Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marlenka']Jest jeszcze jedna dobra wiadomośc ale niech to napisze Agnieszka2 .
Sory Aguś nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: ale resztę zostawiam Tobie[/quote]

Hmm... Nie trzymajcie dłużej w napięciu......... Obgryzę wszystkie paznokcie zaraz! I psu też.. ;)

Posted

[quote name='marlenka']Nie Pani z Toronto nie może adoptować Tupusia , ale obiecała pomóc nam w utrzymaniu psiaka w hotelu. Tuptuś będzie miał operację jak tylko wetka dostanie implant więc myślę ze to będzie przyszły tydzień , póxniej 5 dni w szpitalu i wróci naprawiony do Jamora , a my musimy szukać fajnego DS i bardzo odpowiedzilnego , Tuptus już i tak się za dużo nacierpiał . Może nie spać na dywanach ( bo on nawet nie wie co to łózko) ale żeby miał odpowiedzialnych opiekunów i dużo miłości . Jak narazie telefon nie dzwoni , ale napewno zacznie.

:placz:Szkoda, ze Tuptus nie pojedzie do Kanady tak jak moj Pakus pojedzie do Arizony (3 psy na pokladzie).:-o:-oDomek napewno sie znajdzie ale pewnie powinien byc z ogrodem:evil_lol::evil_lol:trzymam kciuki za operacje Tuptusia
Fajnie, ze pani z Kanady obiecala pomoc:multi::multi:

Posted

O to swietnie, ale moze lepiej, ze do Kanady nie pojedzie. Do Kanady dluga droga i nie kazdy pies to dobrze znosi. A Tuptus i tak ma duzo na glowie :):) tzn. bedzie mial duzo robione przy glowie:):) po tym wszystkim napewno bedzie musial wydobrzec.
Pozdrowcie od mnie sasiadke z Kanady :):)

Posted

[quote name='Szarotka']O to swietnie, ale moze lepiej, ze do Kanady nie pojedzie. Do Kanady dluga droga i nie kazdy pies to dobrze znosi. A Tuptus i tak ma duzo na glowie :):) tzn. bedzie mial duzo robione przy glowie:):) po tym wszystkim napewno bedzie musial wydobrzec.
Pozdrowcie od mnie sasiadke z Kanady :):)[/quote]
oczywiście!:lol::lol:

Posted

[quote name='marlenka']Ponka nie pij tyle:evil_lol: bo nie wiem o co chodzi z tym sasiadem :evil_lol:[/quote]

Szarik Onek, ktory zostal uratowany :):), moze z tej samej okolicy co Tuptus :):):loveu::loveu::loveu:

Posted

dzwoniła dziś Pani z lecznicy Tuptusia . Implant będzie zrobiony na zamówienie , trzeba wpłacić zaliczkę .
Poprzednim razem Ketunia wysłał mi 50 zł , od moich kolegów wyciągnęłam 50 zł więc Tuptuś miał u mnie 100 zł .
-Wizyta kosztowała 30 zł - zostało 70 zł
Ketunia mi przeleje 180 zł +70 zł u mnie = wysyłam do lecznicy 250 zł .
Jutro jak kasa będzie przelana , wetka zamawia implant i albo w tym tygodniu a już napewno w przyszłym będziemy miały naprawionego psiaka:multi:

Posted

Marlena kasa już przelana. Tuptuś szykuj się będziesz jak nowy;)
Tuptuś w dniu 28.09 miał na koncie 130,00 zł
Przelałam Marlence 180 zł jako zaliczkę na implant.
Na koncie Tuptusia jest - 50 zł
Pieniądze za bazarek nadal wpływają. Więc jak wpłyną wszystkie podam dokładną kwotę.

Posted

[quote name='Szarotka']Wydawalo mi sie, ze ktos ofiarowal 1000 zl ??:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]

Tak moja siostra je ofiaruje kiedy Tuptuś będzie już miał operację.