gameta Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='jamor']witam. po raz kolejny informuje ,ze nie pobieram opłat za nieobecnosc psa na hotelu, chyba rzecz oczywista.[/QUOTE] Wcale nie aż tak oczywiasta, ale jest to baaaaaaaaaaardzo w porządku. I za to Cię :loveu: Quote
zenobiusz flores Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='marlenka']Za co serdecznie dziekujemy , zapraszamy również do odwiedzin Tuptusia w lecznicy .[/QUOTE] A gdzie i w jakich godzinach mozna odwiedzic Tupencje ? Moze numer telefonu do lecznicy to sie dowiem godzin przyjec sama. Quote
jamor Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='zenobiusz flores']A gdzie i w jakich godzinach mozna odwiedzic Tupencje ? Moze numer telefonu do lecznicy to sie dowiem godzin przyjec sama. Passa - Redline - klinika w Łazach Klinika sprawia wrazenie profesjionalnej. Wiozłem tam kiedys w nocy filemona. Wyrazy uznania dla marlenki za poswiecenie dla Tuptusia. Ciekawi mnie jak ona to robi , że jej chłop ma na to cierpliowsc . ech te kobietki i ich sposoby:razz: Quote
jamor Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='gameta']Wcale nie aż tak oczywiasta, ale jest to baaaaaaaaaaardzo w porządku. I za to Cię :loveu:[/QUOTE] nie omieszkam sie przypomniec jak bede gdzies w okolicach:loveu: Quote
gameta Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='jamor']nie omieszkam sie przypomniec jak bede gdzies w okolicach:loveu:[/QUOTE] śmiało :) :diabloti: :evil_lol: Quote
ketunia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Tuptusia zabieg zaczął się po godzinie 20.00. Talibek będzie miał odrazu zrobioną kastrację. Koszt 150 zł. Pieseczku trzymaj się. Bidulek, znowu ból. Quote
Szarotka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Koszt niewielki, byle tylko bylo dobrze. Talibek trzymaj sie!!!!!! Ketunia a Ty znowu po nocy myszy lowisz ??:evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Szarotka'], Ketunia a Ty znowu po nocy myszy lowisz ??:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ketunia pewnie uzupelnia swoj mega bazar :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czekam z niecierpliwoscia:razz::razz: Trzymam kciuki za Tuptusia Quote
Ingrid44 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='ketunia']Tuptusia zabieg zaczął się po godzinie 20.00. Talibek będzie miał odrazu zrobioną kastrację. Koszt 150 zł. Pieseczku trzymaj się. Bidulek, znowu ból.[/QUOTE] Biedny Tuptus, nie dosc ze beda w gardle grzebac to jeszcze meskosc obetna. :shake: Miejmy nadzieje ze to juz koniec tych tortur i Tuptus bedzie zdrowy i pelny energii. Quote
ketunia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']Ketunia pewnie uzupelnia swoj mega bazar :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czekam z niecierpliwoscia:razz::razz: Trzymam kciuki za Tuptusia[/QUOTE] Masz rację:) Quote
zenobiusz flores Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='jamor']Passa - Redline - klinika w Łazach Klinika sprawia wrazenie profesjionalnej. Wiozłem tam kiedys w nocy filemona. Wyrazy uznania dla marlenki za poswiecenie dla Tuptusia. Ciekawi mnie jak ona to robi , że jej chłop ma na to cierpliowsc . ech te kobietki i ich sposoby:razz: No super ! Rownie dobrze moglo byc w Kolobrzegu ....a co tam jezdzi z komunikacji warszawskiej ? a moze jakis prywatne autobusy ? albo w ogole cos ...... Quote
ketunia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='gameta']no i jak tam delikwent ?[/QUOTE] Tuptuś czuje sie dobrze po zabiegu. Dodatkowo stracił jajka. Biedny mały Talibek. Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='ketunia']Tuptuś czuje sie dobrze po zabiegu. Dodatkowo stracił jajka. Biedny mały Talibek.[/QUOTE] Dziekujemy za wiadomosc. Tuptusiu szybko zdrowiej :lol: Quote
