ponka1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 marlenka napisał(a): Ponka wklej to do pierwszego postu koniecznie - nie wiem jak można przegapić :evil_lol: Marlenka kilka dni temu już są skopiowane na pierwszym poście-patrzyłaś?:mad: Quote
ponka1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 nadeszła jesień i Tuptuś jesienny tutaj zagląda:lol:: Quote
coronaaj Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='marlenka']Lepiej niech domy sznurkiem biegały Z tym to troche gorzej:shake::shake:nawet Kanada sie zmyla:-(:-( Ja tez szukam DS dla swojego tymczasa Bibi, 5 tyg sunia... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/bibi_5-tyg-sunia_wesoly-autobus-coronaaj-ja-uratowal-pilnie-potrzebne-ogloszenia-147418/#post13069666 Quote
marysia55 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 przelałam dzisiaj swoja stałą deklarację na Tuptusia:loveu: za październik. Oj Tuptuś zmykaj piesku do domku, nie grzej dupki na Dogo:lol: Quote
ketunia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 marysia55 napisał(a):przelałam dzisiaj swoja stałą deklarację na Tuptusia:loveu: za październik. Oj Tuptuś zmykaj piesku do domku, nie grzej dupki na Dogo:lol: Dziekuję. Jak tylko pieniążki dotrą to dam znać.;) Quote
marlenka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Wczoraj zadzwoniła wetka z lecznicy i we wtorek zabieram Tuptusia do lecnicy w środę zabieg. Od dziś będzie dostawał antybiotyki dwa razy dziennie ( zalecenie wetki ) . Quote
ponka1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 marlenka napisał(a): Wczoraj zadzwoniła wetka z lecznicy i we wtorek zabieram Tuptusia do lecnicy w środę zabieg. Od dziś będzie dostawał antybiotyki dwa razy dziennie ( zalecenie wetki ) . trzymamy kciuki zatem za Tuptusia!:thumbs: Quote
agnieszkal2 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 coronaaj napisał(a):Z tym to troche gorzej:shake::shake:nawet Kanada sie zmyla:-(:-( Moja kolezanka ma chorego męża w domu,a od teraz utrzymuje Tuptusia,więc z tym określeniem "zmyła"bym się wstrzymała... Quote
marlenka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='coronaaj']Z tym to troche gorzej:shake::shake:nawet Kanada sie zmyla:-(:-( No nie zmyła się , tylko musiała zrezygnować , z ważniejszych powodów , czasami tak bywa . I nie możemy mówić ze ktoś się zmył . Pani z Kanady moze też wejśc na watek i co wtedy?? Wstydu sobie cioteczki narobimy Quote
Szarotka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Trzeba sie cieszyc, ze kobieta bedzie pomagac finasowo, mimo, ze ma sama trudna sytuacje. :oops::oops: Quote
ponka1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Szarotka napisał(a): Trzeba sie cieszyc, ze kobieta bedzie pomagac finasowo, mimo, ze ma sama trudna sytuacje. :oops::oops: to fakt, dobrze to o niej świadczy, zadeklarowała wsparcie w hotelikowaniu Tuptusia więc jego sytuacja jest stabilna a jak poprawi się mężowi to kto wie?:lol: Quote
marlenka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ponka1 napisał(a):to fakt, dobrze to o niej świadczy, zadeklarowała wsparcie w hotelikowaniu Tuptusia więc jego sytuacja jest stabilna a jak poprawi się mężowi to kto wie?:lol: Z tego co wiem ta Pani ma duzego psa i ja bym jej odradzała , Jamor mówi że on niecierpi dużych psów , albo by Tuptuś zjadł doga niemieckiego albo dog jego Quote
ketunia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Znajdziemy naszemu Tuptkowi domek.:lol: Teraz najważniejsze zdrówko Talibka Quote
marysia55 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 no no, ależ ta nasza ponka1 ma talent :p:p Quote
ponka1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 marysia55 napisał(a): no no, ależ ta nasza ponka1 ma talent :p:p nie Marysiu to nie ja tylko pani na zlecenie Oktawii z NK. Przygotowała portrety dla Tuptusia, Szarika, Placusia, Pralinka w trakcie;) Quote
ketunia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dzisiaj doszły wpłaty od: Ihabe 35 zł Marysia55 10 zł Dziękuję w imieniu Tuptusia:lol: Quote
zenobiusz flores Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Tuptek zjadlby doga i nawet by sie mu nie odbilo .... bo on zwyczajny do wtrzachniecia krowy na jeden raz. Quote
ponka1 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 a macie link do najnowszych fot Tuptusia?:hmmmm: Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Z mojego bazarku udało się zebrać 60 zł na Tuptusia. Pieniążki prześlę, jak wszystko wpłynie na konto :) Quote
marlenka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A wiecie co ja tak się zastanawiam czy Tuptuś nie użre kogoś w lecznicy to dopiero będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 marlenka napisał(a):A wiecie co ja tak się zastanawiam czy Tuptuś nie użre kogoś w lecznicy to dopiero będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zastanawiaj sie, to nie uzre :):) Tuptus bedzie sie zachowywal :):) Quote
Recommended Posts