Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My tu sie śmiejemy a ja wczoraj z wetką rozmawiałam o jego szansach na adopcję i powiem Wam że ona tez mówiła że będzie ciężko , Tuptuś na początku jest jak aniołek ale jak juz na stałe się zadomowi to zaczyna rządzić .[/QUOTE]

To faktycznie nie do smiechu.:shake:Straszne by bylo gdyby znalazl domek i wrocil z adopcji. Tuptus ma ogloszenie w "Moj pies"w grudniowym numerze,trzeba bedzie ludziom mowic ze potrzebuje discyplinyi musi sie duzo nauczyc. On przeciez nigdy chyba w domu nie mieszkal. U Jamora tez robi co chce.

Posted

Ale niektórzy chcą szczekacza,coby szum robił przy domu.
Jak nasz Karmelek znalazł dom,to juz chyba każda mała wredota znajdzie swoich.
Oczywiście ja tez jestem za tym,aby Jamor zaadoptował Tuptusia.:diabloti:

Posted

Tuptus jeszcze przez około tydzień będzie w lecznicy . Implant sie trzyma , Tuptuś rozrabia , szczerzy się na wszystkich . Jak zdeją mu szwy to wtedy będę po niego jechać .

Posted

marlenka napisał(a):
Tuptus jeszcze przez około tydzień będzie w lecznicy . Implant sie trzyma , Tuptuś rozrabia , szczerzy się na wszystkich . Jak zdeją mu szwy to wtedy będę po niego jechać .

vetka mowiła cos moze jak teraz u niego z jedzieniem ? nie krztusi sie juz ?

Posted

marlenka napisał(a):
Będę jutro u Tuptusia to sie wszystkiego dowiem , Jamor wpadnę po puszki bo mu się jedzenie skończyło i chłopak głoduje.

Ale sie Dogo zmienilo :crazyeye:. Od wczoraj nie moglam sie dostac na dogo a dzisiaj patrze a to juz zupelnie inne. Jesli potrzeba puszek to dajcie znac to zamowie i wysle dla Tuptusia.

Posted

[quote name='Ingrid44']Ale sie Dogo zmienilo :crazyeye:. Od wczoraj nie moglam sie dostac na dogo a dzisiaj patrze a to juz zupelnie inne. Jesli potrzeba puszek to dajcie znac to zamowie i wysle dla Tuptusia.

Narazie Tuptuś ma puszki tylko musze je odebrać od Jamora i zawieźć .
i przy okazji offa wrzucam http://www.dogomania.pl/threads/173243-MA-oda-suczka-z-GrA-jca-caA-e-A-ycie-bezdomna-teraz-grozi-jej-A-mierAE?p=13530510#post13530510

Posted

Wczoraj byłam u Tuptusia . Jeszcze z tydzień sobie posiedzi , tak aż mu na maxa się wszsytko zagoi , dostał puchy do jedzenia , byłam zaskoczona bo mały baaaardzo się ucieszył na mój widok aż zal było mi go tam zostawiać :( . tuptuś przy mnie użarł 2 razy wetke bo go za mocno dotknęła , a on panicznie się boi zastrzyków i myślał że to go czeka . Wszystkie zabiegi robią mu pod znieczuleniem bo inaczej się nie da , gryzie , wije sie więc ma później podawane kroplówki i jest strasznie chudy , same kostki , ale nie jest to oczywiście z zaniedbania a z konieczności podawania kroplówek . Biedactwo , Jamor jak wróci do Ciebie to musimy jakiegoś prosiaczka dla Tuptusia kupić zebyś go odżywił bo w końcu niedługo zniknie .

Posted

Pytalam sie czemu Tuptus schudl, czemu nie je?? drugie zdanie to stwierdzenie, ze wetki, ktore gryzie sa widocznie malo kaloryczne:evil_lol::evil_lol: i Tuptus sie nimi odzywic nie moze.

Nie potrafie tego bardziej wyjasnic, mam nadzieje, ze tym razem jest jasne:cool3::cool3::cool3: