marlenka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Szarotka napisał(a):Pytalam sie czemu Tuptus schudl, czemu nie je?? drugie zdanie to stwierdzenie, ze wetki, ktore gryzie sa widocznie malo kaloryczne:evil_lol::evil_lol: i Tuptus sie nimi odzywic nie moze. Nie potrafie tego bardziej wyjasnic, mam nadzieje, ze tym razem jest jasne:cool3::cool3::cool3: Ciotka on je , ale za kazdym razem jak dostaje znieczulenie to musi mieć kroplówki żeby nie wymiotował , zeby mu się japa zagoiła . A on nie da sobie juz nic zrobić bez znieczulenia to jest jedyne wyjście . A wetki to niejeden facet by pewnie schrupał :) bo dziewczyny są naprawdę świetne :) Quote
Ingrid44 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Biedny Tuptus-ciagle go kluja w doopke,zagladaja do paszczy,przewracja w rozne strony. Co to za zycie i nawet nikogo nie dadza schrupac. Ech .... Quote
Pies Wolny Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ingrid44 napisał(a):Biedny Tuptus-ciagle go kluja w doopke,zagladaja do paszczy,przewracja w rozne strony. Co to za zycie i nawet nikogo nie dadza schrupac. Ech .... O to, to ja już jak widzę w rekach piguły lub wracza strzykwę to mi japa z klawiaturą gotową do boju sama się otwiera. To automat działający powyżej pewnej liczby kolnięć.:pissed: Quote
Szarotka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Hm ja tam tez nie lubie lekazy, to sie Tuptusiowi nie dziwie. Dobrze by bylo, zeby juz mogl do Jamora wrocic. Quote
Ingrid44 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Czy juz wiadomo kiedy Tuptus wraca do Jamora ? Quote
marlenka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ingrid44 napisał(a):Czy juz wiadomo kiedy Tuptus wraca do Jamora ? Jeszcze z tydzień czasu , niesety nie jest tak wesoło jakby się mogło zdawać . Goi sie bardzo powoli ale się goi i dopóki sie nie zagaoi na 200 % będzie siedział w lecznicy . Quote
Ingrid44 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 marlenka napisał(a):Jeszcze z tydzień czasu , niesety nie jest tak wesoło jakby się mogło zdawać . Goi sie bardzo powoli ale się goi i dopóki sie nie zagaoi na 200 % będzie siedział w lecznicy . Niech sie dobrze zagoi, to najwazniejsze. Quote
jamor Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='marlenka']A tutaj odtłuszczony Tuptuś dzieki za linka bo nie mogłem znalesc tej stronki. nie dobrze tuptus wyglada, przygnębiony, postarzał sie o jakies kilka lat. Pytałas marlena czy przeszło mu to krztuszenie przy jedzeniu ? widziałas moze jak wogóle cos teraz jadł ? Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Boze kiedy tego Tuptka wypuszcza, bo biedak nam calkiem zniknie:roll::roll::roll::roll::shake::shake: Quote
marlenka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Szarotka napisał(a):Boze kiedy tego Tuptka wypuszcza, bo biedak nam calkiem zniknie:roll::roll::roll::roll::shake::shake: może juz w tym tygodniu wypuszczą Tuptusia , zobaczymy . Jamor nie widziałam czy się krztusi cholera zapominam o tym zupełnie . Ale obiecuję że dziś do nich zadzwonię i spytam ( chyba coś na pamięc muszę sobie kupić ) Quote
Ingrid44 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wracaj Tuptusiu. Nikt porzadku nie pilnuje u Jamora. Quote
Pies Wolny Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jeszcze trochę to nie będzie miał siły za cyngiel pociągnąć. Kurka wodna, a może celowo ograniczają papu, żeby implantu nie potargał. No jest smutas i tyle. Lubię takich wredoli z charakterkiem, .....ale mam już siedem. Quote
