Piromanka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kolejny bazarek na pomoc Tuptusiowi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/wloska-oryginalna-kawa-na-tuptusia-bez-oczka-do-11-09-godz-23-59-a-145755/#post12911558 Quote
ketunia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wpłynęło 10 zł od Bambino. Dziękuję w imieniu Tuptusia Quote
marysia55 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Cioteczki przybywajcie :loveu: i Tuptusia wspomagajcie :p:p Quote
mmd Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Czy jamor poczeka na zakończenie bazarków? Pytam, bo to jeszcze potrwa, a jak rozumiem Tuptuś miał zapłacone od 4 sierpnia na miesiąc. Dzisiaj jest już 6 września. Jeżeli kasa potrzebna natychmiast (a brakuje) to może włączyć opcje "kup teraz" na bazarkach, żeby szybciej doszło. Ketunia, proszę, opisz sytuację. Quote
Nadziejka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 :loveu:[quote name='marysia55']prześliczne czupiradełko :loveu::loveu::loveu: :loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou:szczescie kochanee echhh lza sie krecioiii z radosciiiiii:loveu::loveu:dziekiiiiii ziewczynyyyyyyyyyy :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 mmd napisał(a):Czy jamor poczeka na zakończenie bazarków? Pytam, bo to jeszcze potrwa, a jak rozumiem Tuptuś miał zapłacone od 4 sierpnia na miesiąc. Dzisiaj jest już 6 września. Jeżeli kasa potrzebna natychmiast (a brakuje) to może włączyć opcje "kup teraz" na bazarkach, żeby szybciej doszło. Ketunia, proszę, opisz sytuację. Napisałam do Jamora z pytaniem czy mogę wpłacić po 10.09 Jeszcze mi nie odpisał ale myślę, że raczej nie będzie problemu. Quote
Piromanka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ile brakuje na opłacenie hotelu za wrzesień? Quote
marlenka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Koszt wizyty u weta odnośnie podniebienia to 150 zł . To jest sama wizyta + narkoza ( niezbędna przy badaniu) a jesli będzie robione jakieś czyszczenie japy to koszty wzrosną , dlatego prosimy o wsparcie finansowe. :roll: Quote
ketunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Piromanka napisał(a):Ile brakuje na opłacenie hotelu za wrzesień? Maluchowi dokładnie brakuje 116,50 zł Quote
sleepingbyday Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 musze zaspamować, bo potzrebuję pomocy z małym kociakiem http://www.dogomania.pl/forum/f1206/polamany-koci-niemowlak-za-co-go-leczyc-145974/#post12927129 Quote
Piromanka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 No to dalej zbieramy środki na leczenie Tuptusia. Kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciasteczkowy-bazarek-czesc-iii-na-tuptusia-bez-oczka-do-14-09-godz-23-59-a-145977/#post12927307 Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Kliknęłam w link wstawiony przez Marlenke na wątku Ciapulki... Tuptuś mi się bardzo dobrze kojarzy... A tu patrzę - rudy czupurek :loveu: normalnie "mój typ faceta" :loveu: A jak jeszcze przeczytałam opis Jamora... padłam byłam totalnie. Chyba też muszę jego wątek hotelikowy zacząć czytać :evil_lol: toż to lepsze od książki. Mogę komuś wysłać rzeczy na bazarek. Sama ostatnio mam za duży zapieprz i totalnie brak czasu na pilnowanie, wysyłanie, rozliczanie... (a już obiecałam, że wystawię na mieleckie psiaki - dwóch bazarków w tej chwili nie pociągnę) Quote
Piromanka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wysyłaj do mnie rzeczy na bazarek. Mnie wywalili z pracy, więc mam dużo wolnego czasu - mogę się tym zająć. Quote
emilia2280 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Piromanka napisał(a):Wysyłaj do mnie rzeczy na bazarek. Mnie wywalili z pracy, więc mam dużo wolnego czasu - mogę się tym zająć. lo matko! piecz ciastka zawodowo! w irlandii starsze malzenstwo tak zaczélo i teraz majá marké- domowe ciasteczka organiczne, bez konserwantów, mojej tylko takie kupujé- po 5 euro za paczke (paczuszké w sumie, z paré deko), jaki interes robiá! Quote
majuska Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Poproszę na PW nr konta, prześlę 20 zł na razie dla Tuptusia, ale zawsze to trochę mniej zostanie.... Quote
