Piromanka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 W związku z tym, ze robię kilka bazarków dla Tuptusia, ma pytanie: ile aktualnie Tuptuś potrzebuje pieniędzy i na co? Do kiedy ma opłacony hotel, ile jeszcze brakuje? Pierwsza strona dawno nie była aktualizowana... Quote
ketunia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Piromanka']W związku z tym, ze robię kilka bazarków dla Tuptusia, ma pytanie: ile aktualnie Tuptuś potrzebuje pieniędzy i na co? Do kiedy ma opłacony hotel, ile jeszcze brakuje? Za ten miesiąc jest już zapłacone. Założyłam ze swoich. Stan konta Tuptusia na ten miesiąć 333 zł hotelik 390 zł Tuptuś jest na minusie 57 zł O koszty wizyty u weta trzeba zapytać Marlenkę. Quote
marlenka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja czekam na zdjęcia od Jamora japy i oczka psiaka. I dopiero będziemy wiedzieć jakie to będą koszty . Mam nadzieję że w tym tygodniu sie wszystko już wyjaśni i Tuptuś trafi do lecznicy na leczenie. CVo z ogłoszeniami ?? Gdzie są umieszczone jeżeli takie są ?? Quote
ponka1 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 linki do ogłoszeń są podane na pierwszej stronie, trzeba je po prostu wznowic. Quote
marlenka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ponka1 napisał(a):linki do ogłoszeń są podane na pierwszej stronie, trzeba je po prostu wznowic. A od kiedy sa one nieaktualne??? Quote
ketunia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Doszło 138 zł od SACRED PIRANHA. Bardzo dziękuję w imieniu Tuptusia:lol: Po odliczeniu kosztów hoteliku Tuptuś ma na koncie 41,50 zł Quote
Piromanka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Poproszę nr konta, to z jednego bazarku (kawa) mogę już przelać. Quote
ketunia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Piromanka napisał(a):Poproszę nr konta, to z jednego bazarku (kawa) mogę już przelać. Już przesłałam. Dziękuję w imieniu Tuptusia.:lol: Quote
marlenka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Kto zrobi nowe ogłoszenia??? Idę ściągnac Mgie ona jest boska jeśli chodzi o ogłoszenia. Jednego nie rozumiem pies 2 miesiąc w hotelu bez stałych deklaracji na opłaty , a Ty Ponka nie pilnujesz ogłoszeń??? Przypominam że to Ty założyłas wątek i to Ty jesteś odpowiedzialna z psa. Ketunia jest skarbnikiem , a Ty powinnaś pomóc zebrać kasę na hotel , a tymczasem sobie piszesz że ogłoszenia trzeba odnowić . Quote
Szarotka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A co sie stalo z kobieta z Toronto ?? podobno miala sie dolozyc ?? Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 żeby nie było tak, jak juz bywało: poproszony o grzecznościowe prowadzenie finansów został na lodzie jako odpowiedzialny za psa i za opłaty. ponka, to nie ten przypadek, prawda? Quote
ponka1 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Szarotka napisał(a): A co sie stalo z kobieta z Toronto ?? podobno miala sie dolozyc ?? Szarlotko Agnieszkal2 powiedziała, że przekaże jej namiary do przelewu dla Tuptusia. potrzebne są stałe deklaracje:-( Quote
Onaa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A ja myślałam że Tuptuś ma już domek stały i że już nie musi być w hoteliku. Quote
Szarotka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ja wreszcie wysle to co obiecalam, zbieram sie jak sojka za morze:roll::roll::oops::oops::oops: Jestem Szarotka (mimo, ze Szarlotka brzmi smaczniej :):)) od kotka - Szarotka ( ma 20 lat i trzyma sie swietnie :):) Quote
jamor Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 zdjecia podniebienia juz nie robiłem, bo tamto było co wczesniej a nic sie nie zmieniło. nie ebde mu paszczy na chama otwierał bo mnie łyknie. Zdjęcia w wiekszym formacie co teraz wstawiłem wrzuciałem do jego albumu. Quote
Isadora7 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ale Czupurek-Zawadiaka http://img143.imageshack.us/img143/7536/dsc44862.jpg Quote
ketunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Tuptuś ma na koncie 43,50 zł. Jutro prześlę Marlence 50 zł na weta. W końcu trzeba coś zrobić z tym podniebieniem i oczkiem. Tuptuś nadal potrzebuje stałych deklaracji. Każda złotówka się liczy. Quote
Szarotka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A wiadomo co jest z tym oczkiem ??:shake::shake::shake: Quote
Piromanka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ketunia, przelałam na rzecz Tuptusia 125 zł. Z bazarku za kawę. Quote
Szarotka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 To moze teraz mozna do weta oczko obejrzec :roll::roll::roll: Quote
Bambino Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Agnieszkol2, skoro to Ty masz Pani z Kanady podać numer konta, to znaczy że jakiś wirtualny kontakt z Panią masz. A nie mogłabyś tak jakoś delikatnie Pani zapytać czy jej deklaracja finansowa jest aktualna, bo tutaj Tuptuś dość cienko przędzie a jeszcze potrzebuje środków na leczenie oczka. ??? W sumie nie wiemy jakiego rodzaju był wypadek męża, może dość poważny i wtedy wiecie podróż na drugi koniec świata nie zawsze może być możliwy. A mysli człowieka mogą być skupione tylko na tej jednej sprawie - wokół męża i wypadku. Może da za jakiś czas znać. A może i nie. Quote
ketunia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Piromanka napisał(a):ketunia, przelałam na rzecz Tuptusia 125 zł. Z bazarku za kawę. Dziekuję. Jak tylko dojdzie wpłata to dam znać. Quote
sleepingbyday Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 jezu, wy liczycie na tą panią z kanady? ja absolutnie nie. ale mam nadzieje, że sie mylę. Quote
marlenka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Wczoraj zdjęcia Tuptusia zostały wysłane do weta , później dzwoniłam i jak się okazało potrzebny będzie implant czy cos takiego żeby mu " zakleić" tę dziurę w pyszczku. Wetka ma się zorientować jakie są ceny takich impantów wtedy musimy podjąc decyzję bo leczenie będzie baaardzo drogie. Samo zatkanie dziury może być to koszt nawet 1000 zł . Ale to też nie jest jeszcze potwierdzone. Natomiast jeśli chodzi o oczko to jeżeli nic po gałce ocznej nie zostało to w grę wchodzi tylko zszycie , jeśli zaś zostało to potrzebne będzie patroszenie ale tutaj koszty nie będą wielkie zależy co będzie dziś zadzwonie do tej wetki i spytam czy szukała implantu a Wy przemyślcie co robimy bo kasa ogromna potrzebna Quote
Recommended Posts