marlenka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Pies Wolny napisał(a):Jeszcze trochę to nie będzie miał siły za cyngiel pociągnąć. Kurka wodna, a może celowo ograniczają papu, żeby implantu nie potargał. No jest smutas i tyle. Lubię takich wredoli z charakterkiem, .....ale mam już siedem. Co to jest siedem :) bierz Tuptusia:) Oni mu nie ograniczają jedzenia , on po prostu wszystko musi mieć robione pod znieczuleniem - inaczej nie daje sie dotknąc , wetki nawet zastrzyku nie mogą mu zrobić bo gryzie , a po znieczuleniu dostaje kroplówke żeby nie wymiotował . To nie tak że go głodzą , nie bądźmy az tak podejrzliwi . Adoptuj Tuptusia - drugi pies gratis :) Quote
Pies Wolny Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Drugi ...... hm, a ten drugi to jaki ? :cool3: może dla odmiany WREDZIA. WREDZIO Z WREDZIĄ WSZYSTKICH ZJEDZĄ - no to jeeest myśl.:evil_lol: Quote
marlenka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Pies Wolny napisał(a):Drugi ...... hm, a ten drugi to jaki ? :cool3: może dla odmiany WREDZIA. WREDZIO Z WREDZIĄ WSZYSTKICH ZJEDZĄ - no to jeeest myśl.:evil_lol: Drugiego możesz sobie wybrać sam u Jamora :) Quote
Florentynka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Przepraszam za off'a - marlenka - masz skrzynkę zapchaną, chciałam Cię prześladować w sprawie nowego linka do wątku Nugata, znalazłam go w końcu jakimś cudem, ale i tak sobie wyczyść. I, skoro już tu jestem - pozdrowienia dla upiornego Tuptusia! Quote
Szarotka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 marlenka napisał(a):Drugiego możesz sobie wybrać sam u Jamora :) Wez Atosa, bo on jest duzy i lagodny, to bedziesz mial wreszcie jakies urozmaicenie :):) Quote
Pies Wolny Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Mam dwie duże Baby w domu. Jedna z Krężela, druga z lasu podgorzowskiego. Duże Baby nie załapały się na obrazek, dlatego się nie przedstawiają. Quote
gameta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Pies Wolny']Mam dwie duże Baby w domu. Jedna z Krężela, druga z lasu podgorzowskiego. Duże Baby nie załapały się na obrazek, dlatego się nie przedstawiają. Nie ładnie tak pisać o żonie i teściowej ;) Quote
marlenka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 gameta napisał(a):Nie ładnie tak pisać o żonie i teściowej ;) Oj Gameta skojarzenia masz fajne hihii. Mi by do głowy nie wpadło . Wolny Pies kiedy umowę szykowac dla Ciebie?? Quote
Pies Wolny Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 gameta napisał(a):Nie ładnie tak pisać o żonie i teściowej ;) No to jest dobre. Bardzo dobre:cooldevi: Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 tuptek, kiedy ty wyłazisz? bo tutaj już w piętke gonią ;-). wpadać mi na bazarek, kiecki oglądać i kupować! Quote
marlenka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='sleepingbyday']tuptek, kiedy ty wyłazisz? bo tutaj już w piętke gonią ;-). wpadać mi na bazarek, kiecki oglądać i kupować! Tuptuś jeszcze do końca tygodnia musi zostać w szpitalu , cholender strasznie długo . Quote
ketunia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Finanse Tuptusia Wpłaty: Scared Piranha 138 zł Majuska 20 zł Bambino 10 zł ( VIII, IX, X) Marysia55 10 zł (IX, X) Ihabe 30 zł (VIII) Darkwater 48,50 zł Ihabe 35 zł (IX, X, XI, XII) Agata51 10 zł (VIII, IX, X) Piromanka 125 zł Bazarki ketuni 1358 zł Sava 300 zł Asia (siostra ketuni) 1000 zł Szarotka 70 zł Krzysztof K. 60 zł Ra_dunia 60 zł SBD bazarek 158 zł Pies wolny 50 zł SBD 5 zł Razem: 3642,50 zł Wydatki: 50 zł weterynarz 270 zł hotelik IX 180 zł weterynarz 325 zł hotelik X 1180 zł operacja 157,50 zł puszki RC Razem: 1802,50 zł 3642,50 zł - 1802,50 zł ------------------ 1840 zł Tuptuś ma na koncie 1840 zł :lol: Quote
Recommended Posts