ponka1 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 ketunia napisał(a): Niestety nie. Pisałam wcześniej do Ponki z zapytaniem o te pieniążki. Miały zostać przelane na moje konto. Jednak ich nie otrzymałam. Napisałam pw z przypomnieniem ale jak na razie cisza. zostało to sprawdzone-pieniądze nie zostały wysłane. przepraszam za nieobecnośc byłam na urlopie wypoczynkowym. pozbieram dokładne informacje i zrobię akutalizację na pierwszym poście. tak-dzwoniła pewna pani: Oktawia może przekazac namiary do niej: pies jako sygnalizator do obejścia przy jej połowie bliźniaka, z rozgrzebanym ogrodzeniem, bezpośrednio przy torach kolejowych, jej poprzedni pies został przejechany przez pociąg ("nieusłuchany był i niedobry") trzeba go kolejnym zastąpic, ma pinczerkę mini ale ta do torów już nie dochodzi jak wychodzi. tak, czy komuś dac telefon od Oktawii do tej pani? to był drugi telefon odnośnie Tuptusia. Quote
ketunia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 majuska napisał(a):Poproszę na PW nr konta, prześlę 20 zł na razie dla Tuptusia, ale zawsze to trochę mniej zostanie.... Dziekuję w imieniu Tuptusia.:multi: Nr konta wysłałam na pw. Quote
marlenka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ponka1 napisał(a):zostało to sprawdzone-pieniądze nie zostały wysłane. przepraszam za nieobecnośc byłam na urlopie wypoczynkowym. pozbieram dokładne informacje i zrobię akutalizację na pierwszym poście. tak-dzwoniła pewna pani: Oktawia może przekazac namiary do niej: pies jako sygnalizator do obejścia przy jej połowie bliźniaka, z rozgrzebanym ogrodzeniem, bezpośrednio przy torach kolejowych, jej poprzedni pies został przejechany przez pociąg ("nieusłuchany był i niedobry") trzeba go kolejnym zastąpic, ma pinczerkę mini ale ta do torów już nie dochodzi jak wychodzi. tak, czy komuś dac telefon od Oktawii do tej pani? to był drugi telefon odnośnie Tuptusia. Odpada , przecież Pod tym pociągiem zginie następny pies i następny, i następny..... nie ma co , trzeba szukać dalej Quote
Bambino Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 No też coś! Naszego ślicznego rudaska pod pociąg. Chyba się kobiecie w głowie przewraca. :angryy: Quote
marlenka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Bambino napisał(a):No też coś! Naszego ślicznego rudaska pod pociąg. Chyba się kobiecie w głowie przewraca. :angryy: Ta Pani nie powinna zadnego psa miec , wiadomo wypadki sie zdarzaja alr trzeba psy przed nimi chronic a nie mówic ze głupi był to wpadł pod pociag:angryy: Quote
Szarotka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Tuptus nie jest droznikiem, zeby przy torach pracowac, szlabanow otwierac nie umie. Lepiej poszukac mu innego domu :crazyeye::crazyeye::razz::razz::razz: Quote
sacred PIRANHA Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 witam:lol: pewnie mnie większośc na tym wątku nie kojarzy więc się przedstawię;) jestem założycielką wątku Majki (u jamora Tuptuś ma album wspólny z Majką:p), po wyadoptowaniu Majki pozostało nam troszkę pieniążków, część z nich porozdawałam na różne kudłate potrzebujące pieski,pozostałą kwotę leni356 zaproponowała przekazać na Tuptusia na co ja z chęcią przystaję bo Tuptuś był przyjacielem Majuni i przynajmniej tak sunia może mu w pewnym sensie pomóc...zatem chciałabym przekazać 138zł na Tuptusia, komu mam przelać? proszę o nr na PW;) Quote
Piromanka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):...zatem chciałabym przekazać 138zł na Tuptusia, komu mam przelać? proszę o nr na PW;) Ale super! Tuptuś bardzo dziękuje! :loveu: Quote
marlenka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):witam:lol: pewnie mnie większośc na tym wątku nie kojarzy więc się przedstawię;) jestem założycielką wątku Majki (u jamora Tuptuś ma album wspólny z Majką:p), po wyadoptowaniu Majki pozostało nam troszkę pieniążków, część z nich porozdawałam na różne kudłate potrzebujące pieski,pozostałą kwotę leni356 zaproponowała przekazać na Tuptusia na co ja z chęcią przystaję bo Tuptuś był przyjacielem Majuni i przynajmniej tak sunia może mu w pewnym sensie pomóc...zatem chciałabym przekazać 138zł na Tuptusia, komu mam przelać? proszę o nr na PW;) Życie nam ratujesz a Tuptusiowi doopsko, żeby grzał je narazie u Jamora. Rozmawiałam wczoraj z wetem tym który wyciągał kosc Tuptusiowi i dał mi do zrozumienia że raczej sie z tym nic zrobic nie da . Może ja go zabiorę do weta innego gdzieś w okolicach Warki i podpytam bo być może to w jakiś sposób jednak mu się zagoi, o nie wiem co zrobic , zszyc się nie da , bo nie , co oczyścić i zdezynfekowac , to chyba każdy wet potrafi , może jednak nie będzie potrzebna droga wizyta u specjalisty , można spróbowac przecież nie zaszkodzi co wy myślicie?? Quote
Recommended Posts