ketunia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Marlenka rób selekcję ;) Ponka zmień tytuł watku. Tuptuś juz po operacji:) Quote
marlenka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja sie przypatrzyłam i wiesz co Jamor Ci powiem że niektórzy z tego zdjęcia działają na moje psy jak błachta na byka ( poznałam ich po czuprynach) Łaża w niedziele z kałachami mi pod bramą ubrani w kolorze zgniłych liści a moje psy cholery dostają jak ich widzą , serio . Popros kolegów zeby ubraniami psiaków mi nie straszyli , bo kiedyś zapomnę bramy domknąc :evil_lol: Quote
jamor Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 marlenka napisał(a):Rozumiem ze to jest banda Tuptusia . Hmm nad męską cześcią bym sie jeszcze zastanowiła , pomyslę i do czwartku dam CI znać kogo zabiorę :evil_lol: musze zrobic selekcje no własnie, o którym czwartku mowa, dzis jest czwartek. Tuptus na razie ma problem z jedzeniem. łyka te papki łapczywie i krztusi sie znacznie gorzej niz wczesniej. Pewnie jeszcze jakies szwy czy jak, nie mam pojecia. dzielny zuch. Nie narzeka. Quote
marlenka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 jamor napisał(a):no własnie, o którym czwartku mowa, dzis jest czwartek. Tuptus na razie ma problem z jedzeniem. łyka te papki łapczywie i krztusi sie znacznie gorzej niz wczesniej. Pewnie jeszcze jakies szwy czy jak, nie mam pojecia. dzielny zuch. Nie narzeka. W nastepny czwartek , szwy są rozpuszczalne wię c nie powinny mu wadzić , a na jedzenie sie rzucał tez w lecznicy i krztusił sie tez . Jakby cos sie działo to dzwoń do mnie lub do lecznicy , jakbys mógł to zajrzyj mu do pyska czy nie ma opuchniętego lub czy mu sie tam jakiś stan zapalny nie robi. Bardzo prosze Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Pies Wolny']Skoro tuptuś ma ochotę w Polsce zostać to ma u mnie paczkę cygar plus zapałki miesięcznie, a jak zostanie - to nową giwerę plus zapasowy magazynek żeby miał z czego do ....... walić. chyba raczej klubowe bez filtra. u mnie w domu mieszka jeden z członków tej organizacji, od dawna mówię, że to mały talib. ale to agent uśpiony. każden jeden z człowieków zachwyca się nim, ze taki słodki i uroczy i biedny i tju tju tju. nie ma spaceru, żeby nas ktos nie zaczepiał... nazwy tej organizacji nie wymienię, bo echelon czuwa, a i wam radze gąb po próżnicy nie rozpuszczać :roll:. Quote
marlenka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):chyba raczej klubowe bez filtra. u mnie w domu mieszka jeden z członków tej organizacji, od dawna mówię, że to mały talib. ale to agent uśpiony. każden jeden z człowieków zachwyca się nim, ze taki słodki i uroczy i biedny i tju tju tju. nie ma spaceru, żeby nas ktos nie zaczepiał... nazwy tej organizacji nie wymienię, bo echelon czuwa, a i wam radze gąb po próżnicy nie rozpuszczać :roll:. Też go widziałam , chodzi z kolezanką taka biało - czarna :evil_lol: Quote
milcia17 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Kochani! Zrobiłam bazarek dla Tuptusia :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazar-do-31-10-dla-tuptusia-bez-oka-na-leczenie-zapraszamy-148978/#post13160905 :loveu: Quote
jamor Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 marlenka napisał(a):Ja sie przypatrzyłam i wiesz co Jamor Ci powiem że niektórzy z tego zdjęcia działają na moje psy jak błachta na byka ( poznałam ich po czuprynach) Łaża w niedziele z kałachami mi pod bramą ubrani w kolorze zgniłych liści a moje psy cholery dostają jak ich widzą , serio . Popros kolegów zeby ubraniami psiaków mi nie straszyli , bo kiedyś zapomnę bramy domknąc :evil_lol: specjalnie namowie ich aby przed twoim domem robili sobie poligon. Quote
jamor Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 marlenka napisał(a):W nastepny czwartek , szwy są rozpuszczalne wię c nie powinny mu wadzić , a na jedzenie sie rzucał tez w lecznicy i krztusił sie tez . Jakby cos sie działo to dzwoń do mnie lub do lecznicy , jakbys mógł to zajrzyj mu do pyska czy nie ma opuchniętego lub czy mu sie tam jakiś stan zapalny nie robi. Bardzo prosze pewnie ze zagladam. nawet z ciekawosci jak to zrobili. wyglada jakby gipsem kol. bezu zaszpachlowane. zadnej infekcji, jest dobrze. oczywiscie najpierw ja musze otworzyc pyska aby on popatrzył, potem zmiana. Quote
