Nati28 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Wpadlismy powiedziec czesc i zyczyc milego dnia :loveu: Quote
toffik Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Cześć dziewczynki Ja wczoraj cały dzień w pracy, a wieczorem nie miałam nawet głowy żeby tu pisać :( Moja koleżanka prawie umarła przy porodzie :placz: Jest nieprzytomna, zaintubowana, pod respiratorem. Miała przetoczone mnóstwo krwi. Jak któraś idzie do kościoła to pomódlcie się za nią. Ma dwoje malutkich dzieci. Musi żyć. Wieczorkiem będą fotki :) Quote
karkakarka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Byłam już w kościółku, ale pomodlę się za nią na pewno :( Czekam na fotki :) Quote
JOYka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Niedzielne poobiadkowe cześć Ja nie za bardzo chodzę do kościoła ale pogadałam z kim trzeba i będzie dobrze :), czekamy na fotki Quote
Nati28 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ale smutne wiesci, ja pomodle sie za nia nawet w domu :roll: Quote
toffik Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='karkakarka']Byłam już w kościółku, ale pomodlę się za nią na pewno :( Czekam na fotki :) [quote name='JOYka']Niedzielne poobiadkowe cześć Ja nie za bardzo chodzę do kościoła ale pogadałam z kim trzeba i będzie dobrze :), czekamy na fotki [quote name='Nati28']Ale smutne wiesci, ja pomodle sie za nia nawet w domu :roll: Dzięki dziewczyny. Dzwonił właśnie jej mąż. Jest już lepiej, odłączyli ją od respiratora i wybudzili. Na razie jest bardzo słaba, ale krwotok opanowany. Teraz tylko trzeba trzymać kciuki, żeby wszystko było ok. I obiecane zdjęcia z kolekcji " pancia nie chce mnie wziąć na kolana " :D Weź mnie, ładnie proszę :D Bo skoczę ;) Quote
JOYka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 To my trzymamy już kciuki :) Elmo jak zwykle ślicznota:loveu::loveu::loveu: Ile waży Elmo?;) Quote
toffik Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='JOYka']To my trzymamy już kciuki :) Elmo jak zwykle ślicznota:loveu::loveu::loveu: Ile waży Elmo?;)Trzymaj mocno, na pewno się przydadzą.:) Elmo waży 2150. A pojutrze kończy 6 miesięcy. Quote
moniczkaa86 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Elmo przystojniak, że ho ho :loveu: Dobrze, że z Twoją koleżanką już lepiej. :calus: Pozdrawiamy! :p Quote
iwa63 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam A to smutna wiadomość z tą swoją koleżanką dobrze chociaż że już jest lepiej trzymam kciuki.Napisz jak coś będziesz wiedzieć. A Elmo jest przecudny :loveu::loveu::loveu: Quote
toffik Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Nati28']Elmo pieknie wyglada :loveu: [quote name='Collie']Piekny mlody york, gratulacje!!!:p [quote name='moniczkaa86']Elmo przystojniak, że ho ho :loveu: Dobrze, że z Twoją koleżanką już lepiej. :calus: Pozdrawiamy! :p [quote name='iwa63']Witam A to smutna wiadomość z tą swoją koleżanką dobrze chociaż że już jest lepiej trzymam kciuki.Napisz jak coś będziesz wiedzieć. A Elmo jest przecudny :loveu::loveu::loveu: Dziękuję bardzo :) I wszystkim. U nas piękna pogoda, aż chce się żyć. :) Mam dzisiaj wizytę u dentysty i oczywiście jak zwykle się boję :placz: Quote
tofikyork Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Witamy:) Kurcze jaki Elmuś jest śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu: http://images49.fotosik.pl/187/fe206ac1ef452b22med.jpg Quote
toffik Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='tofikyork']Witamy:) Kurcze jaki Elmuś jest śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu: http://images49.fotosik.pl/187/fe206ac1ef452b22med.jpg Dzięki :) [quote name='Nati28']Witamy i zyczymy odwagi u dentysty ;) Tym razem nie była mi ta odwaga potrzebna :( Dentystka zadzwoniła i przesunęła wizytę na czwartek, bo lała jej się woda z maszyny :( I znowu będę się stresowała :p Idziemy się szykować na rozpoczęcie roku szkolnego, ale najpierw z okazji 6 miesięcy możecie poczęstować się ciachem Zdjęcie co prawda nie jest moje, ale takie samo ciacho robię i jest pyszne. Mniam A po południu będę fotki :) Quote
Nati28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witamy sie pieknie z rana :lol::loveu: Quote
Recommended Posts