Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Jolu.
Wczoraj "wysmarowałam" dlugiego i łapiącego serce maila, włącnzie ze zdjeciamiz mieszkania, do informatyka z prropozycją stworzenia dla niego DT i jedyne co odpisał to "ładny, ładny" hehe, mam nadzieję, że to był wstęp do dalszych decyzji ;).

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano nadal myślę o tym domku bo szczerze to był najlepszy jaki mógł się trafić, duże pdwórko, wysokie ogrodzenie, cztery pary rąk do kiziania, rodzina kochajaca sport i bieganie - co jeszcze moze potrzebować do szczęścia pies pokroju Kosmosa :D.

Posted

Podejrzewam, że chodzi też o Odysa ;), to psie dziecię zostało niedawno adoptowane, super domek, tylko pozazdrościć. Niestety z ogłoszenia w Moim Psie telefonów w jego sprawie też nie było a adoptowany przez siostrę "sympatyczki Fundacji" jak to nazywa Joanna, siostra również chwilę wcześniej adoptowała jego siostrę Mitrę :D

Posted

Dokładnie, w domu jeden wielki kocioł bo "sympatyczna Fundacji" - Julka adoptowała z Fundacji Kota :loveu: a, że dziewczyny mieszkają jedna pod drugą to "Polskie zoo" jest albo w jednym albo w drugim mieszkaniu :D :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Byłam wczoraj u Kosmosa przy okazji rpzewożenia innego psa z tej posesji, aaaaale jest na mnie wkużony, że długo go nie odwiedzałam, dobrze ze płot był bo wytaplałabym sie w błocku, zostałam oszczekana, obskakana, dobrze że nie mógł mi dupska skopać bo pewnie by to tż zrobił ;).
Ledwo dało sie go zaciagnąć na posesję, strasznie szkoda mi tego paskudnika, aż sie serce kroi jak on lgnie do człowieka :(, w kwietniowym Moim Psie znowu ukaże sie jego ogłoszenie, oby coś się ruszyło bo to aż przykre jest , że tak acisza w jego sprawie :(.