Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja trochę "zboczę" (nie mylić ze zboczeniem) z Tuptusia, chociaż serce mi rośnie jak pomyslę sobie jakie szczęście go spotkało:lol:...

U Jamora jest ... pięknie.
Jest tak pięknie, że aż dech zapiera. Ale "pięknie" to nie wszystko. Tam jest idealnie pod każdym wzgledem!
Nie zawahałabym się zjeść posiłku z podłogi boksu:evil_lol:... naprawdę!
Taka czystość tam panuje....

No i kobiecą rączkę (tutaj ukłony w stronę żony Jamora - bo jego nie podejrzewam :cool3:) - widać wyraźnie na każdym kroku...
Surfinii nad boksami mógłby Wam pozazdrościć niejeden ogrodnik.

Te psiaki po przejściach - moim zdaniem - trafiły do RAJU NA ZIEMI...
Marlenka, zgadzasz się ze mną?

Posted

[quote name='Abrakadabra']To ja trochę "zboczę" (nie mylić ze zboczeniem) z Tuptusia, chociaż serce mi rośnie jak pomyslę sobie jakie szczęście go spotkało:lol:...

U Jamora jest ... pięknie.
Jest tak pięknie, że aż dech zapiera. Ale "pięknie" to nie wszystko. Tam jest idealnie pod każdym wzgledem!
Nie zawahałabym się zjeść posiłku z podłogi boksu:evil_lol:... naprawdę!
Taka czystość tam panuje....

No i kobiecą rączkę (tutaj ukłony w stronę żony Jamora - bo jego nie podejrzewam :cool3:) - widać wyraźnie na każdym kroku...
Surfinii nad boksami mógłby Wam pozazdrościć niejeden ogrodnik.

Te psiaki po przejściach - moim zdaniem - trafiły do RAJU NA ZIEMI...
Marlenka, zgadzasz się ze mną?

Jasne ze sie zgadzam , jak mnie mąz wyrzuci z domu jak cos z ulicy zgarnę to wynajmę sobie taki boks u Jamora tylko buda musi być większa :evil_lol: i jedzenie we własnym zakresie :evil_lol:.
A tak na poważnie to tam jest ślicznie , boksy przepiękne ( mi się takie marzą dla psów) czyściutko , budy pachnące nowością , psy są tam naprawdę szczesliwe . My byłyśmy po ciemku a wyobraź sobie jak tam za dnia musi wyglądać :crazyeye: No i mają psiaki gdzie biegać taki teren - lepiej trafić mogą tylko do kochającego domku .

Posted

KArolKA5611 napisał(a):
Ja rOwnież się przypominam i czekam na numer konta:lol:

Karolka wejdź na wątek Lunki i zobacz czy nic nie napisałam nie tak o nie chciałbym Cie urazić

Posted

Poker napisał(a):

jak wygląda sytuacja finansowa Tuptusia? ile brakuje deklaracji stałych do opłacania hoteliku ?

Poker-stałe deklaracje są podane na pierwszej stronie-Tuptuś ma ich ok. 70 zł-trzeba spojrzec-reszta bazarki czy jednorazowe-miesiąc to 390 zł.

Ja jeszcze raz przypominam że namiary na pw podaje Ketunia-swoje konta-proszę osoby które deklarują comiesięczne wpłaty by do niej się zgłosiły.Kilka razy już opisywaliśmy czemu i do kogo-to bardzo ważne.

Jamor ma hotel taki jak wszystkie powinny wyglądac:loveu:-niestety-wielu brakuje i nawet w połowie nie są tak ładne jak ten-to prawda.

Posted

Dogo07 napisał(a):

A widziałyście co ten mały biedaczek miał w pysku :-(.

Dogo07 - co miał w pysku?:crazyeye:

Jamor: nie wiadomo, coś młoda sąsiadka przebąkiwała o tym-jednak nie wiadomo co dokładnie gdyż wcześniej był maluszkiem bezdomnym, może kiedyś miał dom, tak myślę, potem się błąkał póki nie trafił do sąsiadów Oktawii i rok tkwił w tych warunkach.

Ketunio-dziękuję za priv. za moment tam zajrzę;)

Jamor czy doszła wpłata od Klementynki 380 zł?

Posted

kosc została usunięta. ile tam była ? nie wiem, pół roku czy dłużej ? trudno powiedziec. po przegniu tkanki zostały dwie dziury do przegrody . miejscowy vet twierdzi , że nie ma infekcji, ze dobrze ziarnuje i sie zarosnie. Macie zdjecie wiec moze popytac na watku laryngologicznym. NIe wyło łatwo z wyjeciem, wrosło sie i oblało , syf. Tutpus nic nie czuł bo kimał. dostał zastrzyki, 2 rodzaje, bedzie nakłuwany jeszcze przez 10 dni. czuje sie obecnie lux, biega, z mordy mu nie wali. zalecane posiłki płynne. ma troche przy tym problem, przedmuchy do komory nosowej i troche sie przez to ksztusi. koszt obecnie zamknął sie w 130 zł, nie bedzie wiecej bo ja bede mu robił zastrzyki, towar juz mam. decydujcie ale rozwaznie, bo kazdy vet bedzie miał swoją opinię i kosmiczne cenniki. kasa doszła

Posted

=halbina;a to ten biedaczek miał w pyszczku kość... :shake:

Ale Jamor nie powiedzial co to za kosc, a zadal prace domowa???

Tuptus to niesamowity pies, ale najwazniejsze, ze juz kosci nie ma...Tuptus dochodz do zdrowia...

Posted

nie zapominajcie o tuptusiu. czy ktos w koncu robił jakis wywiad na forach veta w sprawie jego podniebienia ? działac działać, bo jakos powietrze z Was zeszło. W góre biusty !!!

Posted

jamor napisał(a):
nie zapominajcie o tuptusiu. czy ktos w koncu robił jakis wywiad na forach veta w sprawie jego podniebienia ? działac działać, bo jakos powietrze z Was zeszło. W góre biusty !!!

nikt nie zapomina ale dogo czasami dopuszcza do siebie tylko wybrańców :loveu:. Ja nim ostatnio nie byłam :shake: