Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiq napisał(a):
cholbia, przydałby im się osobny domowy tymczas... taki z jednym - dwoma spokojnymi psami-rezydentami, których dobre zachowanie mogłyby naśladować...

Ewa, bierz no Ammę na DT :evil_lol:

A myślisz, że nie chciałabym :-(ale ja teraz nawet z moimi na spacery nie chodzę, więc nie wsadzę chłopu na głowę trzeciego psa i to wymagającego dużo uwagi :shake:

Posted

Dziewczyny, jej Bohu, obiecuję, że w niedzielę postaram się obcykać moje potwory, bo teraz mam taki młyn, że dopiero co własnie wróciłam z lekcji po 11 godzinach pracy i chwilowo nie wiem, jak sie nazywam.O wybaczenie błagam, ale koszmarek jest totalny.:shake:

Posted

Dzięki ci, o Szlachetna!!!Zawsze wiedziałam, że moge na ciebie liczyć.Zapisałam sobie łącznie z adresem, coby w razie czego do chałupy trafić.:diabloti:

Posted

No, może i sobie przypnę.Będzie działać, póki nie zapomnę, jak sie czyta.:diabloti: Wiq, masz rację, goooopie, jak nie wiem co, ale ja to tak mam.Chicham się , kiedy tylko mogę.Ona tyż.:evil_lol: Luka, znaczy się.

Posted

Trzeba się chichrać, żeby nie zwariować - też do tego klubu należę :evil_lol:( od urodzenia).
To jeszcze parę godzinek cierpliwie poczekamy na fotki Ammy, braciola i - w ramach rodzinnego albumu - matki tych "flatów" :eviltong: