Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jamor']witam. po raz kolejny informuje ,ze nie pobieram opłat za nieobecnosc psa na hotelu, chyba rzecz oczywista.[/QUOTE]

Wcale nie aż tak oczywiasta, ale jest to baaaaaaaaaaardzo w porządku. I za to Cię :loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zenobiusz flores']A gdzie i w jakich godzinach mozna odwiedzic Tupencje ?

Moze numer telefonu do lecznicy to sie dowiem godzin przyjec sama.

Passa - Redline - klinika w Łazach

Klinika sprawia wrazenie profesjionalnej. Wiozłem tam kiedys w nocy filemona.
Wyrazy uznania dla marlenki za poswiecenie dla Tuptusia. Ciekawi mnie jak ona to robi , że jej chłop ma na to cierpliowsc . ech te kobietki i ich sposoby:razz:

Posted

[quote name='gameta']Wcale nie aż tak oczywiasta, ale jest to baaaaaaaaaaardzo w porządku. I za to Cię :loveu:[/QUOTE]

nie omieszkam sie przypomniec jak bede gdzies w okolicach:loveu:

Posted

[quote name='Szarotka'],
Ketunia a Ty znowu po nocy myszy lowisz ??:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ketunia pewnie uzupelnia swoj mega bazar :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czekam z niecierpliwoscia:razz::razz:

Trzymam kciuki za Tuptusia

Posted

[quote name='ketunia']Tuptusia zabieg zaczął się po godzinie 20.00.
Talibek będzie miał odrazu zrobioną kastrację. Koszt 150 zł.
Pieseczku trzymaj się. Bidulek, znowu ból.[/QUOTE]

Biedny Tuptus, nie dosc ze beda w gardle grzebac to jeszcze meskosc obetna. :shake: Miejmy nadzieje ze to juz koniec tych tortur i Tuptus bedzie zdrowy i pelny energii.

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Ketunia pewnie uzupelnia swoj mega bazar :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czekam z niecierpliwoscia:razz::razz:

Trzymam kciuki za Tuptusia[/QUOTE]

Masz rację:)

Posted

[quote name='jamor']Passa - Redline - klinika w Łazach

Wyrazy uznania dla marlenki za poswiecenie dla Tuptusia. Ciekawi mnie jak ona to robi , że jej chłop ma na to cierpliowsc . ech te kobietki i ich sposoby:razz:

No super !

Rownie dobrze moglo byc w Kolobrzegu ....a co tam jezdzi z komunikacji warszawskiej ? a moze jakis prywatne autobusy ? albo w ogole cos ......

Posted

[quote name='ketunia']Tuptuś czuje sie dobrze po zabiegu.
Dodatkowo stracił jajka. Biedny mały Talibek.[/QUOTE]
no to jak to zauważy to dopiero bedziemy mieli przesrane :mad:

Posted

[quote name='jamor']Passa - Redline - klinika w Łazach

To ja sobie wyobrażam jakie Ty masz sposoby na swoją zonę ze koło tych psiaków tak biega , to jest dopiero wyczyn.

Zenobiusz klinika jest w łazach w magdalence od strony Piaseczna skręcasz na światłach w lewo i cały czas prosto do ronda na rondzie w prawo i za cmentarzem po prawej stronie jest lecznica . Godzin odwiedzin nie ma chyba bo ja wpadam jak jestem w okolicy.

[quote name='ketunia']Marlenkę to pewnie połknie w całości :mad:

Ketunia Ty mnie nie strasz bo sama bedziesz pedałować z Legnicy po Taliba .

Dzwoniłąm dziś do lecznicy i Tuptuś ma się dobrze , operacje się udała jajek nie ma to teraz Jamor lalki dla niego szykuj do zabawy :evil_lol:

Posted

Ufff, no cóż ...jajka ...... jajka jak jajka, ale teraz ma dodatkowe miejsce na dodatkowe magazynki !!! a jak dobrze poukłada to i kusza się zmieści :evil_lol:

Eh. Najważniejsze coby zdrowy był :lol:.

Posted

[quote name='Pies Wolny']Ufff, no cóż ...jajka ...... jajka jak jajka, ale teraz ma dodatkowe miejsce na dodatkowe magazynki !!! a jak dobrze poukłada to i kusza się zmieści :evil_lol:

Eh. Najważniejsze coby zdrowy był :lol:.

Absolutnie-zdrowko najwazniejsze, a pozniej sie chlopak zastanowi gdzie co poupychac:eviltong:

Posted

[quote name='marlenka']To ja sobie wyobrażam jakie Ty masz sposoby na swoją zonę ze koło tych psiaków tak biega , to jest dopiero wyczyn.

Zenobiusz klinika jest w łazach w magdalence od strony Piaseczna skręcasz na światłach w lewo i cały czas prosto do ronda na rondzie w prawo i za cmentarzem po prawej stronie jest lecznica . Godzin odwiedzin nie ma chyba bo ja wpadam jak jestem w okolicy.

Ketunia Ty mnie nie strasz bo sama bedziesz pedałować z Legnicy po Taliba .

Dzwoniłąm dziś do lecznicy i Tuptuś ma się dobrze , operacje się udała jajek nie ma to teraz Jamor lalki dla niego szykuj do zabawy :evil_lol:[/QUOTE]

No, niestety....w Polsce nie dysponuje samochodem - w gre wchodza srodki komunikacji miejskiej.......lub raczej podmiejskiej.

Posted

dzwoniłem przed chwila do niego, koles jakimś cienkim głosem gadał. mowił ze dwa lub trzy tygodnie bedzie tam siedział. Cos pierniczył o malowaniu paznokci,eeee to chyba nie był on