bea_m Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Himena007 napisał(a):Zrobiłam psince ogłoszenia. Oby pomogły.. Czy ktos do Ciebie pisał maile bo ja dostałam tel że mail do mnie wysłał z ogłoszenia allegratka a tu nic. Quote
Weronia Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 bea_m napisał(a):Czy ktos do Ciebie pisał maile bo ja dostałam tel że mail do mnie wysłał z ogłoszenia allegratka a tu nic. Dostałam od Himeny maila Pani wstępnie chętnej na adopcję.. już wysłałam Pani wiadomość. Poczekamy, zobaczymy. a w międzyczasie dzięki Himena:* Quote
kaja555 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Karilka napisał(a):Co to za kotek? Czy on jest oswojony? kotka oswojona, wysterylizowana, ale musiała wrócić w to miesjce, bo nie było dla niej domu ani DT. W pierwszym poście jest filmik, kotka kradnie tej biednej dalmatynce jedzenie z miski, a złapana, dalej nie wypuszcza kawałeczka z łapek. Potem wylizała z betonu całą galaretkę, która wyciekła z miski... Quote
bea_m Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Weronia napisał(a):Dostałam od Himeny maila Pani wstępnie chętnej na adopcję.. już wysłałam Pani wiadomość. Poczekamy, zobaczymy. a w międzyczasie dzięki Himena:* A to nie jest p. Jola z Wawy? Quote
magda222 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mam pytanie.Wczoraj listonosz przyniósł mi przekaz pieniężny(130 zł). Na kwitku są dane dwóch osób:Marta G. i Tomasz G.(nazwiska są różne) z Pabianic.W miejscu na korespondencję nic nie pisze.Nie znam tych ludzi.Nie wiem na co przeznaczone są te pieniądze (robię też allegro innym psiakom czasem).Czy to może ktoś z Was?Albo może znacie te osoby? Dodam,że wśród kupujących u mnie na allegro nie ma takich nazwisk. Quote
Weronia Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 magda222 napisał(a):Mam pytanie.Wczoraj listonosz przyniósł mi przekaz pieniężny(130 zł). Na kwitku są dane dwóch osób:Marta G. i Tomasz G.(nazwiska są różne) z Pabianic.W miejscu na korespondencję nic nie pisze.Nie znam tych ludzi.Nie wiem na co przeznaczone są te pieniądze (robię też allegro innym psiakom czasem).Czy to może ktoś z Was?Albo może znacie te osoby? Dodam,że wśród kupujących u mnie na allegro nie ma takich nazwisk. Madzia, ja nie znam.. nie mam pojęcia o co chodzi..:roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 magda222 napisał(a):A po co talerz brudzić?! :diabloti: Lepiej od razu do celu :diabloti: Taki rozżarzony...:knuje: Zobaczyłaby może, jak to jest być głodnym, jak Czakra.... :angryy: A o TYM celu, też pomyślałam :diabloti: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Trudno nie rozpoznać, która to Czakrunia, niestety... :-( Quote
bea_m Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Czakra to ta na drugim palniue z uśmiechem. A na pierwszym pierwszym planie to Kobi. Tesz nasz :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='bea_m']Czakra to ta na drugim palniue z uśmiechem. A na pierwszym pierwszym planie to Kobi. Tesz nasz :loveu: To znaczy, że Czakrunia zostaje u Was ? :lol: Quote
bea_m Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No gdzie u nas :lol: . Zarowno Czakra jak i Kobi jest w hoteliku u Mosii. Oboje szujkają domku... a u nas bo pod naszą opieką czyli "Dalmatyńczyki w potrzebie" :) Quote
Fredziu123 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ta baba to potwór w ludzkiej skórze !!!!! SZkoda, że nie przeczyta naszych komentarzy. Chociaż na takim bezmózgowcu na pewno nie zrobiłoby to żadnego wrażenia. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bea_m napisał(a):No gdzie u nas :lol: . Zarowno Czakra jak i Kobi jest w hoteliku u Mosii. Oboje szujkają domku... a u nas bo pod naszą opieką czyli "Dalmatyńczyki w potrzebie" :) Dzięki za wyjaśnienie ! :oops::loveu: Quote
Isiak Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dziś zrobiłam przelew 20 zł z bazarku - pieniążki wpłaciła Gosia121. Dziękuję Gosiu za udział w bazarku i pomoc :loveu: Quote
Weronia Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Isiak napisał(a):Dziś zrobiłam przelew 20 zł z bazarku - pieniążki wpłaciła Gosia121. Dziękuję Gosiu za udział w bazarku i pomoc :loveu: Dziękujemy serdecznie! Quote
florida_blue Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 bea... ty to potrafisz tak na noc dołożyć ... az mi sie łezka zakręciła :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziekuję ....:Rose: Quote
bea_m Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 No coż. Jak co to wiesz :roll:.... ale mam nadzieję że kropki długo sie nie pojawią w potrzebie u was :) A Czakra trafiła na prawdę do dobrego domu. Pobiega sobie dziewczynka jeszcze jak dalmat. :loveu: Quote
Recommended Posts