psia.mama007 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ketunia napisał(a):Tuptuś po powrocie do Jamora. Wytargał sobie coś z garażu i nosił w pyszczku:) . No ja nie wiem czy to takie smieszne jest. Czy on po operacji nie powinien nosic kolnierza aby wlasnie nie bral roznych rzeczy do psyka? Aby nawet lapami sobie cos nie wydrapal, zainfekowal. Ale weci powinni dac dokladna instrukcje opieki nad psem po takiej operacji. Niech teraz sami kupuja drugi implant. Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Moze faktycznie po powrocie powinien byl chodzic w kolnierzu do calkowitego wygojenia. :roll::roll::roll: Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Tak jak już wcześniej pisałam, Tuptuś pozostanie w klinice przez 2-3 tygodnie. Nikt nie przewidział, że Tuptusiowi puszczą szwy. Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Marlena ma z nimi kontakt więc jutro będzie wszystko wiedziała. Ja tez uważam, że powinni zrobić to w ramach reklamacji. Minęło niewiele czasu od wszczepienia implantu. Wątpię żeby oddali kasę. Jeśli ktoś zna dobrą klinikę to może zapytać o ceny tego rodzaju zabiegów. Quote
Ingrid44 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wszystkim regularnym na tym watku Zdrowie Tuptusia jest najwazniesze ale trzeba pamietac ze to pies i niestety czasami nie da sie upilnowac co robi w kazdej minucie-tym bardziej w hoteliku. Pozatym lekarskie pomylki tez sie zdarzaja . I to jest niestety zycie. My robimy co w naszej mocy zeby pomoc Tuptusiowi. Quote
GameBoy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 pies jest w wojewodztwie mazowieckim? to ta Warka? Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 GameBoy napisał(a):pies jest w wojewodztwie mazowieckim? to ta Warka? tak, w mazowieckim Quote
Ingrid44 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Poczekamy na wiadomosc od Marlenki -co i jak .Wtedy bedziemy dzialac. Pieniazki znalazly sie wczesniej to i tym razem damy rade. Quote
psia.mama007 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Tu jest kontakt do tej lek.wet. stomatolog. Kto pyta nie bladzi. http://www.hau-miau.pl/lekarze.html Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 psia.mama007 napisał(a):Tu jest kontakt do tej lek.wet. stomatolog. Kto pyta nie bladzi. http://www.hau-miau.pl/lekarze.html Ten Twój link się nie otwiera. Skoro chcesz pomóc to sama zadzwoń i daj nam znać. Będziesz miała wkład w naprawę podniebienia Tuptusia.:razz: Quote
zenobiusz flores Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :-( Nie ma sie co klocic - zwyciestwo ma wielu ojcow, kleska zawsze jest sierota........ ale troche cos tez w tym jest dziewczyny , popatrzcie : - czy nie powinien miec kolnierza po operacji ? - przebywac w cieple ? Jakas konsultacja z chirurgiem szczekowym by sie chyba przydala.......wiecie, troche przykro, gdy sie pomysli, ze wiedzac, ze piesek nie ma wlasciciela , weci nie do konca jakby .......postapili profesjonalnie......:-(.......tak mi sie wydaje od poczatku........nie powinni tez zadac zadnych pieniedzy za poprawki ......chyba......infekcja blisko mozgu to bardzo niebezpieczna rzecz......... Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 sleepingbyday napisał(a): ketunia - część bazarku tuptusia, którą przeznaczyłaś na kaukazy wraca do tuptusia. plis, podaj nr konta. na kaukazy? Myślałam, że chciałaś kasę ze swojego bazarku przeznaczyc na tego psiaka z Boguszyc? Tuptusiowi wystarczy pieniędzy. Chyba, że tamten piesek już nie potrzebuje. Quote
