luka1 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Wiosenny słoneczny poranek. W sadach wiatr strąca białoróżowe płatki kwiatów jabłoni. Miedzy źdźbłami traw przemyka kolorowy bażant, a w górze wyśpiewuje swoja radosna pieśń skowronek. Wokoło przejmujący spokój nie mający nic wspólnego z miejskim gwarem i brudem.[/FONT] [FONT=Calibri]Wśród tych pól i sadów mieszkają Pani Ela i Pan Andrzej. Ludzie niezwykli, ludzie którzy poświęcili swoje wykształcenie, swoją karierę, życie towarzyskie – no wszystko , dla swoich czworonożnych przyjaciół.[/FONT] [FONT=Calibri]Wśród blisko sześćdziesięciu psiaków, żyje AMMA.[/FONT] [FONT=Calibri]Mimo, że jest młodą suką - ok. 2 lata - jest bardzo bojaźliwa. Właściwie nie do pogłaskania.[/FONT] Quote
Ziutka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Amma - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Quote
rotek_ Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 mi za to przypomina jednego z retrieverów- flata;) Quote
elmira Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Szlachetne ma rysy dziewczyna :). Teraz dom potrzebny, żeby nabrała pewnosci siebie. Quote
Korciaczki Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Przepiękna sunia, miałaby ogromne szanse na dom. Może tu na dogomania ktoś wypatrzy cudną psinkę i pomoże zaufać ludziom na nowo? :thumbs: Quote
rotek_ Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 tylko oprócz tego że jest piękna potrzebuje wyjątkowego domu tam powinna przejśc porządną socjalizację Quote
Ziutka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Mi też przypomina Flata :cool3: Lukuś może wpisz w tytule, że Flata a nie setera ;) Quote
Ewa i flatki Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Rzeczywiście, mała wygląda na tych fotkach jak rasowa flatka. Wrzuciłam wątek na forum fcr i subskrybuję go. Mam nadzieję, że tu inne cioteczki też trafią :razz: Quote
luka1 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 właściwie fotki nie pokazują dokładnie jaka jest piękna. Trudno ją było dopaść. Faktycznie bardzo przypomina flata. Quote
Ziutka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Rzeczywiście, mała wygląda na tych fotkach jak rasowa flatka. Wrzuciłam wątek na forum fcr i subskrybuję go. Mam nadzieję, że tu inne cioteczki też trafią :razz: Dziękuje Ewo za szybki odzew :lol: i też mam nadzieję, że inne cioteczki tu trafią :cool3: Quote
malagos Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ile ona ma wdzięku :-o :multi: Śliczna suczynka! aha, pochwalę sie - mój tymczasowy Kumpel w typie "duży ciapowaty szczeniak" pojechał wczoraj do swego domku! Quote
luka1 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 banerek wstawiony na pierwszą - brać i podziwiać. asiamm - dziekuję Quote
luka1 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Ziutka napisał(a):Zmarnuje nam się tam sunia :shake: Nic się nie zmarnuje, nie pozwolimy na to. Amma ma 2 obserwatorów na allegro, ale wszyscy wiemy że o niczym to nie świadczy. Amma nie zostanie wydana do domu bez doświadczenia. Ona oprócz miłości potrzebuje mądrości Quote
elmira Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 luka1 napisał(a):Nic się nie zmarnuje, nie pozwolimy na to. Amma ma 2 obserwatorów na allegro, ale wszyscy wiemy że o niczym to nie świadczy. Amma nie zostanie wydana do domu bez doświadczenia. Ona oprócz miłości potrzebuje mądrości Dokładnie, czasami dobre chęci nie wystarczą. Te psiaki potrzebuja duzo wyrozumiałości i spokoju. Ale tego, że taki człowiek i dom zostaną znalezieni, to jestem pewna. Quote
luka1 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 no, podejmnie ktoś wyzwanie i przekona Ammę że świat nie jest zły? Quote
_ogonek_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 zrobiłam banerek :oops: [IMG]http://images37.fotosik.pl/149/1b334189a5348fe6.gif[/IMG] Quote
nika28 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jaka śliczna sunia :loveu: Mam nadzieję że nie będzie długo czekała na dom :roll: Quote
_ogonek_ Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 nika nie, jakieś pseudo się szybciorem znajdzie:diabloti: nie no zart, jakis tekst sprobuje napisac i cos sie wytworzy Quote
Ewa i flatki Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czy ona jest wysterylizowana? Bo uwaga o pseudo mnie na ten tor myślenia naprowadziła. Jeżeli nie, to jak sobie radzą państwo mający schronisko? Quote
_ogonek_ Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ewa to tylko taki żąrcik był :roll: ale racja, jakby co lepiej zaznaczmy, że sterylka jest Quote
luka1 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 żadna suka nie zostanie oddana bez sterylizacji. Amma ma 3 obserwatorów na allegro, było jedno zapytanie i czekamy dalej Quote
_ogonek_ Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 luka ona jest że tak powiem bardzo rasowa więc szybko się chętni znajdą ;-) Quote
Recommended Posts