Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sie przypatrzyłam i wiesz co Jamor Ci powiem że niektórzy z tego zdjęcia działają na moje psy jak błachta na byka ( poznałam ich po czuprynach) Łaża w niedziele z kałachami mi pod bramą ubrani w kolorze zgniłych liści a moje psy cholery dostają jak ich widzą , serio . Popros kolegów zeby ubraniami psiaków mi nie straszyli , bo kiedyś zapomnę bramy domknąc :evil_lol:

Posted

marlenka napisał(a):
Rozumiem ze to jest banda Tuptusia . Hmm nad męską cześcią bym sie jeszcze zastanowiła , pomyslę i do czwartku dam CI znać kogo zabiorę :evil_lol: musze zrobic selekcje

no własnie, o którym czwartku mowa, dzis jest czwartek. Tuptus na razie ma problem z jedzeniem. łyka te papki łapczywie i krztusi sie znacznie gorzej niz wczesniej. Pewnie jeszcze jakies szwy czy jak, nie mam pojecia. dzielny zuch. Nie narzeka.

Posted

jamor napisał(a):
no własnie, o którym czwartku mowa, dzis jest czwartek. Tuptus na razie ma problem z jedzeniem. łyka te papki łapczywie i krztusi sie znacznie gorzej niz wczesniej. Pewnie jeszcze jakies szwy czy jak, nie mam pojecia. dzielny zuch. Nie narzeka.

W nastepny czwartek , szwy są rozpuszczalne wię c nie powinny mu wadzić , a na jedzenie sie rzucał tez w lecznicy i krztusił sie tez . Jakby cos sie działo to dzwoń do mnie lub do lecznicy , jakbys mógł to zajrzyj mu do pyska czy nie ma opuchniętego lub czy mu sie tam jakiś stan zapalny nie robi. Bardzo prosze

Posted

[quote name='Pies Wolny']Skoro tuptuś ma ochotę w Polsce zostać to ma u mnie paczkę cygar plus zapałki miesięcznie, a jak zostanie - to nową giwerę plus zapasowy magazynek żeby miał z czego do ....... walić.

chyba raczej klubowe bez filtra.

u mnie w domu mieszka jeden z członków tej organizacji, od dawna mówię, że to mały talib. ale to agent uśpiony. każden jeden z człowieków zachwyca się nim, ze taki słodki i uroczy i biedny i tju tju tju. nie ma spaceru, żeby nas ktos nie zaczepiał...

nazwy tej organizacji nie wymienię, bo echelon czuwa, a i wam radze gąb po próżnicy nie rozpuszczać :roll:.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
chyba raczej klubowe bez filtra.

u mnie w domu mieszka jeden z członków tej organizacji, od dawna mówię, że to mały talib. ale to agent uśpiony. każden jeden z człowieków zachwyca się nim, ze taki słodki i uroczy i biedny i tju tju tju. nie ma spaceru, żeby nas ktos nie zaczepiał...

nazwy tej organizacji nie wymienię, bo echelon czuwa, a i wam radze gąb po próżnicy nie rozpuszczać :roll:.

Też go widziałam , chodzi z kolezanką taka biało - czarna :evil_lol:

Posted

marlenka napisał(a):
Ja sie przypatrzyłam i wiesz co Jamor Ci powiem że niektórzy z tego zdjęcia działają na moje psy jak błachta na byka ( poznałam ich po czuprynach) Łaża w niedziele z kałachami mi pod bramą ubrani w kolorze zgniłych liści a moje psy cholery dostają jak ich widzą , serio . Popros kolegów zeby ubraniami psiaków mi nie straszyli , bo kiedyś zapomnę bramy domknąc :evil_lol:

specjalnie namowie ich aby przed twoim domem robili sobie poligon.

Posted

marlenka napisał(a):
W nastepny czwartek , szwy są rozpuszczalne wię c nie powinny mu wadzić , a na jedzenie sie rzucał tez w lecznicy i krztusił sie tez . Jakby cos sie działo to dzwoń do mnie lub do lecznicy , jakbys mógł to zajrzyj mu do pyska czy nie ma opuchniętego lub czy mu sie tam jakiś stan zapalny nie robi. Bardzo prosze

pewnie ze zagladam. nawet z ciekawosci jak to zrobili. wyglada jakby gipsem kol. bezu zaszpachlowane. zadnej infekcji, jest dobrze. oczywiscie najpierw ja musze otworzyc pyska aby on popatrzył, potem zmiana.