jamor Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='ketunia']Tuptuś czuje sie dobrze po zabiegu. Dodatkowo stracił jajka. Biedny mały Talibek.[/QUOTE] no to jak to zauważy to dopiero bedziemy mieli przesrane :mad: Quote
ketunia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='jamor']no to jak to zauważy to dopiero bedziemy mieli przesrane :mad:[/QUOTE] Marlenkę to pewnie połknie w całości :mad: Quote
marlenka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='jamor']Passa - Redline - klinika w Łazach Klinika sprawia wrazenie profesjionalnej. Wiozłem tam kiedys w nocy filemona. Wyrazy uznania dla marlenki za poswiecenie dla Tuptusia. Ciekawi mnie jak ona to robi , że jej chłop ma na to cierpliowsc . ech te kobietki i ich sposoby:razz: To ja sobie wyobrażam jakie Ty masz sposoby na swoją zonę ze koło tych psiaków tak biega , to jest dopiero wyczyn. Zenobiusz klinika jest w łazach w magdalence od strony Piaseczna skręcasz na światłach w lewo i cały czas prosto do ronda na rondzie w prawo i za cmentarzem po prawej stronie jest lecznica . Godzin odwiedzin nie ma chyba bo ja wpadam jak jestem w okolicy. [quote name='ketunia']Marlenkę to pewnie połknie w całości :mad: Ketunia Ty mnie nie strasz bo sama bedziesz pedałować z Legnicy po Taliba . Dzwoniłąm dziś do lecznicy i Tuptuś ma się dobrze , operacje się udała jajek nie ma to teraz Jamor lalki dla niego szykuj do zabawy :evil_lol: Quote
Pies Wolny Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ufff, no cóż ...jajka ...... jajka jak jajka, ale teraz ma dodatkowe miejsce na dodatkowe magazynki !!! a jak dobrze poukłada to i kusza się zmieści :evil_lol: Eh. Najważniejsze coby zdrowy był :lol:. Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Pies Wolny']Ufff, no cóż ...jajka ...... jajka jak jajka, ale teraz ma dodatkowe miejsce na dodatkowe magazynki !!! a jak dobrze poukłada to i kusza się zmieści :evil_lol: Eh. Najważniejsze coby zdrowy był :lol:. Absolutnie-zdrowko najwazniejsze, a pozniej sie chlopak zastanowi gdzie co poupychac:eviltong: Quote
zenobiusz flores Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='marlenka']To ja sobie wyobrażam jakie Ty masz sposoby na swoją zonę ze koło tych psiaków tak biega , to jest dopiero wyczyn. Zenobiusz klinika jest w łazach w magdalence od strony Piaseczna skręcasz na światłach w lewo i cały czas prosto do ronda na rondzie w prawo i za cmentarzem po prawej stronie jest lecznica . Godzin odwiedzin nie ma chyba bo ja wpadam jak jestem w okolicy. Ketunia Ty mnie nie strasz bo sama bedziesz pedałować z Legnicy po Taliba . Dzwoniłąm dziś do lecznicy i Tuptuś ma się dobrze , operacje się udała jajek nie ma to teraz Jamor lalki dla niego szykuj do zabawy :evil_lol:[/QUOTE] No, niestety....w Polsce nie dysponuje samochodem - w gre wchodza srodki komunikacji miejskiej.......lub raczej podmiejskiej. Quote
Szarotka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Czekam na dalsze wiesci :multi::multi::multi: Quote
majuska Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Zdrowiej Tuptusiu, masz tam koło siebie taka ekipę, że na pewno będzie wszystko dobrze:loveu: Quote
jamor Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 dzwoniłem przed chwila do niego, koles jakimś cienkim głosem gadał. mowił ze dwa lub trzy tygodnie bedzie tam siedział. Cos pierniczył o malowaniu paznokci,eeee to chyba nie był on Quote
Szarotka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 3 tygodnie to sporo :roll::roll::roll:, no ale chodzi o to, zeby byl zdrowy :):) Quote
Recommended Posts