marlenka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wrzucam dosławnie parę zdjęc Tuptusia - byle jakie wyszły bo ciemno było i nic nie widziałam A tu pieszczotki od Abrakadabry Mojego dziecka też nie zjadł A tutaj rozpoznanie terenu - nowe zapachy Quote
marlenka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A wiecie co na zdjeciach tych pierwszych z wątku to wyglądał na mniejszego , a to kawałek chłopka jest :evil_lol: Ale przemiły ,fajny , jak go zobaczyła wsadziłam rękę do samochodu i zero reakcji , taki groźny pies Quote
Onaa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Słodki psiaczek z niego, wreszcie nacieszy się swobodą i spokojem :). A co z tym oczkiem, będzie miał coś robione ? Quote
jamor Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 jakos udało mi sie znalesc ten wątek. na stronie www.jamor.pl - galeria, tam wiecej zdjec, albumy, szukac albumu atos, majka i tuptus, korzystac ze zdjec. piesek lux, wszelkie info. na watku domy tymczasowe-hotel jamor propozycja, wyszukiwarka na dogo nie chodzi. pozdrawiam Quote
ponka1 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [SIZE=2]info od Jamora: "tuptus - zdjecia swiezo po praniu i czesaniu, troche jeszcze wilgotny. pies mocnej głowy, nie jedno ma za soba, nie boi sie innych psów ani tez nie zaczepia złosliwie, wesoły, mały zuch. w piatek bedzie miał badanie tego co zostało po oku, trzeba jakos to zrobic aby dochodziło do infekcji, na zdjeciach widac ze nie jest to lux. " ponawiam pytanie: czy Ketunia zgadzas się byc osoba do której będziemy przelewac pieniądze a potem całośc jak życzy Jamor na jego konto-byłabyś łącznikiem. nadal potrzebne stałe deklaracje-jest ich bardzo mało-za mało na comiesięczne utrzymanie. P.S. Jamorze-napisałam na wątku Twojego hoteliku-prośbę o linki na Twoim ślicznym wątku:loveu:-byś potem zdawał na poszczeg. relacje o danym psiaku-wraz ze zdjęciami-będzie nam wygodniej i naprawdę przejrzyściej-tak jak robi Murka, zuzia i reszta-które poszły który przybyły które czekają na adopcję-potem nie trzeba ganiac się po wątkach-jak na przykład wyszukiwarka nie działa Quote
ponka1 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 to że Tuptuś jest już w hoteliku nie oznacza że mamy do niego nie zaglądac:roll: Quote
marlenka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Oczywiście że zaglądamy i na wątek i moze osobiście jeśli Jamor nie będzie miał nic przeciwko :lol: Quote
ketunia Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 czy Ketunia zgadzas się byc osoba do której będziemy przelewac pieniądze a potem całośc jak życzy Jamor na jego konto-byłabyś łącznikiem. Tak, zgadzam się. W poniedziałek przejadę się do banku. Mam ostatnio problem z kontem internetowym ( pieniądze przelałam przez konto siostry). Wtedy porozsyłam priv z nr konta do wpłat. Co tam u maluszka? Pozdrawiam Kasia Quote
marysia55 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ja też poproszę o nr konta, chociaż za sierpień przelałam już Jamorowi, nie był zadowolony:shake: oj nie. No cóż czasami pospiech nie jest wskazany:evil_lol: Quote
Bambino Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dzięki Ponka1, że tak szybko znalazłaś chetną do roboty Ketunię ;). Ale tak w kwestii formalnej Klementynka pisała, że ma 374 zł. z bazarku a nie 274 zł. i poszła do jamora wpłata marysi55, więc brakuje za m-c chyba 5 zł.? Chyba,że cos przeoczyłam? No ale, to już musiałaby ustalic z jamorem Ketunia - jak stoimy z zapłatą. Tuptuś na zdjęciach wygląda ślicznie choc faktycznie raczej z niego duuży kot. Quote
Florentynka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dziewczyny, przepraszam. Nie zaglądałam na wątek z powodu bardzo ciężkiej sytuacji rodzinnej, sprawdzałam tylko czy ktoś mi nie wysłał priv'a. na koncie Tuptusia jest 260 + 10 ( od Zachary dodatkowo) czyli 270 z tego "mojego" bazarku oraz z drugiego bazarku 122 zł - razem daje to 392 zł. Zaokrąglam to do 400 zł i taką kwotę przeleję Jamorowi w poniedziałek. Quote
ketunia Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Numer konta prześlę w poniedziałek. Ja przelałam Jamorowi moją deklarację jednorazową (100 zł). Ile miesięcznie kosztuje hotelik? Quote
ponka1 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Florentynka'] Dziewczyny, przepraszam. Nie zaglądałam na wątek z powodu bardzo ciężkiej sytuacji rodzinnej, sprawdzałam tylko czy ktoś mi nie wysłał priv'a. na koncie Tuptusia jest 260 + 10 ( od Zachary dodatkowo) czyli 270 z tego "mojego" bazarku oraz z drugiego bazarku 122 zł - razem daje to 392 zł. Zaokrąglam to do 400 zł i taką kwotę przeleję Jamorowi w poniedziałek. serdecznie dziękujemu Ci Florentynko!:loveu: i Ketunii-że zgodziła się zostac mianowana skarbnikiem Tuptusia:loveu: tak Bambino-masz rację, zaś opłata u Jamora za miesiąc to 390 zł-tak jak w piewszym poście. Oto zdjęcia Tuptusia z hoteliku u Jamora-cudnie wygląda: Quote
ponka1 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 na pierwszą str. dopiszę że tu są nowe foty Tuptusia:loveu: proszę podnoście chociaż bazarek - link jest na pierwszej strony-bazarek nr 3-śliczne drobiazgi a pusto. Quote
marysia55 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='ponka1'] prześliczne czupiradełko :loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jak dobrze bez łańcucha, prawda, Tuptulku? :multi: Quote
ponka1 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 agata51 napisał(a): Jak dobrze bez łańcucha, prawda, Tuptulku? :multi: na pewno teraz odżył-czuje się jak oswobodzony więzień-jego pysiek to nam mówi:loveu: Quote
marlenka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Słuchajcie , a co z ogłoszeniami ???? Czy ktoś go ogłasza ???? Moze by szybciutko znalazł domek , nawet bez łoka . A na zdjęciach to wygląda jakby puszczał oczko do Jamora :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
ponka1 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='marlenka'] Słuchajcie , a co z ogłoszeniami ???? Czy ktoś go ogłasza ???? Moze by szybciutko znalazł domek , nawet bez łoka . A na zdjęciach to wygląda jakby puszczał oczko do Jamora :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Marlenko-linki do jego ogłoszeń są na pierwszej stronie-w pierwszym poście bodajże-warto dodac do nich nowe zdjęcia-takie najfajniejsze, i monitowac tylko które trzeba przedłużyc. W ogłoszeniach jest tel. do Okty-chyba że ma byc podawany inny, np. Jamora-jeśli zajmował się adopcjami i podejmuje się rozmów z róźnego typu ludźmi. Był na razie jeden tel. od młodej osoby, która chciała go wesprzec na hotelik-prosiłabym o dane do przelwu do naszej skarbniczki Tuptusiowej-Ketunii:lol:. Quote
Daga&Maks Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Tuptuś taki szczęśliwy bez łańcucha :multi: Quote
Recommended Posts