Posted

[quote name='marlenka']W nastepny czwartek , szwy są rozpuszczalne wię c nie powinny mu wadzić , a na jedzenie sie rzucał tez w lecznicy i krztusił sie tez . Jakby cos sie działo to dzwoń do mnie lub do lecznicy , jakbys mógł to zajrzyj mu do pyska czy nie ma opuchniętego lub czy mu sie tam jakiś stan zapalny nie robi. Bardzo prosze
Uwaga!!! Niektóre psy mają uczulenie na rozpuszczalne szwy.Zazwyczaj koło 6 dnia i następne rana zaczyna się paskudnie paprać,bo wtedy szwy zaczynają się rozpuszczać.Jamor obserwuj to proszę,bo w razie co,to koniecznie trzeba podawać antybiotyki i obserwować ranę.

Posted

[quote name='Ingrid44']Czy ktos byl by tak mily i nauczyl mnie jak wklejac banerki. Bede bardzo wdzieczna.:multi:

To nie takie proste, szczegolnie linkowanie banerka. Dalej nie moge sobie z tym poradzic, :mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Ingrid44']Czy ktos byl by tak mily i nauczyl mnie jak wklejac banerki. Bede bardzo wdzieczna.:multi:
Kliknij na banerek który chcesz wkleić,naciśnij kopiuj.
Wejdź w panel użytkownika,potem w edytuj sygnaturę.Tam będzie takie puste okno.
Wejdź do tego pustego okna i naciśnij wklej i zatwierdź.I już.Mam nadzieję,że nie wytłumaczyłam po kosmicznemu:roll:;)

Posted

[quote name='marlenka']Milcia 17 bardzo dziękujemy za bazarek , Tuptuś coprawda ma zapas finansowy więc jeśli mogę poprosić o przeniesienie bazarku na tego psa http://www.dogomania.pl/forum/f1155/deklaracje-potrzebne-zimy-nie-przezyje-czy-choroba-skory-wyrok-141972/ baaaardzo potrzebuje pomocy bo zima dla niego = śmierć .
Cioteczki pomóżmy i temu psu

Prośba spełniona. Ale jeśli zabraknie Tuptusiowi to proszę dać znać :razz:

Posted

[quote name='Renata5']Kliknij na banerek który chcesz wkleić,naciśnij kopiuj.
Wejdź w panel użytkownika,potem w edytuj sygnaturę.Tam będzie takie puste okno.
Wejdź do tego pustego okna i naciśnij wklej i zatwierdź.I już.Mam nadzieję,że nie wytłumaczyłam po kosmicznemu:roll:;)
ciekawe skąd nagle taki przypływ wiedzy u ciotki Renatki :mad: :diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
Naumiałam się od cioci Marysi:loveu::loveu::loveu:

Ale jestescie zdolne, ja probowalam na rozne sposoby i szlo mi jak .............
postaram sie skorzystac z tych wskazowek :):););):cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Szarotka']Ale jestescie zdolne, ja probowalam na rozne sposoby i szlo mi jak .............
postaram sie skorzystac z tych wskazowek :):););):cool3::cool3::cool3:
To też zależy od przeglądarki.Ja obecnie mam Mozille i za nic nie mogłam rozgryźć jak się wkleja banerki,ale skorzystałam z Explorera i bez problemu wkleiłam zgodnie z podaną instrukcją.Powodzenia;)
A linkować nie umiem,wklejam juz gotowe,podlinkowane banerki:razz:

Ale nam się off zrobił:oops:...przepraszam

Posted

Tuptus sie nie obrazi:):)
Ja umiem robic banerki, wklejac, ale linkowanie jest takie nie do przewidzenia.
Forum nie dziala dobrze na mozilli, lepiej na IE, ale ogolnie ma rozne takie braki techniczne :mad::mad::mad: