marlenka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Szarotka']I co sie dzieje????????????/bo nigdzie nie moge znalezc ???[/quote] Musimy poczekać na Agnieszkę Quote
ketunia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 W takim razie czekamy na te rewelacje:lol: Quote
ponka1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='ketunia'] W takim razie czekamy na te rewelacje:lol: [/quote] jakie?:hmmmm: Quote
Piromanka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='marlenka']Jest jeszcze jedna dobra wiadomośc ale niech to napisze Agnieszka2 . Sory Aguś nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: ale resztę zostawiam Tobie[/quote] Hmm... Nie trzymajcie dłużej w napięciu......... Obgryzę wszystkie paznokcie zaraz! I psu też.. ;) Quote
coronaaj Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='marlenka']Nie Pani z Toronto nie może adoptować Tupusia , ale obiecała pomóc nam w utrzymaniu psiaka w hotelu. Tuptuś będzie miał operację jak tylko wetka dostanie implant więc myślę ze to będzie przyszły tydzień , póxniej 5 dni w szpitalu i wróci naprawiony do Jamora , a my musimy szukać fajnego DS i bardzo odpowiedzilnego , Tuptus już i tak się za dużo nacierpiał . Może nie spać na dywanach ( bo on nawet nie wie co to łózko) ale żeby miał odpowiedzialnych opiekunów i dużo miłości . Jak narazie telefon nie dzwoni , ale napewno zacznie. :placz:Szkoda, ze Tuptus nie pojedzie do Kanady tak jak moj Pakus pojedzie do Arizony (3 psy na pokladzie).:-o:-oDomek napewno sie znajdzie ale pewnie powinien byc z ogrodem:evil_lol::evil_lol:trzymam kciuki za operacje Tuptusia Fajnie, ze pani z Kanady obiecala pomoc:multi::multi: Quote
agnieszkal2 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Pani będzie płacić na utrzymanie Tuptusia 300 zł miesięcznie. Quote
mgie Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='agnieszkal2']Pani będzie płacić na utrzymanie Tuptusia 300 zł miesięcznie.[/quote] :klacz::klacz::klacz: Quote
Szarotka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 O to swietnie, ale moze lepiej, ze do Kanady nie pojedzie. Do Kanady dluga droga i nie kazdy pies to dobrze znosi. A Tuptus i tak ma duzo na glowie :):) tzn. bedzie mial duzo robione przy glowie:):) po tym wszystkim napewno bedzie musial wydobrzec. Pozdrowcie od mnie sasiadke z Kanady :):) Quote
Ra_dunia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 jednak nie będę wysyłała rzeczy ;) Wyrobiłam się z bazarkiem... zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyczne-roznosci-na-mieleckie-psiaki-tuptusia-do-01-pazdziernika-147377/ Quote
agnieszkal2 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Szarotka']O to swietnie, ale moze lepiej, ze do Kanady nie pojedzie. Do Kanady dluga droga i nie kazdy pies to dobrze znosi. A Tuptus i tak ma duzo na glowie :):) tzn. bedzie mial duzo robione przy glowie:):) po tym wszystkim napewno bedzie musial wydobrzec. Pozdrowcie od mnie sasiadke z Kanady :):)[/quote] oczywiście!:lol::lol: Quote
ponka1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 operacja Tuptusia zbliża się dużymi krokami na pewno:lol: Quote
majuska Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Zaglądam do Ciebie Tuptusiu i trzymam kciuki!!! Quote
ponka1 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 dzięki Majuska! pobierz sobie prosze banerek Szarika, jest w moim podpisie, większy i mniejszy na wątku! Quote
ponka1 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 dziś opuścił sąsiad Tuptusia z tej samej wioski Szarik:multi: Quote
marlenka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='ponka1']dziś opuścił sąsiad Tuptusia z tej samej wioski Szarik:multi:[/quote] Ponka nie pij tyle:evil_lol: bo nie wiem o co chodzi z tym sasiadem :evil_lol: Quote
coronaaj Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='agnieszkal2']Pani będzie płacić na utrzymanie Tuptusia 300 zł miesięcznie. Super...:crazyeye::crazyeye:podziekujcie dobrej pani z Kanady:loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/jesli-masz-pieska-suczke-na-tymczasie-zajrzyj-tutaj-143425/#post13050619 Quote
Szarotka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='marlenka']Ponka nie pij tyle:evil_lol: bo nie wiem o co chodzi z tym sasiadem :evil_lol:[/quote] Szarik Onek, ktory zostal uratowany :):), moze z tej samej okolicy co Tuptus :):):loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Szuakam kogos kto podlinkuje moj banerek, bo samej za chiny ludowe nie moge tego pokonac. Banerek - Gacek a tu jest link: http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarek-podhalanski-gacek-samotnosc-wierny-towarzysz-147395/ Quote
marlenka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 dzwoniła dziś Pani z lecznicy Tuptusia . Implant będzie zrobiony na zamówienie , trzeba wpłacić zaliczkę . Poprzednim razem Ketunia wysłał mi 50 zł , od moich kolegów wyciągnęłam 50 zł więc Tuptuś miał u mnie 100 zł . -Wizyta kosztowała 30 zł - zostało 70 zł Ketunia mi przeleje 180 zł +70 zł u mnie = wysyłam do lecznicy 250 zł . Jutro jak kasa będzie przelana , wetka zamawia implant i albo w tym tygodniu a już napewno w przyszłym będziemy miały naprawionego psiaka:multi: Quote
ketunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Marlena kasa już przelana. Tuptuś szykuj się będziesz jak nowy;) Tuptuś w dniu 28.09 miał na koncie 130,00 zł Przelałam Marlence 180 zł jako zaliczkę na implant. Na koncie Tuptusia jest - 50 zł Pieniądze za bazarek nadal wpływają. Więc jak wpłyną wszystkie podam dokładną kwotę. Quote
Szarotka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wydawalo mi sie, ze ktos ofiarowal 1000 zl ??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Szarotka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='mgie'] Szarotka proszę :) Dziekie mgie, ale cos jestem jakas dzisiaj niekumata i mi nie idzie, jutro bede walczyc dalej :):) Quote
ketunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Szarotka']Wydawalo mi sie, ze ktos ofiarowal 1000 zl ??:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] Tak moja siostra je ofiaruje kiedy Tuptuś będzie już miał operację. Quote
Recommended Posts