Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękujemy Folen:calus: w imieniu Tuptusia!

P.S. Folen-potrafisz podlinkowac jego 2 banerki? są na pierwszej stronie-1 post-ale nie podlinkowane:(

Posted

[quote name='Folen']
Już linkuję :) Dziś dodam też jeszcze kilka ogłoszeń Tuptusiowi.
[/quote]
Dziękujemy jeszcze raz!:loveu:
miejsce na Tuptusia znalazłam w swoim podpisie

proszę "częstujcie się" - Auroo, Marlenko, Jaanko, Doga&Maks-macie wolne

Posted

Tuptuś pięknie dziękuje!:modla:-szczególnie dziś ciepri-gdzie w słońcu temperatura przekracza 40 C......nie ma czym oddychac.

Może jest szansa dla Tuptusia na piękne allegro? z tym krótkim filmikiem z pierwszego postu?:oops:

Posted

[quote name='ponka1']Dziękujemy jeszcze raz!:loveu:
miejsce na Tuptusia znalazłam w swoim podpisie

proszę "częstujcie się" - Auroo, Marlenko, Jaanko, Doga&Maks-macie wolne[/quote]

Prosze o podpowiedź jak można sie "poczęstowac" banerkiem:oops:

Posted

Tupek na allegro:
[url=http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item.php?item=675538218]Malusi Tuptuś bez oczka,na łańcuchu-szuka domu! (675538218) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy[/url]

Posted

Marlenko,po lewej stronie masz napis: panel uzytkownika.

Zaznacz baner,ktory pokazala Ponka,skopiuj.

Kliknij w panel uż,pokaze Ci sie lista,min innymi :"edytuj sygnature".Klikasz,wyskakuje Ci okienko,wklejasz w nie baner, "zapisz" i gotowe :)

Posted

najprościej: zaciemnij prawym klawiszem myszki na banerek-naciśnij prawym klawiszem myszki "kopiuj" potem wejdź w panel użytkownika-edystuj sygnaturę-na białym tle ponownie prawym klawiszem myszki wciśnij: "wklej" i widzisz już banerek - na koniec w panelu użytkownika "zapisz sygnaturę" na pewno ukaże się banerek zamiast tego czegoś;)

Posted

Agata69 napisał(a):

Myśle intensywnie gdzie go zabrać.

to byłoby spełnienie:placz:Tuptuś-tak Okta go nazwała (od ciągłego biegania wkoło-na tyle ile może) z jej realcji jest przkochanym pieskiem-jest jednak znerwicowany-młodziutki, ma śnieżnobiałe ząbki, gdy ona do niego podchodzi-mały się kładzie na ziemi do góru brzuszkiem-jego radośc jest wielka i zarazem jakby zdzwiwiony że ktoś mu okazuje czułośc. Nie przepada za kotami-jednak tam jest też i kot który nie przepada za psami...
Ona stale słyszy jak on szczeka-w nocy też....

Ona by go zabrała do siebie-jednak ma stado psów-(7)-Placuś którego zabrała z autostrady czeka na dopcję.
Z jej ralcji oko którego nie ma-a wygląda ta wydłubane-powinien zobaczyc dobry psi okulista-jest czerwona dziura-tak jak przy każdym takim wypadku oczodół powinien po oczyszczeniu byc zaszyty-by nie dostawały się bakterie i zanieczyszczenia.
Tuptuś przebywa w okolicy Płocka-25 km od Płocka-w Staroźrebach

P.S. Auroo i Marlenko-jak Wasze próby z banerkkiem? widzę że nie dałyście rady-próbowałyście wg. tej prostej instrukcji którą powyżej podałam?:oops:

Posted

Już napisałam na wątku administracyjnym prośbę o pomoc. Od dłuższego czasu nie mogę wstawić żadnego banerka. Coś jest nie tak:cool3:

Posted

Słuchajcie, małego trzeba stamtąd zabrać. On tam cierpi, to widać gołym okiem. To musi być jakis tymczas logiczny, nawet buda na zewnątzr , ale ludzkie warunki nie takie chamowo. małego trzeba zaopiekować medycznie i poznać , potem mozna wyadoptować. Staram się coś wymysleć, ale psów mam tyle, ze szkoda gadac. Rozsyłajcie wiadomosci po ludziach, moze ktos pomoże.

Posted

czy ktoś może się skonatkowac z Malagos? ona jest wetem-bierze bidy w potrzebie, potrzebne by były deklaracje stałe-wtedy na płatny tymczas by do niej pojechał-kwestia czy ma miejsce.

Okta mówi-że u tych ludzi rotacja psów jest spora. Tu chodzi o jego życie.:roll: