gameta Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wychodzi na to, że najlepiej by było, jak by Jamor go adoptował - w końcu świetnie sie dogadują :roll: Jamor, nie chcesz ? Quote
Ingrid44 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 My tu sie śmiejemy a ja wczoraj z wetką rozmawiałam o jego szansach na adopcję i powiem Wam że ona tez mówiła że będzie ciężko , Tuptuś na początku jest jak aniołek ale jak juz na stałe się zadomowi to zaczyna rządzić .[/QUOTE] To faktycznie nie do smiechu.:shake:Straszne by bylo gdyby znalazl domek i wrocil z adopcji. Tuptus ma ogloszenie w "Moj pies"w grudniowym numerze,trzeba bedzie ludziom mowic ze potrzebuje discyplinyi musi sie duzo nauczyc. On przeciez nigdy chyba w domu nie mieszkal. U Jamora tez robi co chce. Quote
brazowa1 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ale niektórzy chcą szczekacza,coby szum robił przy domu. Jak nasz Karmelek znalazł dom,to juz chyba każda mała wredota znajdzie swoich. Oczywiście ja tez jestem za tym,aby Jamor zaadoptował Tuptusia.:diabloti: Quote
gameta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nikt nie zapomniał, tylko Jamor ma teraz ciężki moment, więc wszyscy pocichli ... A są jakieś nowe wieści z kliniki? Wiadomo ile jeszcze tam posiedzi ? Quote
jamor Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Tuptek wracaj, bo dyscyplina sie rozlużniła, poganiac psy trzeba troche Quote
Ingrid44 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Czy sa jakies wiesci o Tuptusiu? Czy implant sie trzyma ? Quote
marlenka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Tuptus jeszcze przez około tydzień będzie w lecznicy . Implant sie trzyma , Tuptuś rozrabia , szczerzy się na wszystkich . Jak zdeją mu szwy to wtedy będę po niego jechać . Quote
Szarotka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja mam nadzieje, ze on szczerzy zeby w usmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Marlenka bardzo mi sie podoba Twoj banerek :):):cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
jamor Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 marlenka napisał(a):Tuptus jeszcze przez około tydzień będzie w lecznicy . Implant sie trzyma , Tuptuś rozrabia , szczerzy się na wszystkich . Jak zdeją mu szwy to wtedy będę po niego jechać . vetka mowiła cos moze jak teraz u niego z jedzieniem ? nie krztusi sie juz ? Quote
marlenka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Będę jutro u Tuptusia to sie wszystkiego dowiem , Jamor wpadnę po puszki bo mu się jedzenie skończyło i chłopak głoduje. Quote
Ingrid44 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 marlenka napisał(a):Będę jutro u Tuptusia to sie wszystkiego dowiem , Jamor wpadnę po puszki bo mu się jedzenie skończyło i chłopak głoduje. Ale sie Dogo zmienilo :crazyeye:. Od wczoraj nie moglam sie dostac na dogo a dzisiaj patrze a to juz zupelnie inne. Jesli potrzeba puszek to dajcie znac to zamowie i wysle dla Tuptusia. Quote
Szarotka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Dogo jest nie do poznania, nie jestem pewna czy jest lepiej................... Quote
marlenka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Ingrid44']Ale sie Dogo zmienilo :crazyeye:. Od wczoraj nie moglam sie dostac na dogo a dzisiaj patrze a to juz zupelnie inne. Jesli potrzeba puszek to dajcie znac to zamowie i wysle dla Tuptusia. Narazie Tuptuś ma puszki tylko musze je odebrać od Jamora i zawieźć . i przy okazji offa wrzucam http://www.dogomania.pl/threads/173243-MA-oda-suczka-z-GrA-jca-caA-e-A-ycie-bezdomna-teraz-grozi-jej-A-mierAE?p=13530510#post13530510 Quote
Ingrid44 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='marlenka']Narazie Tuptuś ma puszki tylko musze je odebrać od Jamora i zawieźć . i przy okazji offa wrzucam http://www.dogomania.pl/threads/173243-MA-oda-suczka-z-GrA-jca-caA-e-A-ycie-bezdomna-teraz-grozi-jej-A-mierAE?p=13530510#post13530510 Dobrze ze sa jeszcze puszki dla Tuptusia bo sie martwilam ze nie ma co jesc. Quote
Onaa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Przepraszam za offa, ale jest 4-miesieczny szczeniak po wypadku, Cypisek: http://www.dogomania.pl/threads/174024-CYPISEK-po-wypadku-nie-ma-kasy-na-operacjAE-pies-cierpi-POMOCY?p=13537002#post13537002 Quote
Ingrid44 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Czy juz wiadomo kiedy Tuptus wraca do Jamora ? Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Wczoraj byłam u Tuptusia . Jeszcze z tydzień sobie posiedzi , tak aż mu na maxa się wszsytko zagoi , dostał puchy do jedzenia , byłam zaskoczona bo mały baaaardzo się ucieszył na mój widok aż zal było mi go tam zostawiać :( . tuptuś przy mnie użarł 2 razy wetke bo go za mocno dotknęła , a on panicznie się boi zastrzyków i myślał że to go czeka . Wszystkie zabiegi robią mu pod znieczuleniem bo inaczej się nie da , gryzie , wije sie więc ma później podawane kroplówki i jest strasznie chudy , same kostki , ale nie jest to oczywiście z zaniedbania a z konieczności podawania kroplówek . Biedactwo , Jamor jak wróci do Ciebie to musimy jakiegoś prosiaczka dla Tuptusia kupić zebyś go odżywił bo w końcu niedługo zniknie . Quote
gameta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Biedna wredota :( Jamor, czy rozważyłeś już pomysł adopcji tuptusia ? ;) Quote
Szarotka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A czemu on nie je?? oprocz wetek, ale one widocznie nie sa pozywne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Szarotka napisał(a):A czemu on nie je?? oprocz wetek, ale one widocznie nie sa pozywne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja zupełnie nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Quote
Szarotka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pytalam sie czemu Tuptus schudl, czemu nie je?? drugie zdanie to stwierdzenie, ze wetki, ktore gryzie sa widocznie malo kaloryczne:evil_lol::evil_lol: i Tuptus sie nimi odzywic nie moze. Nie potrafie tego bardziej wyjasnic, mam nadzieje, ze tym razem jest jasne:cool3::cool3::cool3: Quote
Pies Wolny Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Może Wetki już Mu nie smakują, trzeba by podsunąć Weta. Tylko co będzie jak się rozsmakuje:evil_lol: Quote
Recommended Posts