Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wrzucam dosławnie parę zdjęc Tuptusia - byle jakie wyszły bo ciemno było i nic nie widziałam

A tu pieszczotki od Abrakadabry

Mojego dziecka też nie zjadł

A tutaj rozpoznanie terenu - nowe zapachy

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wiecie co na zdjeciach tych pierwszych z wątku to wyglądał na mniejszego , a to kawałek chłopka jest :evil_lol: Ale przemiły ,fajny , jak go zobaczyła wsadziłam rękę do samochodu i zero reakcji , taki groźny pies

Posted

jakos udało mi sie znalesc ten wątek. na stronie www.jamor.pl - galeria, tam wiecej zdjec, albumy, szukac albumu atos, majka i tuptus, korzystac ze zdjec. piesek lux, wszelkie info. na watku domy tymczasowe-hotel jamor propozycja, wyszukiwarka na dogo nie chodzi. pozdrawiam

Posted

[SIZE=2]info od Jamora:
"tuptus - zdjecia swiezo po praniu i czesaniu, troche jeszcze wilgotny. pies mocnej głowy, nie jedno ma za soba, nie boi sie innych psów ani tez nie zaczepia złosliwie, wesoły, mały zuch. w piatek bedzie miał badanie tego co zostało po oku, trzeba jakos to zrobic aby dochodziło do infekcji, na zdjeciach widac ze nie jest to lux. "

ponawiam pytanie: czy Ketunia zgadzas się byc osoba do której będziemy przelewac pieniądze a potem całośc jak życzy Jamor na jego konto-byłabyś łącznikiem.

nadal potrzebne stałe deklaracje-jest ich bardzo mało-za mało na comiesięczne utrzymanie.

P.S. Jamorze-napisałam na wątku Twojego hoteliku-prośbę o linki na Twoim ślicznym wątku:loveu:-byś potem zdawał na poszczeg. relacje o danym psiaku-wraz ze zdjęciami-będzie nam wygodniej i naprawdę przejrzyściej-tak jak robi Murka, zuzia i reszta-które poszły który przybyły które czekają na adopcję-potem nie trzeba ganiac się po wątkach-jak na przykład wyszukiwarka nie działa

Posted

czy Ketunia zgadzas się byc osoba do której będziemy przelewac pieniądze a potem całośc jak życzy Jamor na jego konto-byłabyś łącznikiem.

Tak, zgadzam się.
W poniedziałek przejadę się do banku. Mam ostatnio problem z kontem internetowym ( pieniądze przelałam przez konto siostry). Wtedy porozsyłam priv z nr konta do wpłat.

Co tam u maluszka?

Pozdrawiam
Kasia

Posted

Dzięki Ponka1, że tak szybko znalazłaś chetną do roboty Ketunię ;). Ale tak w kwestii formalnej Klementynka pisała, że ma 374 zł. z bazarku a nie 274 zł. i poszła do jamora wpłata marysi55, więc brakuje za m-c chyba 5 zł.? Chyba,że cos przeoczyłam? No ale, to już musiałaby ustalic z jamorem Ketunia - jak stoimy z zapłatą.
Tuptuś na zdjęciach wygląda ślicznie choc faktycznie raczej z niego duuży kot.

Posted

Dziewczyny, przepraszam.
Nie zaglądałam na wątek z powodu bardzo ciężkiej sytuacji rodzinnej, sprawdzałam tylko czy ktoś mi nie wysłał priv'a.
na koncie Tuptusia jest 260 + 10 ( od Zachary dodatkowo) czyli 270 z tego "mojego" bazarku oraz z drugiego bazarku 122 zł - razem daje to 392 zł.
Zaokrąglam to do 400 zł i taką kwotę przeleję Jamorowi w poniedziałek.

Posted

[quote name='Florentynka']
Dziewczyny, przepraszam.
Nie zaglądałam na wątek z powodu bardzo ciężkiej sytuacji rodzinnej, sprawdzałam tylko czy ktoś mi nie wysłał priv'a.
na koncie Tuptusia jest 260 + 10 ( od Zachary dodatkowo) czyli 270 z tego "mojego" bazarku oraz z drugiego bazarku 122 zł - razem daje to 392 zł.
Zaokrąglam to do 400 zł i taką kwotę przeleję Jamorowi w poniedziałek.
serdecznie dziękujemu Ci Florentynko!:loveu:

i Ketunii-że zgodziła się zostac mianowana skarbnikiem Tuptusia:loveu:
tak Bambino-masz rację, zaś opłata u Jamora za miesiąc to 390 zł-tak jak w piewszym poście.

Oto zdjęcia Tuptusia z hoteliku u Jamora-cudnie wygląda:

Posted

na pierwszą str. dopiszę że tu są nowe foty Tuptusia:loveu:
proszę podnoście chociaż bazarek - link jest na pierwszej strony-bazarek nr 3-śliczne drobiazgi a pusto.

Posted

agata51 napisał(a):

Jak dobrze bez łańcucha, prawda, Tuptulku? :multi:

na pewno teraz odżył-czuje się jak oswobodzony więzień-jego pysiek to nam mówi:loveu:

Posted

Słuchajcie , a co z ogłoszeniami ???? Czy ktoś go ogłasza ???? Moze by szybciutko znalazł domek , nawet bez łoka . A na zdjęciach to wygląda jakby puszczał oczko do Jamora :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='marlenka']
Słuchajcie , a co z ogłoszeniami ???? Czy ktoś go ogłasza ???? Moze by szybciutko znalazł domek , nawet bez łoka . A na zdjęciach to wygląda jakby puszczał oczko do Jamora :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Marlenko-linki do jego ogłoszeń są na pierwszej stronie-w pierwszym poście bodajże-warto dodac do nich nowe zdjęcia-takie najfajniejsze, i monitowac tylko które trzeba przedłużyc.
W ogłoszeniach jest tel. do Okty-chyba że ma byc podawany inny, np. Jamora-jeśli zajmował się adopcjami i podejmuje się rozmów z róźnego typu ludźmi.
Był na razie jeden tel. od młodej osoby, która chciała go wesprzec na hotelik-prosiłabym o dane do przelwu do naszej skarbniczki Tuptusiowej-Ketunii:lol:.