marlenka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ja dzis postaram się zajechać do liniki ale nie wiem czy będzie wetka tuptusia . Zaraz zadzwonię i spytam bo będę późnym popołudniem w piasecznie , inaczej rozmowa oko w oko inaczej przez telefon . Zobaczymy może się uda jeszcze z ceny zjechać , dostarczymy własną karmę dla Tuptusia to będzie jeszcze taniej bo karmę to oni droga mają . Zobaczymy rzede wszystkim ile nam zaśpiewają za naprawę Tuptusia i ogólnie hotel . Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Doszły wpłaty od: Ihabe 35 zł Agata51 10 zł Dziękujemy :loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ketunia, podaj nr konta :eviltong: Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 sleepingbyday napisał(a):ketunia, podaj nr konta :eviltong: Ok już Ci wysyłam:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ketunia, nie pokazało mi wczesniej twojego postu z pytaniem. w sprawie tej kasy to my się nigdy nie dogadamy :evil_lol:. na dług kaukazów miała być kasa z bazarku, a deklaracje (które, jak napisałas, są zbędne) - na rikiego z boguszyc. jak ktos chciał deklaracje przerzucić, to to zrobił. i rikiemu udało się zberac potrzebną kwote deklaracji - dziękuje. z bazarku chcę mimo wszytsko przelać tuptusiowi, ze względu na czekające go znów wydatki. napisałas, ze ma kase. ale teraz poprawki operacji nie będa kosztować 100 zł, tylko o wiele więcej, więc uważam, że jednak powinnam odwołać przelew dla kaukazów (bo jeszcze go nie zdążyłam zrobić) i przelac tuptkowi. co myslisz? Quote
marlenka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 sleepingbyday napisał(a):ketunia, nie pokazało mi wczesniej twojego postu z pytaniem. w sprawie tej kasy to my się nigdy nie dogadamy :evil_lol:. na dług kaukazów miała być kasa z bazarku, a deklaracje (które, jak napisałas, są zbędne) - na rikiego z boguszyc. jak ktos chciał deklaracje przerzucić, to to zrobił. i rikiemu udało się zberac potrzebną kwote deklaracji - dziękuje. z bazarku chcę mimo wszytsko przelać tuptusiowi, ze względu na czekające go znów wydatki. napisałas, ze ma kase. ale teraz poprawki operacji nie będa kosztować 100 zł, tylko o wiele więcej, więc uważam, że jednak powinnam odwołać przelew dla kaukazów (bo jeszcze go nie zdążyłam zrobić) i przelac tuptkowi. co myslisz? Ja myśle ze to dobry pomysł , bo nie wiadomo ile Tuptus jeszcze kasy bedzie potrzebował . Quote
gameta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Starałam się, ale ni cholery nie mogę znaleść ile weci chcą za te "poprawki po kosztach" ? Proszę o oświecenie :roll: Syf się zrobił straszny na tym wątku - fakt, SBD pisałaś o czystkę ? Uważam, że nie ma się co szarpać, trzeba zaufać tej klinice - tym bardziej, że ma tam siedzieć do wyzdrowienia. Myslę, że nie pozwolą sobie na sp.... sprawy :roll: Tylko ile tej kasy chcą, co ? Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 tak, napisałam do szamanki. kto sie pokłócił, to wie, mozna sobie zapisać te posty, jak sie chce je miec, ale tuptkowi wnosze o oczyszczenie wątku. edit: klinika powinna dczirurga szczękowego czy innego dentystę sprowadzic - tak mi się wydaje przynajmniej.... Quote
GameBoy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jezeli trzeba gdzies zadzwonic to ja w piatek moge podzwonic - mam wolne tylko prosilabym o numery tel Quote
Szamanka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [B][COLOR="DarkGreen"]Wątek w trakcie moderowania.[/COLOR][/B] Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 przepraszam za offa, ale psiak 3 lata siedzi w schronie wcisniety za bude a trafil do schronu jak mial niecaly rok:shake:..jest DT i jak zwykle brakuje kasy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=133889 Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']przepraszam za offa, ale psiak 3 lata siedzi w schronie wcisniety za bude a trafil do schronu jak mial niecaly rok:shake:..jest DT i jak zwykle brakuje kasy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=133889 Piesek sliczny jest slowo harcerza :):) Quote
zenobiusz flores Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Marlenko, przepraszam jesli moje posty odebralas jako krytyke - nie mialam wcale takiego zamiaru........:shake: Quote
Recommended Posts