Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
Pytalam sie czemu Tuptus schudl, czemu nie je?? drugie zdanie to stwierdzenie, ze wetki, ktore gryzie sa widocznie malo kaloryczne:evil_lol::evil_lol: i Tuptus sie nimi odzywic nie moze.

Nie potrafie tego bardziej wyjasnic, mam nadzieje, ze tym razem jest jasne:cool3::cool3::cool3:

Ciotka on je , ale za kazdym razem jak dostaje znieczulenie to musi mieć kroplówki żeby nie wymiotował , zeby mu się japa zagoiła . A on nie da sobie juz nic zrobić bez znieczulenia to jest jedyne wyjście . A wetki to niejeden facet by pewnie schrupał :) bo dziewczyny są naprawdę świetne :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Biedny Tuptus-ciagle go kluja w doopke,zagladaja do paszczy,przewracja w rozne strony. Co to za zycie i nawet nikogo nie dadza schrupac.
Ech ....

O to, to ja już jak widzę w rekach piguły lub wracza strzykwę to mi japa z klawiaturą gotową do boju sama się otwiera. To automat działający powyżej pewnej liczby kolnięć.:pissed:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Czy juz wiadomo kiedy Tuptus wraca do Jamora ?

Jeszcze z tydzień czasu , niesety nie jest tak wesoło jakby się mogło zdawać . Goi sie bardzo powoli ale się goi i dopóki sie nie zagaoi na 200 % będzie siedział w lecznicy .

Posted

marlenka napisał(a):
Jeszcze z tydzień czasu , niesety nie jest tak wesoło jakby się mogło zdawać . Goi sie bardzo powoli ale się goi i dopóki sie nie zagaoi na 200 % będzie siedział w lecznicy .

Niech sie dobrze zagoi, to najwazniejsze.

Posted

[quote name='marlenka']A tutaj odtłuszczony Tuptuś

dzieki za linka bo nie mogłem znalesc tej stronki. nie dobrze tuptus wyglada, przygnębiony, postarzał sie o jakies kilka lat. Pytałas marlena czy przeszło mu to krztuszenie przy jedzeniu ? widziałas moze jak wogóle cos teraz jadł ?

Posted

Szarotka napisał(a):
Boze kiedy tego Tuptka wypuszcza, bo biedak nam calkiem zniknie:roll::roll::roll::roll::shake::shake:

może juz w tym tygodniu wypuszczą Tuptusia , zobaczymy . Jamor nie widziałam czy się krztusi cholera zapominam o tym zupełnie . Ale obiecuję że dziś do nich zadzwonię i spytam ( chyba coś na pamięc muszę sobie kupić )

Posted

Jeszcze trochę to nie będzie miał siły za cyngiel pociągnąć. Kurka wodna, a może celowo ograniczają papu, żeby implantu nie potargał. No jest smutas i tyle. Lubię takich wredoli z charakterkiem, .....ale mam już siedem.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Jeszcze trochę to nie będzie miał siły za cyngiel pociągnąć. Kurka wodna, a może celowo ograniczają papu, żeby implantu nie potargał. No jest smutas i tyle. Lubię takich wredoli z charakterkiem, .....ale mam już siedem.

Co to jest siedem :) bierz Tuptusia:)
Oni mu nie ograniczają jedzenia , on po prostu wszystko musi mieć robione pod znieczuleniem - inaczej nie daje sie dotknąc , wetki nawet zastrzyku nie mogą mu zrobić bo gryzie , a po znieczuleniu dostaje kroplówke żeby nie wymiotował . To nie tak że go głodzą , nie bądźmy az tak podejrzliwi .
Adoptuj Tuptusia - drugi pies gratis :)

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Drugi ...... hm, a ten drugi to jaki ? :cool3: może dla odmiany WREDZIA. WREDZIO Z WREDZIĄ WSZYSTKICH ZJEDZĄ - no to jeeest myśl.:evil_lol:

Drugiego możesz sobie wybrać sam u Jamora :)

Posted

Przepraszam za off'a - marlenka - masz skrzynkę zapchaną, chciałam Cię prześladować w sprawie nowego linka do wątku Nugata, znalazłam go w końcu jakimś cudem, ale i tak sobie wyczyść.
I, skoro już tu jestem - pozdrowienia dla upiornego Tuptusia!

Posted

[quote name='Pies Wolny']Mam dwie duże Baby w domu. Jedna z Krężela, druga z lasu podgorzowskiego. Duże Baby nie załapały się na obrazek, dlatego się nie przedstawiają.

Nie ładnie tak pisać o żonie i teściowej ;)

Posted

gameta napisał(a):
Nie ładnie tak pisać o żonie i teściowej ;)

Oj Gameta skojarzenia masz fajne hihii. Mi by do głowy nie wpadło . Wolny Pies kiedy umowę szykowac dla Ciebie??

Posted

[quote name='sleepingbyday']tuptek, kiedy ty wyłazisz? bo tutaj już w piętke gonią ;-).

wpadać mi na bazarek, kiecki oglądać i kupować!

Tuptuś jeszcze do końca tygodnia musi zostać w szpitalu , cholender strasznie długo .

Posted

Finanse Tuptusia

Wpłaty:
Scared Piranha 138 zł
Majuska 20 zł
Bambino 10 zł ( VIII, IX, X)
Marysia55 10 zł (IX, X)
Ihabe 30 zł (VIII)
Darkwater 48,50 zł
Ihabe 35 zł (IX, X, XI, XII)
Agata51 10 zł (VIII, IX, X)
Piromanka 125 zł