Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koss napisał(a):
Agata a Elza.....co o tym myslisz????...ten maluch umrze...jeżeli nie udzielimy mu pomocy ...

Elza jest zawalona psami. nawet bym nie śmiała.

Posted

Agata69 napisał(a):
Elza jest zawalona psami. nawet bym nie śmiała.

Faktycznie , poczytałam sobie przed minutką - to była głupia myśl :oops::shake:
to co...

Posted

folen napisał(a):
allegro będzie, może nawet dziś jak się wyrobię ;)

czy jest allegro???, jezeli zwykŁe to zasponsorujĘ wyrÓznione...

Posted

Koss Tuptuś ma allegro-od Folen-Folen mogłabyś wstawic linka do aukcji?:oops:

czyli jest już jednorazowo 100 zł dla Tuptusia od Ketunii:loveu:

potrzebne są deklaracje stałe od dogomaniaków! :help1:

nie zostawiajmy tego maluszka-poprzedni ich pies z tego co Okta mówiła tu słowa właściieli: "chudy był, potem leżał i nie wstawał a potem to już zdechł koło stodoły"-prócz tego jak rozmawiała z ich córką to ta zaznaczyła że ojciec nigdy do weterynarza nie pojedzie z psem-(to było pytanie Okty co jeśli któryś ich pies zachoruje) ponieważ......tata lubi swój samochód-i jak w nim czysto żadnych włosów ani pyłków.

Posted

Agata69 napisał(a):

A macie jakiś hotelik na oku? Pieniądze się znajda, psa trzeba wyrwać natychmiast. Kurcze , co tu zrobić?...

"pieniądze się znajdą" to nie jest takie proste-bez stałych deklaracji bo potem są problemy.

myślałam o Malagos-jednak nie pojawiła się na wątku-dostała wiadomośc o małym.

Czy ktoś może do Bajkab - się skontaktowac? Ona ma Braila z wydłubanymi oczami i Felka z wypalonymi-może za pieniążki (bo na pewno będą potrzebne i to nie małe-na zaszycie dziury po oku u Tuptusia, potem jego kastrację) by się nim zajęła na DT?

Murka-odpada-bo u niej są kolejki do jesieni-lista oczekujących jest duża.

Posted

nie ma osób chętnych by pomóc temu biedakowi?

co można szukac nie mając funduszy-nie ma ani jednej osoby która złożyła stałe deklaracje - prócz jednorazowej oferty pomocy od Ketunii.

...................................................................................................

Posted

No to ja się tu melduję. Dziś wieczorem (znaczy w nocy) postaram się zrobić lepsze fotki tych rzeczy, bo te co są pod linkiem to tak orientacyjnie i zrobię uczciwe szczegółowe opisy wszystkiego.
Wysyłką się mogę zająć, acz trochę mnie to przeraża, bo jestem nieodpowiedzialna i cierpię męki jak mam się udać na pocztę - no ale czego się nie robi dla psów...
Ale bazarku nie zrobię, bo nie umiem.
Mam te nowe zdjęcia i opisy wrzucić w picassę ( tak jak te) czy komuś wysłać mailem?

P.S. moja siostra też by się chciała włączyć i ofiarować jakieś rzeczy na bazarek, ale będę je mieć dopiero jutro.

Posted

Jeżeli chodzi o Dt to może u Jamora w Warce jest miejsce - 15 zł doba , super kojce i facet się naprawdę psami zajmuje . Ale widomo trzeba mieć na to kasę , kurczę ja nie pomogę finansowo bo sama mam dług u weta po sterylce suni która juz znalazła domek:multi:.

P.S. A banerek mi się udało "ugryźć" :multi:

Posted

aktualności:
z 6 lipca- Tutptuś ma zaklepany hotelik koło Serocka u naszej dogomaniaczki-potrzebne są stałe deklaracje!

jest pierwszy w kolejce na liście!

potrzebne są w związku z tym stałe deklaracje!

przepiękny bazarek jest na wagę złota od Ketuni-jednak stałe deklaracje są niezbędne!
doba w hoteliku to 10 zł x 30 dni to 300 zł

do tego leczenie okulistyczne, kastracja, szczepienie

pomóżmy bidulowi!:modla:

P.S. dziś dojdą kolejne fanty na bazarek Tuptusiowy-od siostry Ketuni!!:loveu:

Posted

Ja zadeklarowałam 100 zł jednorazowo.
Florentynka pisała, że ma rzeczy na bazarek.
Chociaż coś ode mnie na bazarek też się znajdzie.;)
Tylko ktoś musiałby go zrobić. Ja niestety nie umiem.

Posted

ketunia napisał(a):

Ja zadeklarowałam 100 zł jednorazowo.
Florentynka pisała, że ma rzeczy na bazarek.
Chociaż coś ode mnie na bazarek też się znajdzie.;)
Tylko ktoś musiałby go zrobić. Ja niestety nie umiem.

i Twoja pomoc jest nieoceniona Ketunio oraz Florentynko!:loveu:
jak zdjęcia przedmiotów od siostry Florentynki?:lol:

Jeśli masz fanty Ketunio to wstaw tu w linku-a zaraz się zrobi bazarek na malucha.

to jest piękne-jednak taki piesek może siedziec w hoteliku 4 miesiące a zdarza się że po 7 miesięcy siedzą -tymbardziej że on jest bez oka i już widzę te tłumy chętnych-na razie ani jedna osoba nie zadzwoniła-wzruszył jedynie nas-nikogo innego-dlatego tak ważne są stałe deklaracje-np. 10 osób po 30 zł - co miesiąc płatne w określonym dniu.

Posted

Dostałam telefon i linka od Agaty69. Bazarki ( myślę, że i tym razem mi nie odmówi ) świetne robi elmira. zaraz do niej napiszę. A do Ketuni i Florentynki napiszę pw, czy elmira się zgodziła. Ok?

Maluszek jest śliczny. Gdyby nie mój 7 letni agresor, już by jechał do mnie. Ale tak pewnie jest u każdej z nas. Popytam znajomych, czy takiego szkraba by nie przygarnęli. Pospraszam trochę znajomych na dogo. W końcu co kilkanaście głów, to nie klika, no nie?

A swoją drogą ale esteta wybiórczy z tego sąsiada Oktawii. W samochodzie żadnego pyłku, prawie wylizane, a na podwórzu rozwalające się szopki. :cool1: