Ingrid44 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='jamor']dzwoniłem przed chwila do niego, koles jakimś cienkim głosem gadał. mowił ze dwa lub trzy tygodnie bedzie tam siedział. Cos pierniczył o malowaniu paznokci,eeee to chyba nie był on[/QUOTE] Nie ,nie to nie byl nasz Talibek. ;) Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 nie łudźcie się - ospałym dyszkantem to on nie będzie. może trochę łagodniejszy się zrobi, ale nie liczyłabym na anioła. tuptek rządził i rządzic będzie, o co zakład :razz:? Quote
marlenka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='sleepingbyday']nie łudźcie się - ospałym dyszkantem to on nie będzie. może trochę łagodniejszy się zrobi, ale nie liczyłabym na anioła. tuptek rządził i rządzic będzie, o co zakład :razz:?[/QUOTE] O Kajaka:evil_lol: Quote
Pies Wolny Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A ja głowę daję, że on trenuje przed jakaś większą 'robotą' - dobra mistyfikacja to 90 % sukcesu. On to wie:evil_lol:. O stałość jego 'charakterku' też się nie martwię - kto rządził już , rządził będzie zawsze. Byle zdrowia stało :razz: Quote
gameta Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 jedno jest pewne - kieckę może mieć dowolnie krótką, już mu jajca nie będą wystawać... No chyba, że kałach :roll: Quote
marlenka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wczoraj rozmawiałam z Wetką naszego Taliba i się dowiedziałam że Tuptuś się w niej zakochał :evil_lol:. Nikt nie może do niego podejść tylko ona , zastrzyki P. Magda , zaglądanie do japy tez tylko ona , namaiwam ją na adopcję jego ale ma w domu labka więc nie da rady . Jak wcześniej pytałam dziewczyn z recepcji czy nikogo nie gryzie to powiedziały że przesadzam no to teraz mają za swoje . Tuptuś warczy , gryzie , i jajek nie ma , więc narazie bez zmian. Quote
sleepingbyday Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='marlenka']O Kajaka:evil_lol:[/QUOTE] marlenka, zdjae sie, że wygrasz kajka :-) a to, zę dalej chłopak warczy i kogucika zgrywa to nic dziwnego. hormony sie układają kilka miesiecy po odjajczeniu, wiec to troche potrwa. niemniej jednak uważam, ze lebiegą to tuptek nie będzie :p Quote
ihabe Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 przesłalam deklaracje za listopad i grudzień:loveu: Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ihabe']przesłalam deklaracje za listopad i grudzień:loveu:[/QUOTE] Wpłaty doszły. Dziękujemy:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ingrid,dostałaś ode mnie pw?Przelew poszedł.Udalo się.Trudno,tyle wyszło,musiałam zapłacić. Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 narazie jeszcze nic nie wiem bo nie dostalam PW. Ile by wyszlo jest OK,najwazniejsze zeby Tuptus mial ogloszenie w Grudniowym numerze. Quote
agnieszkal2 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Ingrid44']narazie jeszcze nic nie wiem bo nie dostalam PW. Ile by wyszlo jest OK,najwazniejsze zeby Tuptus mial ogloszenie w Grudniowym numerze.[/QUOTE] tak,tylko ja wyslalam dwa.Pierwsze temu drugiemu pieskowi.I za to policzyli tyle.I co teraz?Tuptula też tak skroją:shake:Nie ma tam czegoś takiego jak preview...można tylko sobie próbować wyliczyć,ale to rzeczywiście tak wychodzi,jak się robi ze zdjęciem i parę zdań daje... Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dawaj dla Tuptusia o ile ukarze sie w grudniu. Pw nie dostalam. Quote
Ingrid44 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ufffff,ogloszenia poszly.:multi: Tuptus ma sie pokazac w grudniowym numerze "Moj Pies". Quote
ketunia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Ingrid44']Ufffff,ogloszenia poszly.:multi: Tuptus ma sie pokazac w grudniowym numerze "Moj Pies".[/QUOTE] Ingrid super :multi:. Dziękujemy:loveu: Doszła wpłata od; [B]PIES WOLNY 50 ZŁ[/B] Dziękujemy :) Quote
Ingrid44 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Przepraszam za offa ale mamy malenkiego staruszka ktory [B]PILNIE[/B] [B]POTRZEBUJE DT[/B]-nie przezyje zimy w Schronie . Z linkiem mi nie wychodzi to prosze zobaczyc banerek "potrzebne deklaracje na DT" Agnieszka umiesci link ponizej. [B]Bardzo prosimy o wsparcie .[/B] Quote
agnieszkal2 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-przezyje-zimy-zbieramy-deklaracje-na-hotel-dla-wraka-psa-146415/[/URL] Quote
brazowa1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Tekst do ogłoszen Tuptusia napisany przez Jamora,to najlepsze,co ostatnio czytałam na Dogo.Rewelacja,nowatorskie i prawdziwe :lol: Quote
jamor Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 brazowa1 napisał(a):Tekst do ogłoszen Tuptusia napisany przez Jamora,to najlepsze,co ostatnio czytałam na Dogo.Rewelacja,nowatorskie i prawdziwe :lol: a dziekuje. widziałem gdzies te ogłoszenia, strasznie ocenzurowali moj tekst:mad: ciekawe czy po powrocie tuptusia z kliniki bede mogł sie jakos z nim komunikowac, on teraz bez jajec. nie wiem czy bede mogł sie wczuc w jego myśli. Pewnie zauwazyłyście, ale nie pisałem nigdy o odczuciach suczek ktore u mnie były. Bo kto zrozumie kobiety :razz: Quote
ketunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Marlena dzwoniła dzisiaj do kliniki. Napisała mi tak " Cholera jest gryząca" Czyli ta miłość do Pani doktor była chwilowa. Tuptuś pozostał Tuptusiem. Nawet bez jajek.:evil_lol: Tuptusiu wybacz offa. 2 sunie do uspienia:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13465583#post13465583 Quote
Piromanka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Skoro Tupek jest juz po kastracji, to ja widze tylko jedna mozliwosc, zeby Jamor mogl sie z nim dogadac.... ;) Ale pewnie sie nie zgodzi... :diabloti: Quote
marlenka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wczoraj dzwoniłam do lecznicy i ten mały pypeć terroryzuje pracowników , gryzie , warczy , chłopak zmienny w uczuciach , już nie kocha wetki , przerzucił się na inna . Implant wygląda bardzo dobrze , goi się fajnie , a Tuptus będzie w lecznicy aż mu szwy zdejmą albo aż kogos zje :evil_lol:. My tu sie śmiejemy a ja wczoraj z wetką rozmawiałam o jego szansach na adopcję i powiem Wam że ona tez mówiła że będzie ciężko , Tuptuś na początku jest jak aniołek ale jak juz na stałe się zadomowi to zaczyna rządzić . Quote
Recommended Posts