Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tuptuś-malusieńki już niedługo-Piromanka zadzwoniła do Okty-kombinują jak mogą by pomóc malusiemu-chodzi o termin transportu

nadal potrzebne stałe deklaracje!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ponka1']Tuptuś-malusieńki już niedługo-Piromanka zadzwoniła do Okty-kombinują jak mogą by pomóc malusiemu-chodzi o termin transportu

nadal potrzebne stałe deklaracje!

Dokładnie tak. Wiadomo, że będziemy się starali jak najszybciej. Jesteśmy w stałym kontakcie. Ludzie, trzymajcie kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło i żeby się udało ;)

Posted

Piromanka napisał(a):

Dokładnie tak. Wiadomo, że będziemy się starali jak najszybciej. Jesteśmy w stałym kontakcie.
Ludzie, trzymajcie kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło i żeby się udało ;)

Piromanko-dostałam info na gg że rozmowa Wam się urwała-komórka się Okcie po prostu rozładowała:oops:

wszystkie kciuki bardzo potrzebne oraz stałe deklaracje

Posted

[quote name='marysia55']Bambino:loveu:, co to, to nie :shake:. Ja tez w to wchodzę "fifti-fifti' :evil_lol:

Wysłałam Ci pw ( o innym wątku), ale cieszę się że jesteś. Na razie dziewczyny się kłócą :evil_lol:

Posted

[quote name='Bambino']Wysłałam Ci pw ( o innym wątku), ale cieszę się że jesteś. Na razie dziewczyny się kłócą :evil_lol:
zauważyłam :cool3: juz tam byłam i śledzę wszystkie moje wątki:p:p

Posted

kciuki potrzebne!:lol:

oraz stałe deklaracje! bardzo prosimy-jest niebezpiecznie mało ze stałych-jeszcze kilka osób choc po 10 zł czy 20 ile kto może!:help1:

Posted

[quote name='ponka1']kciuki potrzebne!:lol:
ile par potrzebujesz???? :p:p:p

oraz stałe deklaracje! bardzo prosimy-jest niebezpiecznie mało ze stałych-jeszcze kilka osób choc po 10 zł czy 20 ile kto może!:help1:

masz rację, niby już trochę pieniążków sie uzbierało, ale za mało stałych deklaracji:shake: oj za mało :shake:
cioteczki sprawdzić proszę, zawartość portfelików, może coś jeszcze z nich wypadnie :loveu: baaardzo prosimy :loveu: pomóżcie Tuptusiowi :loveu:

Posted

[quote name='marysia55']
masz rację, niby już trochę pieniążków sie uzbierało, ale za mało stałych deklaracji:shake: oj za mało :shake:
cioteczki sprawdzić proszę, zawartość portfelików, może coś jeszcze z nich wypadnie :loveu: baaardzo prosimy :loveu: pomóżcie Tuptusiowi :loveu:

Żebym nie wiem jak sprawdzała, nic z portfelika nie wypadnie. :shake:

Posted

agata51 napisał(a):
Żebym nie wiem jak sprawdzała, nic z portfelika nie wypadnie. :shake:

Agatko:loveu: Tobie dam spokój. Ty to chyba na debecie już od dawna jedziesz :evil_lol: Gdzie wątek tam Agatka i deklaracja :p:p:p.
Ta prośba do tych mniej obciążonych :diabloti:

Posted

marlenka napisał(a):
Dziewczyny a może by bazarek zrobić ???

Marlenko, bazarek nigdy nie zawadzi, ale bazarek to taka zapchaj dziura. Poza tym jest ich tyle na wszystkich wątkach, że kupującym brakuje już siana. Potrzebne są stałe deklaracje, nawet po 5 zł. Może zrobimy tak, jak na jakimś innym wątku. Każdy wysłał pw do innych jadąc alfabetycznie. np ja od a-c, marysia55 d-f, agata51 g-j, itp. albo do swoich znajomych z dogo?

Posted

Ja narazie jestem pod kreską sama mam 2 psiaki na tymczasie i żadnych dofinansowań ( ale spoko) ale mój maz poszedł do pracy więc może dam radę coś dorzucić , ale nie moge nic narazie obiecać . Dziewczyny robiły bazarek na moja tymczaskę na zapłatę za sterylkę , to jak juz wszystko będę miała pospłacane to podeślę Wam cos na bazarek - zawsze się przyda , a jak Tuptus będzie w Warce to ewentualnie cos mogę Jamorowi kasy podrzucić bezpośrednio jak dam radę , pogadam ze znajomymi może chociaz po 10 zł miesięcznie by się dorzucili :lol: Siostrę napewno namówię na dychę :evil_lol:ona kocha psy i chciałaby miec ale mieszka u dziadka i on się nie zgadza dlatego często w mojej psiarni przesiaduje z dzieckiem to napewno się uda .

Posted

marlenka napisał(a):
Ja narazie jestem pod kreską sama mam 2 psiaki na tymczasie i żadnych dofinansowań ( ale spoko) ale mój maz poszedł do pracy więc może dam radę coś dorzucić , ale nie moge nic narazie obiecać . Dziewczyny robiły bazarek na moja tymczaskę na zapłatę za sterylkę , to jak juz wszystko będę miała pospłacane to podeślę Wam cos na bazarek - zawsze się przyda , a jak Tuptus będzie w Warce to ewentualnie cos mogę Jamorowi kasy podrzucić bezpośrednio jak dam radę , pogadam ze znajomymi może chociaz po 10 zł miesięcznie by się dorzucili :lol: Siostrę napewno namówię na dychę :evil_lol:ona kocha psy i chciałaby miec ale mieszka u dziadka i on się nie zgadza dlatego często w mojej psiarni przesiaduje z dzieckiem to napewno się uda .

Ale masz opracowany dalekosiężny plan :evil_lol:. I tak trzymaj.

Posted

KArolKA5611 napisał(a):
Jak potrzeba to i ja się z wielką chęcią dołożę.

Karolka to szczęsliwa posiadaczka jeszczxe szczęśliwszej Wareckiej suni :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

KArolKA5611 napisał(a):
Jak potrzeba to i ja się z wielką chęcią dołożę.

KArolKO5611, czy ponka1 może Cię wpisac w stałe deklaracje, czy to raczej jednorazowa wpłata będzie ? A tak w ogóle, to dzięki za zainteresowanie wątkiem.