ketunia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Biedny Tuptuś. Siedzi już w tej klatce 1,5 miesiąca:( Quote
marlenka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='ketunia']Biedny Tuptuś. Siedzi już w tej klatce 1,5 miesiąca:([/QUOTE] Ale przynajmniej nic nie zje co mu jeszcze nie wolno , jest dogladany , wypieszczony , więc myslę ze nie jest mu aż tak źle . Quote
Ingrid44 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='marlenka']Ale przynajmniej nic nie zje co mu jeszcze nie wolno , jest dogladany , wypieszczony , więc myslę ze nie jest mu aż tak źle .[/QUOTE] Swieta prawda . Pewnie mu sie nudzi bo pobiegac nie moze .Tuptusiu juz niedlugo i bedziesz trzymac porzadek u Jamora. Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Tuptus zapraszam cie na Swiateczny Bazarek do Franusia, ktory ma 1000 zl. dlugu: http://www.dogomania.pl/threads/174776-Swiateczny-Bazarek-dla-Franusia-ktory-ledwo-uszedl-z-zyciem-do-12-XII-godz-12-00 Quote
jamor Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='ketunia']Biedny Tuptuś. Siedzi już w tej klatce 1,5 miesiąca:([/QUOTE] jestem za tym aby go odbic. kto za kto przeciw Quote
gameta Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='jamor']jestem za tym aby go odbic. kto za kto przeciw[/QUOTE] ja za - kara jest niewspółmierna do win ... Quote
Ingrid44 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='jamor']jestem za tym aby go odbic. kto za kto przeciw[/QUOTE] Zdecydowanie odbijamy:snipersm::snipersm::snipersm::snipersm: Quote
marlenka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja jestem przeciw :mad: niech siedzi puki mu się ryjek nie wygoi . Ja nie chce już go tam wozić bo on mnie za to znienawidzi . Powiedzcie kiedy będzie "odbitka" to pojadę bronić kliniki :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ci co dobjaja, niech powiedzą, dokąd go chca zawieźć. jak do ds, to jestem za :-). tuptadło to chyba najbogatszy pies na dogo. Quote
gameta Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='sleepingbyday']ci co dobjaja, niech powiedzą, dokąd go chca zawieźć. jak do ds, to jestem za :-). tuptadło to chyba najbogatszy pies na dogo.[/QUOTE] Jamor, po raz trzeci pytam - bierzesz Tupta na DS ? Quote
marlenka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='gameta']Jamor, po raz trzeci pytam - bierzesz Tupta na DS ?[/QUOTE] No własnie Jamor bierzesz???:razz: Quote
jamor Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='marlenka']No własnie Jamor bierzesz???:razz:[/QUOTE] takie pytania padają z kazdego wątku psów ktore u mnie przebywają. swoich mam 5 , 2 x niemieckie + 3 x belgijskie. wystarczy Quote
majuska Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ale przecież ktoś musi nimi rządzić, dopilnować porządku, w razie czego obronić.... Quote
Ingrid44 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tuptus -maly ale bardzo odwazny.Nikt mu nie podskoczy. Wymarzony pies obronny :) Quote
gameta Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='jamor']takie pytania padają z kazdego wątku psów ktore u mnie przebywają. swoich mam 5 , 2 x niemieckie + 3 x belgijskie. wystarczy[/QUOTE] Widzisz, ty niepatrioto :( A Tupek polski ;) Quote
marlenka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 ale kusicie cioteczki :) ale Jamor się chyba nie ugnie :( Quote
brazowa1 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jamor,ugnij się.Tak,będą Cie pytac o każdego hotelowego psa,a zaadoptujesz Tuptusia i masz śiwęty spokój. "nie moge wziąc ,bo mam Tuptusia",kto będzie dyskutował z takim agrumentem? Quote
marlenka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='brazowa1']Jamor,ugnij się.Tak,będą Cie pytac o każdego hotelowego psa,a zaadoptujesz Tuptusia i masz śiwęty spokój. "nie moge wziąc ,bo mam Tuptusia",kto będzie dyskutował z takim agrumentem?[/QUOTE] :happy1: dobry argument Quote
jamor Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 jak sprzedam swoje to rozważe propozycje Quote
marlenka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='jamor']jak sprzedam swoje to rozważe propozycje[/QUOTE] Ale Tuptuś nie na sprzedaż??? Quote
sleepingbyday Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='gameta']Widzisz, ty niepatrioto :( A Tupek polski ;)[/QUOTE] buehehe! [quote name='brazowa1']Jamor,ugnij się.Tak,będą Cie pytac o każdego hotelowego psa,a zaadoptujesz Tuptusia i masz śiwęty spokój. "nie moge wziąc ,bo mam Tuptusia",kto będzie dyskutował z takim agrumentem?[/QUOTE] dobre dobre. ale ja tam bym nie była taka chybka do adoptowania tuptka jamorowi. tymczas to co innego, ale mieć taką konkurencję do rządzenia to bo ja wiem? zatłuka się chłopaki o pierwsze miejsce na podium ;-) Quote
brazowa1 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='sleepingbyday']ale ja tam bym nie była taka chybka do adoptowania tuptka jamorowi. tymczas to co innego, ale mieć taką konkurencję do rządzenia to bo ja wiem? zatłuka się chłopaki o pierwsze miejsce na podium ;-)[/QUOTE] eee tam,to juz nie bedzie nasz problem,tylko Jamora :) Quote
Recommended Posts