Poker Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 jak wygląda sytuacja finansowa Tuptusia? ile brakuje deklaracji stałych do opłacania hoteliku ? Quote
Abrakadabra Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 To ja trochę "zboczę" (nie mylić ze zboczeniem) z Tuptusia, chociaż serce mi rośnie jak pomyslę sobie jakie szczęście go spotkało:lol:... U Jamora jest ... pięknie. Jest tak pięknie, że aż dech zapiera. Ale "pięknie" to nie wszystko. Tam jest idealnie pod każdym wzgledem! Nie zawahałabym się zjeść posiłku z podłogi boksu:evil_lol:... naprawdę! Taka czystość tam panuje.... No i kobiecą rączkę (tutaj ukłony w stronę żony Jamora - bo jego nie podejrzewam :cool3:) - widać wyraźnie na każdym kroku... Surfinii nad boksami mógłby Wam pozazdrościć niejeden ogrodnik. Te psiaki po przejściach - moim zdaniem - trafiły do RAJU NA ZIEMI... Marlenka, zgadzasz się ze mną? Quote
marlenka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Abrakadabra']To ja trochę "zboczę" (nie mylić ze zboczeniem) z Tuptusia, chociaż serce mi rośnie jak pomyslę sobie jakie szczęście go spotkało:lol:... U Jamora jest ... pięknie. Jest tak pięknie, że aż dech zapiera. Ale "pięknie" to nie wszystko. Tam jest idealnie pod każdym wzgledem! Nie zawahałabym się zjeść posiłku z podłogi boksu:evil_lol:... naprawdę! Taka czystość tam panuje.... No i kobiecą rączkę (tutaj ukłony w stronę żony Jamora - bo jego nie podejrzewam :cool3:) - widać wyraźnie na każdym kroku... Surfinii nad boksami mógłby Wam pozazdrościć niejeden ogrodnik. Te psiaki po przejściach - moim zdaniem - trafiły do RAJU NA ZIEMI... Marlenka, zgadzasz się ze mną? Jasne ze sie zgadzam , jak mnie mąz wyrzuci z domu jak cos z ulicy zgarnę to wynajmę sobie taki boks u Jamora tylko buda musi być większa :evil_lol: i jedzenie we własnym zakresie :evil_lol:. A tak na poważnie to tam jest ślicznie , boksy przepiękne ( mi się takie marzą dla psów) czyściutko , budy pachnące nowością , psy są tam naprawdę szczesliwe . My byłyśmy po ciemku a wyobraź sobie jak tam za dnia musi wyglądać :crazyeye: No i mają psiaki gdzie biegać taki teren - lepiej trafić mogą tylko do kochającego domku . Quote
KArolKA5611 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja rOwnież się przypominam i czekam na numer konta:lol: Quote
marlenka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 KArolKA5611 napisał(a):Ja rOwnież się przypominam i czekam na numer konta:lol: Karolka wejdź na wątek Lunki i zobacz czy nic nie napisałam nie tak o nie chciałbym Cie urazić Quote
ponka1 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Poker napisał(a): jak wygląda sytuacja finansowa Tuptusia? ile brakuje deklaracji stałych do opłacania hoteliku ? Poker-stałe deklaracje są podane na pierwszej stronie-Tuptuś ma ich ok. 70 zł-trzeba spojrzec-reszta bazarki czy jednorazowe-miesiąc to 390 zł. Ja jeszcze raz przypominam że namiary na pw podaje Ketunia-swoje konta-proszę osoby które deklarują comiesięczne wpłaty by do niej się zgłosiły.Kilka razy już opisywaliśmy czemu i do kogo-to bardzo ważne. Jamor ma hotel taki jak wszystkie powinny wyglądac:loveu:-niestety-wielu brakuje i nawet w połowie nie są tak ładne jak ten-to prawda. Quote
jamor Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 czy wiadomo jakie były okolicznosci urazu oka tuptusia ? kiedy to dokładnie było ?aaa,zdjecia dorzuce do albumu. Quote
ketunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dzisiaj doszła wpłata od: Agata 51-10zł Dziekuję i pozdrawiam Kasia Quote
ketunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Co tam u Tuptusia? Coś cicho u niego. Dzisiaj doszła wpłata od: Ihabe-30zł Dziekuję i pozdrawiam Kasia Quote
