wiq Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Lilek, rozumiem ;) Cóż, z mojej strony w każdym razie Ama jest pierwszym proponowanym do adopcji psem w typie flata, tak więc kiedyś musi zaskoczyć ;) Quote
Ewa i flatki Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Wczoraj do domku odrzuconego przez państawa Ammy pojechał Tytus - flat z Leśnej Jani. Państwo, którzy go wzięli stanęli na głowie, żeby się przedstawić i dać poznać pod kątem odpowiedzialności za los powierzonego im psa. Szkoda, że Ammie się nie udało, będziemy ją chociaż podrzucać ... Quote
Maliinkaa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 SZUKAMY DALEJ nie poddajemy sie !!! uda sie w końcu !!! Quote
Maliinkaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 5 minut temu - Przepisuje z maila i trzymam kciuki: Witam, chciałbym wstępnie zdecydować się na suczkę flata-Ammę. Jutro zadzwonię w sprawie szczegółów.Piszę ponieważ mieszkałem już kiedyś z flatem i zakochałem się w tej rasie ,chciałem adoptować już z psa,tej samej racji,z innej fundacji,ale ktoś mnie ubiegł,więc teraz piszę od razu. pozdrawiam Józef Łukaszewicz Quote
Maliinkaa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dzisiaj się wszystkiego dowiemy :) Czekamy na wieści :) Quote
Recommended Posts