Marfi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzięki Jolu. Wczoraj "wysmarowałam" dlugiego i łapiącego serce maila, włącnzie ze zdjeciamiz mieszkania, do informatyka z prropozycją stworzenia dla niego DT i jedyne co odpisał to "ładny, ładny" hehe, mam nadzieję, że to był wstęp do dalszych decyzji ;). Quote
Vasco Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Marfi, do tego informatyka, który był wcześniej zainteresowany adopcją? Quote
jolek68 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 oj Marfi :) nadal masz w głowie ten domek...może to i dobrze :) zobaczymy :) Quote
Vasco Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 oby tylko domek nadal miał w głowie Kosmoska :) Quote
Marfi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ano nadal myślę o tym domku bo szczerze to był najlepszy jaki mógł się trafić, duże pdwórko, wysokie ogrodzenie, cztery pary rąk do kiziania, rodzina kochajaca sport i bieganie - co jeszcze moze potrzebować do szczęścia pies pokroju Kosmosa :D. Quote
Vasco Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 dogadania między domkiem i fundacją ? ;) Quote
Marfi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 hehe Vasco wiesz jak jest ;). To juz w rękach fundacji i nowego domku, jedyne co ma do zrobienia Kosmos to być szczęśliwym ;) Quote
jolek68 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 nowy domek to się może i dogada ale raczej z Tobą :) jakoś nie mam przekonania do pozytywnych rozmów z fundacją... Quote
Marfi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Kosmos jest w "Moim Psie" nooo to teraz tylko leżę i czekam na telefony :D Quote
Marfi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Kosmos jest w "Moim Psie" nooo to teraz tylko leżę i czekam na telefony :D Quote
jolek68 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nie jesteś za wygodna :) spec się kontaktował... Quote
Marfi Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 jolek68 napisał(a): spec się kontaktował... Jeszcze nie, telefon też na razie milczy ale... słońce wyszło, wraca optymizm ;) Quote
paros Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Marfi napisał(a):Kosmos jest w "Moim Psie" nooo to teraz tylko leżę i czekam na telefony :D Widziałam Kosmosa i jeszcze kogoś;) Quote
jolek68 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 paros napisał(a):Widziałam Kosmosa i jeszcze kogoś;) napiszesz kogo :razz: Quote
Marfi Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Podejrzewam, że chodzi też o Odysa ;), to psie dziecię zostało niedawno adoptowane, super domek, tylko pozazdrościć. Niestety z ogłoszenia w Moim Psie telefonów w jego sprawie też nie było a adoptowany przez siostrę "sympatyczki Fundacji" jak to nazywa Joanna, siostra również chwilę wcześniej adoptowała jego siostrę Mitrę :D Quote
Vasco Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 no to super, że domek się znalazł i to dla dwóch psiaków. Quote
jolek68 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 młode psiaki szybciej znajdują domki :) czyli siostra ma rodzeństwo :) Quote
Marfi Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dokładnie, w domu jeden wielki kocioł bo "sympatyczna Fundacji" - Julka adoptowała z Fundacji Kota :loveu: a, że dziewczyny mieszkają jedna pod drugą to "Polskie zoo" jest albo w jednym albo w drugim mieszkaniu :D :evil_lol: Quote
Marfi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Byłam wczoraj u Kosmosa przy okazji rpzewożenia innego psa z tej posesji, aaaaale jest na mnie wkużony, że długo go nie odwiedzałam, dobrze ze płot był bo wytaplałabym sie w błocku, zostałam oszczekana, obskakana, dobrze że nie mógł mi dupska skopać bo pewnie by to tż zrobił ;). Ledwo dało sie go zaciagnąć na posesję, strasznie szkoda mi tego paskudnika, aż sie serce kroi jak on lgnie do człowieka :(, w kwietniowym Moim Psie znowu ukaże sie jego ogłoszenie, oby coś się ruszyło bo to aż przykre jest , że tak acisza w jego sprawie :(. Quote
Recommended Posts