luka1 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 wstawię ale mam je na innym komputerze do którego teraz nie mam dostepu Quote
Ewa i flatki Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 wiq napisał(a):cholbia, przydałby im się osobny domowy tymczas... taki z jednym - dwoma spokojnymi psami-rezydentami, których dobre zachowanie mogłyby naśladować... Ewa, bierz no Ammę na DT :evil_lol: A myślisz, że nie chciałabym :-(ale ja teraz nawet z moimi na spacery nie chodzę, więc nie wsadzę chłopu na głowę trzeciego psa i to wymagającego dużo uwagi :shake: Quote
wiq Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 nie pali się ;) ale pali się do zdjęć Ammy, trzeba zrobić koło niej ruch! Quote
NaamahsChild Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Mnie samą Amma korci.. Ale niestety - z uwagi na charakter mojej Blanche oraz upierdliwość Molly - to byłby niezły galimatias:evil_lol: Quote
wiq Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 będzie dobrze :evil_lol: Molly ją rozkręci, Blanche ustawi, Ty wyadoptujesz - idealnie :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No to plan idealny:eviltong: Będziesz codziennie pomagać mi jeszcze wychodzić, dobra?:eviltong: Quote
wiq Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 pewnie, co to dla mnie godzina dojazdu do Ciebie? :P Quote
wiq Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 przypomnę nieśmiało, że czekamy na więcej zdjęć Ammy.. ;) Quote
Lilek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dziewczyny, jej Bohu, obiecuję, że w niedzielę postaram się obcykać moje potwory, bo teraz mam taki młyn, że dopiero co własnie wróciłam z lekcji po 11 godzinach pracy i chwilowo nie wiem, jak sie nazywam.O wybaczenie błagam, ale koszmarek jest totalny.:shake: Quote
luka1 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Lilek, napisałam ci na Pw jak się nazywasz :evil_lol: Quote
Lilek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzięki ci, o Szlachetna!!!Zawsze wiedziałam, że moge na ciebie liczyć.Zapisałam sobie łącznie z adresem, coby w razie czego do chałupy trafić.:diabloti: Quote
luka1 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 może sobie identyfikator do torebki przypnij:eviltong: Quote
wiq Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 gooopie baby :evil_lol: spoko, Lilek, poczekamy :P Quote
luka1 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Tylko nie baby, tylko nie baby :angryy: kobietki to tak Quote
Lilek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No, może i sobie przypnę.Będzie działać, póki nie zapomnę, jak sie czyta.:diabloti: Wiq, masz rację, goooopie, jak nie wiem co, ale ja to tak mam.Chicham się , kiedy tylko mogę.Ona tyż.:evil_lol: Luka, znaczy się. Quote
Ewa i flatki Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Trzeba się chichrać, żeby nie zwariować - też do tego klubu należę :evil_lol:( od urodzenia). To jeszcze parę godzinek cierpliwie poczekamy na fotki Ammy, braciola i - w ramach rodzinnego albumu - matki tych "flatów" :eviltong: Quote
wiq Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 kobietki.. taaa... :p a chichrajcie się, czasami człowiek musi :evil_lol: Quote
luka1 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 no i njie ma chętnych - tak łatwo się pozbyć miłośniczek? Quote
wiq Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 miłośniczki oczekują na zdjęcia nadal :P do ogłoszeń by się przydały ;) Quote
luka1 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Acha, Lilak gdzie fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts