Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ketunia napisał(a):
Tuptuś po powrocie do Jamora. Wytargał sobie coś z garażu i nosił w pyszczku:)
.

No ja nie wiem czy to takie smieszne jest. Czy on po operacji nie powinien nosic kolnierza aby wlasnie nie bral roznych rzeczy do psyka? Aby nawet lapami sobie cos nie wydrapal, zainfekowal. Ale weci powinni dac dokladna instrukcje opieki nad psem po takiej operacji. Niech teraz sami kupuja drugi implant.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlena ma z nimi kontakt więc jutro będzie wszystko wiedziała.
Ja tez uważam, że powinni zrobić to w ramach reklamacji. Minęło niewiele czasu od wszczepienia implantu. Wątpię żeby oddali kasę.
Jeśli ktoś zna dobrą klinikę to może zapytać o ceny tego rodzaju zabiegów.

Posted

Wszystkim regularnym na tym watku Zdrowie Tuptusia jest najwazniesze ale trzeba pamietac ze to pies i niestety czasami nie da sie upilnowac co robi w kazdej minucie-tym bardziej w hoteliku. Pozatym lekarskie pomylki tez sie zdarzaja . I to jest niestety zycie. My robimy co w naszej mocy zeby pomoc Tuptusiowi.

Posted

:-(

Nie ma sie co klocic - zwyciestwo ma wielu ojcow, kleska zawsze jest sierota........ ale troche cos tez w tym jest dziewczyny , popatrzcie :

- czy nie powinien miec kolnierza po operacji ?

- przebywac w cieple ?

Jakas konsultacja z chirurgiem szczekowym by sie chyba przydala.......wiecie, troche przykro, gdy sie pomysli, ze wiedzac, ze piesek nie ma wlasciciela , weci nie do konca jakby .......postapili profesjonalnie......:-(.......tak mi sie wydaje od poczatku........nie powinni tez zadac zadnych pieniedzy za poprawki ......chyba......infekcja blisko mozgu to bardzo niebezpieczna rzecz.........

Posted

sleepingbyday napisał(a):

ketunia - część bazarku tuptusia, którą przeznaczyłaś na kaukazy wraca do tuptusia. plis, podaj nr konta.

na kaukazy? Myślałam, że chciałaś kasę ze swojego bazarku przeznaczyc na tego psiaka z Boguszyc?
Tuptusiowi wystarczy pieniędzy.
Chyba, że tamten piesek już nie potrzebuje.

Posted

Ja dzis postaram się zajechać do liniki ale nie wiem czy będzie wetka tuptusia . Zaraz zadzwonię i spytam bo będę późnym popołudniem w piasecznie , inaczej rozmowa oko w oko inaczej przez telefon . Zobaczymy może się uda jeszcze z ceny zjechać , dostarczymy własną karmę dla Tuptusia to będzie jeszcze taniej bo karmę to oni droga mają . Zobaczymy rzede wszystkim ile nam zaśpiewają za naprawę Tuptusia i ogólnie hotel .

Posted

ketunia, nie pokazało mi wczesniej twojego postu z pytaniem.
w sprawie tej kasy to my się nigdy nie dogadamy :evil_lol:.
na dług kaukazów miała być kasa z bazarku, a deklaracje (które, jak napisałas, są zbędne) - na rikiego z boguszyc. jak ktos chciał deklaracje przerzucić, to to zrobił. i rikiemu udało się zberac potrzebną kwote deklaracji - dziękuje.
z bazarku chcę mimo wszytsko przelać tuptusiowi, ze względu na czekające go znów wydatki. napisałas, ze ma kase. ale teraz poprawki operacji nie będa kosztować 100 zł, tylko o wiele więcej, więc uważam, że jednak powinnam odwołać przelew dla kaukazów (bo jeszcze go nie zdążyłam zrobić) i przelac tuptkowi. co myslisz?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ketunia, nie pokazało mi wczesniej twojego postu z pytaniem.
w sprawie tej kasy to my się nigdy nie dogadamy :evil_lol:.
na dług kaukazów miała być kasa z bazarku, a deklaracje (które, jak napisałas, są zbędne) - na rikiego z boguszyc. jak ktos chciał deklaracje przerzucić, to to zrobił. i rikiemu udało się zberac potrzebną kwote deklaracji - dziękuje.
z bazarku chcę mimo wszytsko przelać tuptusiowi, ze względu na czekające go znów wydatki. napisałas, ze ma kase. ale teraz poprawki operacji nie będa kosztować 100 zł, tylko o wiele więcej, więc uważam, że jednak powinnam odwołać przelew dla kaukazów (bo jeszcze go nie zdążyłam zrobić) i przelac tuptkowi. co myslisz?

Ja myśle ze to dobry pomysł , bo nie wiadomo ile Tuptus jeszcze kasy bedzie potrzebował .

Posted

Starałam się, ale ni cholery nie mogę znaleść ile weci chcą za te "poprawki po kosztach" ? Proszę o oświecenie :roll:
Syf się zrobił straszny na tym wątku - fakt, SBD pisałaś o czystkę ?
Uważam, że nie ma się co szarpać, trzeba zaufać tej klinice - tym bardziej, że ma tam siedzieć do wyzdrowienia. Myslę, że nie pozwolą sobie na sp.... sprawy :roll: Tylko ile tej kasy chcą, co ?

Posted

tak, napisałam do szamanki. kto sie pokłócił, to wie, mozna sobie zapisać te posty, jak sie chce je miec, ale tuptkowi wnosze o oczyszczenie wątku.

edit: klinika powinna dczirurga szczękowego czy innego dentystę sprowadzic - tak mi się wydaje przynajmniej....