Onaa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 A widziałyście co ten mały biedaczek miał w pysku :-(. Quote
ketunia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Masakra. Jejku ile ten biedaczek musiał się naciepieć.. To oczko, teraz ta kość..:shake: Quote
ponka1 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Dogo07 napisał(a): A widziałyście co ten mały biedaczek miał w pysku :-(. Dogo07 - co miał w pysku?:crazyeye: Jamor: nie wiadomo, coś młoda sąsiadka przebąkiwała o tym-jednak nie wiadomo co dokładnie gdyż wcześniej był maluszkiem bezdomnym, może kiedyś miał dom, tak myślę, potem się błąkał póki nie trafił do sąsiadów Oktawii i rok tkwił w tych warunkach. Ketunio-dziękuję za priv. za moment tam zajrzę;) Jamor czy doszła wpłata od Klementynki 380 zł? Quote
jamor Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 kosc została usunięta. ile tam była ? nie wiem, pół roku czy dłużej ? trudno powiedziec. po przegniu tkanki zostały dwie dziury do przegrody . miejscowy vet twierdzi , że nie ma infekcji, ze dobrze ziarnuje i sie zarosnie. Macie zdjecie wiec moze popytac na watku laryngologicznym. NIe wyło łatwo z wyjeciem, wrosło sie i oblało , syf. Tutpus nic nie czuł bo kimał. dostał zastrzyki, 2 rodzaje, bedzie nakłuwany jeszcze przez 10 dni. czuje sie obecnie lux, biega, z mordy mu nie wali. zalecane posiłki płynne. ma troche przy tym problem, przedmuchy do komory nosowej i troche sie przez to ksztusi. koszt obecnie zamknął sie w 130 zł, nie bedzie wiecej bo ja bede mu robił zastrzyki, towar juz mam. decydujcie ale rozwaznie, bo kazdy vet bedzie miał swoją opinię i kosmiczne cenniki. kasa doszła Quote
halbina Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 a to ten biedaczek miał w pyszczku kość... :shake: Quote
coronaaj Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 =halbina;a to ten biedaczek miał w pyszczku kość... :shake: Ale Jamor nie powiedzial co to za kosc, a zadal prace domowa??? Tuptus to niesamowity pies, ale najwazniejsze, ze juz kosci nie ma...Tuptus dochodz do zdrowia... Quote
Daga&Maks Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 dobrze że kość już została wyciągnięta.Biedny Tuptuś już tyle mu się w życiu złego przydarzyło :-( Quote
emilia2280 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Kosci nie ma, a ja nadal nie wiem z której réki i którego palca :diabloti: Quote
jamor Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 nie zapominajcie o tuptusiu. czy ktos w koncu robił jakis wywiad na forach veta w sprawie jego podniebienia ? działac działać, bo jakos powietrze z Was zeszło. W góre biusty !!! Quote
ihabe Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jamor to wie jak zmotywować ciotki:loveu::loveu: No do góry biusty i lecimy:loveu: Quote
halbina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 co do biustu... trudno będzie... :diabloti: a na dogo jest wątek weta, który pomoże i poradzi... na weterynarię trzeba zajrzeć... Quote
marysia55 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 jamor napisał(a):nie zapominajcie o tuptusiu. czy ktos w koncu robił jakis wywiad na forach veta w sprawie jego podniebienia ? działac działać, bo jakos powietrze z Was zeszło. W góre biusty !!! nikt nie zapomina ale dogo czasami dopuszcza do siebie tylko wybrańców :loveu:. Ja nim ostatnio nie byłam :shake: Quote
ihabe Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 od wczoraj wieczorem dogo leżało i tyle wątków razem z dogo:-( Już się bałam..... Quote
ketunia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Doszły pieniążki: BAMBINO 10 zł DARKWATER 48,50 zł Dziękuję w imieniu Tuptusia Quote
Recommended Posts