście super :loveu: Trochę ogłoszeń mamy. Teraz jeszcze trzeba modlić się o cud :diabloti: Quote
Recommended Posts