pycia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witamy wieczorkiem i zapraszamy do nas:loveu: Quote
toffik Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Cześć wszystkim :) Cierpię na chroniczny brak czasu, do tego ta paskudna pogoda, że nawet z Elmem nie chce nam się wychodzić :( Biegamy tylko " za potrzebą ":D Jak któraś ma słoneczko, to podrzućcie troszkę :cool3: I kilka fotek Elmiśka Quote
Doti1986 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Śliczny jak zawsze:loveu: mizianko od nas:oops: Quote
Nati28 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Jaki on juz duzy i piekny :loveu::loveu: mizianko dla niego! Quote
toffik Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Doti1986 napisał(a):Śliczny jak zawsze:loveu: mizianko od nas:oops: karkakarka napisał(a):ale on urósł :crazyeye::loveu: Nati28 napisał(a):Jaki on juz duzy i piekny :loveu::loveu: mizianko dla niego! Wymiziany :) I powiem Wam w sekrecie, że zawsze mu mało :lol::lol::lol:. Faktycznie urósł, ale mam wrażenie, że od jakiegoś czasu tak jakby przystopował. Muszę go chyba zmierzyć, tylko nie wiem w jakich miejscach :oops: Quote
karkakarka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Mierzy się w kłębie tzn obwód zaraz za przednimi łapkami długość grzbietu od łoparek do nasady ogona i wysokość od podłogi do grzbietu... jakoś tak ;) Quote
Nati28 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witamy pieknego kawalera :loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witamy niedzielnie :p Śliczne zdjęcia :loveu: U nas też niestety brzydka pogoda :shake: Aż nie chcę myśleć co będzie w zimie: po każdym spacerku mycie łapek i usuwanie kulek śniegowych, brrr... :roll: Quote
Recommended Posts