toffik Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Witam wszystkich :) To nasz Elmo :) Chciałby się z Wami przywitać :) Urodził się 1.03.2009. Jest niesamowity Przewrócił nasze życie do góry nogami, zawojował mojego męża ( który nigdy nie chciał psa w domu ), pół osiedla woła za nim jaki śliczny. I rozrabia za trzech To pierwsze zdjęcie w nowym domu:) A to miejsce do spania, ale tylko z nazwy ;) I to również Elmo :) Zdjęcie zrobione na Komunii córki. Quote
Doti1986 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Piękny prawdziwy przystojniaczek z niego:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 :multi::multi::multi::multi: jesteśmy pierwsi :multi::multi::multi: Elmo to same słodkości. Mizianko dla niego :loveu: Widze że nie tylko mój mąż pozwolił się piesiowi owinąć koło palca :evil_lol: Quote
toffik Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Dziękuję Wam bardzo :buzi: Mój mąż zobaczył na spacerze dziewczynkę z malutkim Yorkiem i z miejsca wpadł po uszy :evil_lol:. Teraz jak dzwoni do domu to pierwsze pytanie : co robi mój tygrys :lol:. Czasami udaję, że mam focha ;), że nie pyta o mnie i o córki, tylko o psa :p Quote
Milka_85 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 toffik napisał(a):Dziękuję Wam bardzo :buzi: Mój mąż zobaczył na spacerze dziewczynkę z malutkim Yorkiem i z miejsca wpadł po uszy :evil_lol:. Teraz jak dzwoni do domu to pierwsze pytanie : co robi mój tygrys :lol:. Czasami udaję, że mam focha ;), że nie pyta o mnie i o córki, tylko o psa :p Witamy Elma i jego pancie:multi: Elmo jest prześliczny,jeszcze dwa miesiące temu moja Bonnie tez była taka maleńka.....,a teraz to już mała panienka z niej:loveu::loveu: Mój też był anty nastawiony,a teraz jak przychodzi z pracy to pierwsze co wita się z Bonnie,może dlatego,że ona jest pierwsza przy drzwiach:evil_lol::evil_lol: Zapraszamy do Nas..... Miłego dzioneczka życzymy:lol: Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Milka_85 napisał(a): Mój też był anty nastawiony,a teraz jak przychodzi z pracy to pierwsze co wita się z Bonnie,może dlatego,że ona jest pierwsza przy drzwiach:evil_lol::evil_lol: nie pocieszaj się hi hi :evil_lol::evil_lol: Quote
Princess_York Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Witamy :loveu: Nareszcie galeryjka Elmusia :multi: Zdjęcia zdjęcia !;) Quote
ewa2909 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wpadliśmy zobaczyć pięknego przystojniaczka:loveu: Quote
toffik Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Dziękuję Wam bardzo :calus: Dzisiaj Elmuś był u babci na "służbie" :D Nie lubię tych dni kiedy idę na 12 godzin do pracy:(, ale cóż - siła wyższa. Wtedy nasz przystojniak wędruje do babci. Dzisiaj został nawet sam w domu, chociaż tego bardzo nie lubi, ale babcia była z córką w szkole na zakończeniu roku. I zdjęcie "na dobranoc" ;) Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://images40.fotosik.pl/142/847552598b0f5b47med.jpgja jakie słodkości :loveu::loveu::loveu: Quote
marikka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Witam Elma i Ciebie. Śliczny ten Twój szkrab. Mój tata długo nie chciał zgodzić się na Yorka a teraz maleństwo podbiło jego serce. Pozdrawiamy ;) Quote
toffik Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='dysia-u']http://images40.fotosik.pl/142/847552598b0f5b47med.jpgja jakie słodkości :loveu::loveu::loveu: Schrupać na kolację :evil_lol: [quote name='marikka']Witam Elma i Ciebie. Śliczny ten Twój szkrab. Mój tata długo nie chciał zgodzić się na Yorka a teraz maleństwo podbiło jego serce. Pozdrawiamy ;)Dziękujemy za odwiedziny :) Faceci tak mają, że najpierw krzyczą zadnych psów, a później kochają je na zabój :) Quote
