Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiama']Misiek ma fajnych kolegów w boksie :razz:[/quote]

ten chudy to piesek, a czarna z kołnierzem to sunia, strasznie biedna, ciągle się w kółko kręciła :shake:

a picasa sobie dopiero założyłam, bo się obraziłam na fotosik, i nic jeszcze nie wiem:)

Posted

Ja w picasa jakos od poczatku. Swietnie i szybko sie znalazlas ;).

Mis ma kolezeństwo spokojne tak jak na oko wyglada ?

Ładniutką ma mordę niufek :loveu:

Posted

Jak tam nasz śliczny psiaczek?:loveu:Mordkę ma przesłodką i mam nadzieję,że szybko znajdzie domek,A może pomyślimy o jakimś DT:multi:To biedactwo już swoje przeszło w krótkim życiu a mimo to uwielbia ludzi,Jest taki kochany,proszę pomóżmy mu wspólnymi siłami znalaleść choć płatny DT,Ile będę mogła to pomogę bo najważniejsze jest by trafił do SUPER domku i był szczęśliwy:lol:

Posted

BYłam normalnie w szoku jak go zoabczyłam, dwa tygodnie temu przywiozłam wystraszonego psiurka, który i ze spuszczonymi uszkami lizał mnie po rękach i chciał zakopać sobie kawałek parówki - a teraz taki uśmiech na powitanie...

Posted

O ja nie moge !!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Kaju, szczegóły prosimy :crazyeye:.

Jacie kręcę,
az mnie sie łezka w oku zakręciła z tego rzewnego szczęścia :loveu:.

Posted

Psiama - rozglądać się! :diabloti: Misiek pojechał do Chorzowa! :crazyeye:

Niestety pracownicy schroniska nic mi więcej nie mogą podać, a niestety Ci państwo do mnie wcześniej nie dzwonili :-(

A tak bym chciała wiedzieć jak tam Misiek się ma....:-(

Posted

Otwieram oczyska szeroko, jak go spotkam to chyba rykne ze szczescia :loveu:.

Rozwalaja mnie te zasady schroniskowe, ale w dobie ochrony danych rozumiem podejscie :p.

Moze to ktos z telefonów, kto zdecydowal sie po prostu pojechac po psiaka i tyle. No bo od kiedy ludzie z Chorzowa jezdza po psiaka ze shcroniska tyskiego, majac przeciez chorzowskie po drodze i nietylko .... :eviltong:.

Posted

psiama napisał(a):
Otwieram oczyska szeroko, jak go spotkam to chyba rykne ze szczescia :loveu:.

Rozwalaja mnie te zasady schroniskowe, ale w dobie ochrony danych rozumiem podejscie :p.

Moze to ktos z telefonów, kto zdecydowal sie po prostu pojechac po psiaka i tyle. No bo od kiedy ludzie z Chorzowa jezdza po psiaka ze shcroniska tyskiego, majac przeciez chorzowskie po drodze i nietylko .... :eviltong:.

Ludzie na pewno pojechali widząc jego ogłoszenie, ale ja podawałam namiary i na siebie i na schronisko. Niestety do mnie nie dzwonili.

Może się właściciele sami odezwą. Kurcze, tyle się działo z tym psiakiem a teraz nic nie wiem.... szkoda.

Posted

Misiek śliczny piesek więc było wiadomo,że długo miejsca w schronisku nie zagrzeje :lol: ale to smutne, ze nie wiadomo gdzie trafił :shake:.Mam nadzieję,że Misio będzie miał super domek i wspaniałych właścicieli i że nowi państwo się odezwą...i choć słówko napiszą o Miśku.

Posted

też mam taką nadzieję. Może uda się przebłagać pracownika schroniska, oni moga zadzwonić i zapytać jak się Misiek ma. Bo danych osobowych nie mogą nam podawać.

Posted

psiama napisał(a):
Ale bedzie jazda jak ja go gdzie sama wypatrze, np. w parku WPKiW :loveu:

teściowa mieszka koło parku - też się tam czasami pojawiam :diabloti: