Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
W Grójcu jest bardzo dobry wet. Można spróbować.
Z moich bazarków będzie na pewno ponad 100 zł. Jeszcze dokładnie nie policzyłam.

Ja mam bardzo blisko do Grójca , jak się ten lekarz nazywa , jak masz do niego namiary to poprosze , ale chyba mój wet z Jasieńca go zna, bo wspominał ze w grójcu jego kolega ma " wypasiony " gabinet

Posted

Dzwoniłam do tego weta co mi piromanka podała namiary , Pani która odebrała telefon jest przemiła , ale nie o tym chciałam. Dostałam takie info że szyć nie ma co , trzeba zajrzeć w japę i podac antybiotyk aniksylina (klindomycyna) - chyba nic nie pokręciłam . Jesli się zgodzicie to w przyszłym tygodniu moge podjechac z Tuptusiem do Grójca koszt około 50 zł (moze byc ciut więcej lbu ciut mniej) oczywiście wezmę potwierdzenie wpłaty ( myślę że nie fakturę bo będzie drożej ) tylko na kartce potwierdzone pieczątka . Co Wy na to???

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
..zatem chciałabym przekazać 138zł na Tuptusia, komu mam przelać? proszę o nr na PW;)

Nr konta przelałam. Dziekuję bardzo w imieniu Tuptusia.:multi:

Posted

jakie antybiotyki, co wy wypisujecie !!!! tuptus nie ma żadnej infekcji czy zapalenia. chcecie pomóc konkretnie to prosze kontaktować sie tu WWW.redwet.pl , rozmawiałem kiedys z lekarzem z tej kliniki, maja patent na zaszycie tego, jakis wszczep. Popytajcie o oko, to ważniejsze !!!

Posted

Dalej, która z was skontaktuje się z tymi weterynarzami podanymi przez Jamora? Nie ma co czekać...

A co jest tak konkretnie z oczkiem? paprze się? (sorry, ale nie przeczytałam dokładnie całego wątku :oops:)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Dalej, która z was skontaktuje się z tymi weterynarzami podanymi przez Jamora? Nie ma co czekać...

A co jest tak konkretnie z oczkiem? paprze się? (sorry, ale nie przeczytałam dokładnie całego wątku :oops:)

Już dzwoniłam do weta i do Jamora. Po niedzieli będą zdjęcia dokładne oczka i rany po kosci , wyślę je do lecznicy i dowiemy się co można zrobić i za ile .
Jeśli będzie trzeba zabiore psa do nich osobiście , mamy z Tuptusiem jeszcze "wdepnąc " po kasiorkę do kolegów :evil_lol: co mi obiecali - wyssamy z nich każdego grosika.

Posted

Mam doskoanałe wieści!szykuje się-w sumie jest już-dom dla Tuptusia stały, Kanada dokładnie Toronto, kobieta ma warunki: dom z ogrodem, 2 inne psiaczki (też uratowane), zakochała się w Tuptusiu gdy zobaczyła jego fotki, sama przyjedzie po niego samolotem do Wrocławia trzeba by Tupcia zawieźc potem już byłby odebrany, byłyby informacje o nim, zdjęcia, wie o tym że potrzebuje pomocy weterynaryjnej i będzie go leczyc, Oktawia rozmawiała długo z wolontariuszką z wrocławskiego schronu-ta dała doskonałe rekomendacje tej pani.coś fantastycznego, szczyt marzeń dla Tupcia, biednego kundelka z krowiego łańcucha i jamy w ziemi, z dziurą po oku i kością w gardle, z dziurą po kości w którym ktoś się zakochał i jedzie wiele tysięcy kilometrów by go adoptowac!