marikka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 toffik napisał(a): Faceci tak mają, że najpierw krzyczą zadnych psów, a później kochają je na zabój :) To jest chyba uwarunkowane genetycznie;) Quote
toffik Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 marikka napisał(a):To jest chyba uwarunkowane genetycznie;)Wcale bym się nie zdziwiła :D Quote
Ramona Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='toffik']Dziękuję Wam bardzo :calus: Dzisiaj Elmuś był u babci na "służbie" :D Nie lubię tych dni kiedy idę na 12 godzin do pracy:(, ale cóż - siła wyższa. Wtedy nasz przystojniak wędruje do babci. Dzisiaj został nawet sam w domu, chociaż tego bardzo nie lubi, ale babcia była z córką w szkole na zakończeniu roku. I zdjęcie "na dobranoc" ;) http://images40.fotosik.pl/142/847552598b0f5b47med.jpg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/847552598b0f5b47.html Jejciu normalnie tylko schrupac takie slodkosci :loveu: Quote
Karolina. Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witamy :multi: http://images43.fotosik.pl/146/d276835bf2ea5ff4med.jpg Jeej jaki słodziak :mdleje: Kiedy mój taki był :roll: Quote
benkul Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ramona napisał(a):Jejciu normalnie tylko schrupac takie slodkosci :loveu: Zgadzam sie jest normalnie taki śliczny że sie nie mogę na niego napatrzyć słodziak normalnie:loveu::loveu::loveu: Wycałuj go mocno w ten sliczny pyszczek. Quote
toffik Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Ramona']Jejciu normalnie tylko schrupac takie slodkosci :loveu: [quote name='Karolina&Lucky']Witamy :multi: http://images43.fotosik.pl/146/d276835bf2ea5ff4med.jpg Jeej jaki słodziak :mdleje: Kiedy mój taki był :roll: [quote name='benkul']Zgadzam sie jest normalnie taki śliczny że sie nie mogę na niego napatrzyć słodziak normalnie:loveu::loveu::loveu: Wycałuj go mocno w ten sliczny pyszczek. Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :* Trochę starsze zdjęcie, bo zrobione 10.05.09. U kogo najlepiej? U pancia za pazuchą;) Dzisiejsza fotka :) Widać już jak Elmo urósł. Zdjęcie z serii toaleta poranna :D Tylko kto kogo myje? :evil_lol: Umyłem i jestem taaaaki zmęczony;) Quote
marikka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 przestań tak męczyć psa!:razz: Moja kruszynka po przymusowej toalecie zawsze szybko idzie do kuchni i wygląda na zadowoloną, ale w trakcie strasznie się wierci i marudzi. Miśka przy stole tak grzecznie nie siedzi... Quote
Doti1986 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 marikka napisał(a):Witam Elma i Ciebie. Śliczny ten Twój szkrab. Mój tata długo nie chciał zgodzić się na Yorka a teraz maleństwo podbiło jego serce. Pozdrawiamy ;) Dokładnie tak samo mój mąż na początku podchodził do naszej małej a teraz to szaleństwo:loveu::loveu::loveu::loveu: świata poza nią nie widzi i w nocy zamiast tulić w ramionach żonę to tuli Pixi:shake::shake::shake: ale cóż poradzić ..... konkurencja:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Doti1986 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 http://images49.fotosik.pl/148/370c65af692f4dcamed.jpg jakbym moją malutka widziała:loveu::loveu::loveu::loveu: śliczności:loveu::loveu::loveu::loveu: może dlatego że wasz tygrys jest 4 tygodnie od niej starszy i podobnie szkraby wyglądają:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