zenobiusz flores Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A jak popatrzy to co mowi ? " No, jamor, niedobrze , trojka do leczenia, piatka w zlym stanie, szostka - ruina . ." Och, jaki ten tuptus madry ! :evil_lol: Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='marlenka']W nastepny czwartek , szwy są rozpuszczalne wię c nie powinny mu wadzić , a na jedzenie sie rzucał tez w lecznicy i krztusił sie tez . Jakby cos sie działo to dzwoń do mnie lub do lecznicy , jakbys mógł to zajrzyj mu do pyska czy nie ma opuchniętego lub czy mu sie tam jakiś stan zapalny nie robi. Bardzo prosze Uwaga!!! Niektóre psy mają uczulenie na rozpuszczalne szwy.Zazwyczaj koło 6 dnia i następne rana zaczyna się paskudnie paprać,bo wtedy szwy zaczynają się rozpuszczać.Jamor obserwuj to proszę,bo w razie co,to koniecznie trzeba podawać antybiotyki i obserwować ranę. Quote
milcia17 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Halo.. Czy bazarek jest niepotrzebny?? Quote
marlenka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 jamor napisał(a):specjalnie namowie ich aby przed twoim domem robili sobie poligon. Mam wiatrówke :evil_lol: jakby psy sobie nie dały rady ( w co wątpię ) Quote
marlenka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='milcia17']Halo.. Czy bazarek jest niepotrzebny?? Milcia 17 bardzo dziękujemy za bazarek , Tuptuś coprawda ma zapas finansowy więc jeśli mogę poprosić o przeniesienie bazarku na tego psa http://www.dogomania.pl/forum/f1155/deklaracje-potrzebne-zimy-nie-przezyje-czy-choroba-skory-wyrok-141972/ baaaardzo potrzebuje pomocy bo zima dla niego = śmierć . Cioteczki pomóżmy i temu psu Quote
Ingrid44 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Czy ktos byl by tak mily i nauczyl mnie jak wklejac banerki. Bede bardzo wdzieczna.:multi: Quote
Szarotka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Ingrid44']Czy ktos byl by tak mily i nauczyl mnie jak wklejac banerki. Bede bardzo wdzieczna.:multi: To nie takie proste, szczegolnie linkowanie banerka. Dalej nie moge sobie z tym poradzic, :mad::mad::mad::mad: Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Ingrid44']Czy ktos byl by tak mily i nauczyl mnie jak wklejac banerki. Bede bardzo wdzieczna.:multi: Kliknij na banerek który chcesz wkleić,naciśnij kopiuj. Wejdź w panel użytkownika,potem w edytuj sygnaturę.Tam będzie takie puste okno. Wejdź do tego pustego okna i naciśnij wklej i zatwierdź.I już.Mam nadzieję,że nie wytłumaczyłam po kosmicznemu:roll:;) Quote
Ingrid44 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Wielkie ,wielkie dzieki Renatko5 ,udalo sie:multi::multi::multi: Quote
milcia17 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='marlenka']Milcia 17 bardzo dziękujemy za bazarek , Tuptuś coprawda ma zapas finansowy więc jeśli mogę poprosić o przeniesienie bazarku na tego psa http://www.dogomania.pl/forum/f1155/deklaracje-potrzebne-zimy-nie-przezyje-czy-choroba-skory-wyrok-141972/ baaaardzo potrzebuje pomocy bo zima dla niego = śmierć . Cioteczki pomóżmy i temu psu Prośba spełniona. Ale jeśli zabraknie Tuptusiowi to proszę dać znać :razz: Quote
marysia55 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Renata5']Kliknij na banerek który chcesz wkleić,naciśnij kopiuj. Wejdź w panel użytkownika,potem w edytuj sygnaturę.Tam będzie takie puste okno. Wejdź do tego pustego okna i naciśnij wklej i zatwierdź.I już.Mam nadzieję,że nie wytłumaczyłam po kosmicznemu:roll:;) ciekawe skąd nagle taki przypływ wiedzy u ciotki Renatki :mad: :diabloti: Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 marysia55 napisał(a):ciekawe skąd nagle taki przypływ wiedzy u ciotki Renatki :mad: :diabloti: Naumiałam się od cioci Marysi:loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Renata5 napisał(a):Naumiałam się od cioci Marysi:loveu::loveu::loveu: Ale jestescie zdolne, ja probowalam na rozne sposoby i szlo mi jak ............. postaram sie skorzystac z tych wskazowek :):););):cool3::cool3::cool3: Quote
Lionees Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Szarotka']Ale jestescie zdolne, ja probowalam na rozne sposoby i szlo mi jak ............. postaram sie skorzystac z tych wskazowek :):););):cool3::cool3::cool3: To też zależy od przeglądarki.Ja obecnie mam Mozille i za nic nie mogłam rozgryźć jak się wkleja banerki,ale skorzystałam z Explorera i bez problemu wkleiłam zgodnie z podaną instrukcją.Powodzenia;) A linkować nie umiem,wklejam juz gotowe,podlinkowane banerki:razz: Ale nam się off zrobił:oops:...przepraszam Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Tuptus sie nie obrazi:):) Ja umiem robic banerki, wklejac, ale linkowanie jest takie nie do przewidzenia. Forum nie dziala dobrze na mozilli, lepiej na IE, ale ogolnie ma rozne takie braki techniczne :mad::mad::mad: Quote
ponka1 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 zmodyfikowałam tytuł wątku Tuptusiowego:lol: Quote
Recommended Posts