Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jamor']dzwoniłem przed chwila do niego, koles jakimś cienkim głosem gadał. mowił ze dwa lub trzy tygodnie bedzie tam siedział. Cos pierniczył o malowaniu paznokci,eeee to chyba nie był on[/QUOTE]

Nie ,nie to nie byl nasz Talibek. ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']nie łudźcie się - ospałym dyszkantem to on nie będzie. może trochę łagodniejszy się zrobi, ale nie liczyłabym na anioła. tuptek rządził i rządzic będzie, o co zakład :razz:?[/QUOTE]

O Kajaka:evil_lol:

Posted

A ja głowę daję, że on trenuje przed jakaś większą 'robotą' - dobra mistyfikacja to 90 % sukcesu. On to wie:evil_lol:. O stałość jego 'charakterku' też się nie martwię - kto rządził już , rządził będzie zawsze. Byle zdrowia stało :razz:

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Wetką naszego Taliba i się dowiedziałam że Tuptuś się w niej zakochał :evil_lol:. Nikt nie może do niego podejść tylko ona , zastrzyki P. Magda , zaglądanie do japy tez tylko ona , namaiwam ją na adopcję jego ale ma w domu labka więc nie da rady . Jak wcześniej pytałam dziewczyn z recepcji czy nikogo nie gryzie to powiedziały że przesadzam no to teraz mają za swoje . Tuptuś warczy , gryzie , i jajek nie ma , więc narazie bez zmian.

Posted

[quote name='marlenka']O Kajaka:evil_lol:[/QUOTE]

marlenka, zdjae sie, że wygrasz kajka :-)

a to, zę dalej chłopak warczy i kogucika zgrywa to nic dziwnego. hormony sie układają kilka miesiecy po odjajczeniu, wiec to troche potrwa. niemniej jednak uważam, ze lebiegą to tuptek nie będzie :p

Posted

[quote name='Ingrid44']narazie jeszcze nic nie wiem bo nie dostalam PW. Ile by wyszlo jest OK,najwazniejsze zeby Tuptus mial ogloszenie w Grudniowym numerze.[/QUOTE]
tak,tylko ja wyslalam dwa.Pierwsze temu drugiemu pieskowi.I za to policzyli tyle.I co teraz?Tuptula też tak skroją:shake:Nie ma tam czegoś takiego jak preview...można tylko sobie próbować wyliczyć,ale to rzeczywiście tak wychodzi,jak się robi ze zdjęciem i parę zdań daje...

Posted

[quote name='Ingrid44']Ufffff,ogloszenia poszly.:multi: Tuptus ma sie pokazac w grudniowym numerze "Moj Pies".[/QUOTE]

Ingrid super :multi:. Dziękujemy:loveu:

Doszła wpłata od;
[B]PIES WOLNY 50 ZŁ[/B]

Dziękujemy :)

Posted

Przepraszam za offa ale mamy malenkiego staruszka ktory [B]PILNIE[/B]
[B]POTRZEBUJE DT[/B]-nie przezyje zimy w Schronie . Z linkiem mi nie wychodzi to prosze zobaczyc banerek "potrzebne deklaracje na DT"
Agnieszka umiesci link ponizej.
[B]Bardzo prosimy o wsparcie .[/B]

Posted

brazowa1 napisał(a):
Tekst do ogłoszen Tuptusia napisany przez Jamora,to najlepsze,co ostatnio czytałam na Dogo.Rewelacja,nowatorskie i prawdziwe :lol:

a dziekuje.
widziałem gdzies te ogłoszenia, strasznie ocenzurowali moj tekst:mad:
ciekawe czy po powrocie tuptusia z kliniki bede mogł sie jakos z nim komunikowac, on teraz bez jajec. nie wiem czy bede mogł sie wczuc w jego myśli. Pewnie zauwazyłyście, ale nie pisałem nigdy o odczuciach suczek ktore u mnie były. Bo kto zrozumie kobiety :razz:

Posted

Wczoraj dzwoniłam do lecznicy i ten mały pypeć terroryzuje pracowników , gryzie , warczy , chłopak zmienny w uczuciach , już nie kocha wetki , przerzucił się na inna . Implant wygląda bardzo dobrze , goi się fajnie , a Tuptus będzie w lecznicy aż mu szwy zdejmą albo aż kogos zje :evil_lol:.
My tu sie śmiejemy a ja wczoraj z wetką rozmawiałam o jego szansach na adopcję i powiem Wam że ona tez mówiła że będzie ciężko , Tuptuś na początku jest jak aniołek ale jak juz na stałe się zadomowi to zaczyna rządzić .