toffik Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='marikka']przestań tak męczyć psa!:razz: Moja kruszynka po przymusowej toalecie zawsze szybko idzie do kuchni i wygląda na zadowoloną, ale w trakcie strasznie się wierci i marudzi. Miśka przy stole tak grzecznie nie siedzi...On też tak grzecznie z reguły nie siedzi. To był wyjatek - dużo ludzi i obce miejsce. [quote name='Doti1986']Dokładnie tak samo mój mąż na początku podchodził do naszej małej a teraz to szaleństwo:loveu::loveu::loveu::loveu: świata poza nią nie widzi i w nocy zamiast tulić w ramionach żonę to tuli Pixi:shake::shake::shake: ale cóż poradzić ..... konkurencja:eviltong::eviltong::eviltong:Z tą konkurencją masz rację :D Właśnie skończyłam wrzucać zdjęcia na NK, żeby pancio mógł sobie pooglądać zdjęcia, bo nie wiedział go już ponad miesiąc :lol: [quote name='Doti1986']http://images49.fotosik.pl/148/370c65af692f4dcamed.jpg jakbym moją malutka widziała:loveu::loveu::loveu::loveu: śliczności:loveu::loveu::loveu::loveu: może dlatego że wasz tygrys jest 4 tygodnie od niej starszy i podobnie szkraby wyglądają:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Twoja ślicznotka faktycznie wygląda jak siostra bliźniaczka Elmiśka :) Poczekaj jeszcze troszkę, a niedługo zrobi się z niej prawdziwa panienka z mnóstwem futra :loveu: Quote
Princess_York Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Elmisiek jest taaki :loveu: kochany :p wiecej fotek proszę :evil_lol: a to na dobranoc jest boskie :loveu: Quote
Doti1986 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Twoja ślicznotka faktycznie wygląda jak siostra bliźniaczka Elmiśka :) Poczekaj jeszcze troszkę, a niedługo zrobi się z niej prawdziwa panienka z mnóstwem futra :loveu:[/quote] Co do futerka to już jest puchata strasznie śmiać mi się chce troszeczkę z niej bo wcześniej jeszcze jej pyszczek było widać a teraz jak się nastroszy to taka mała kuleczka. Włoski wchodzą jej do oczu a co do spineczek to walczy ze mną niestety strasznie co jej podepnę to zaraz ściąga spinkę i ja pogryzie już załatwiła tak kilka kompletow:shake::shake::shake: a mam takie pytanko ile wasz kawaler teraz waży?? bo ja sie martwię ze moja jest za lekka i za malutka:-(:-(:-( obecnie waży niecały kilogram a sasiadki Yoreczka jest od niej mlodsza o 2 tygodnie i juz prawie 2 kilogramy waży:shake::shake::shake: a moja w 6 tygodni przybyla na wadze niecale 400gram:-(:-(:-( Quote
toffik Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Princess_York']Elmisiek jest taaki :loveu: kochany :p wiecej fotek proszę :evil_lol: a to na dobranoc jest boskie :loveu: Mówisz i masz :) Kolejne fotki - całkiem świeże, chyba zrobione trzy dni temu. [quote name='Doti1986'] Co do futerka to już jest puchata strasznie śmiać mi się chce troszeczkę z niej bo wcześniej jeszcze jej pyszczek było widać a teraz jak się nastroszy to taka mała kuleczka. Włoski wchodzą jej do oczu a co do spineczek to walczy ze mną niestety strasznie co jej podepnę to zaraz ściąga spinkę i ja pogryzie już załatwiła tak kilka kompletow:shake::shake::shake: a mam takie pytanko ile wasz kawaler teraz waży?? bo ja sie martwię ze moja jest za lekka i za malutka:-(:-(:-( obecnie waży niecały kilogram a sasiadki Yoreczka jest od niej mlodsza o 2 tygodnie i juz prawie 2 kilogramy waży:shake::shake::shake: a moja w 6 tygodni przybyla na wadze niecale 400gram:-(:-(:-(Nasz też nie chce chodzić w spinkach. Te zdjęcia, to są jedyne jakie udało nam się zrobić i jeszcze musiałam go trzymać.:evil_lol: Co do wagi, to nasz ma teraz 16 tygodni i waży 1600, ale dwa tygodnie temy bodajże ważył 1300. Tylko, że on jest straszny łakomczuch ;) Mama jego i tata są bardzo mali - matko waży 1500, a ojciec kilogram. Ja wolę, żeby ważył normalnie i zdrowo się chował. Dostaje swoją porcję należną dla wieki i jeszcze jakieś psie nagrody między posiłkami za siusiu tam gdzie trzeba itp :) Quote
Recommended Posts