Dana i Muszkieterowie Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='bea_m']............ jak ja soboe przypomnę co mężatka ze stażem małżeńskim potrafi zrobić żeby.. chociaż może ale nie chce... BO ZMĘCZONA ALBO INNE TAKIE :cool3: a tu... jeden stary.... ONA chroma.... a im sie jeszcze chce.... CIOTECZKI KOCHANE ... TYLKO PRZYKŁAD BRAĆ :evil_lol: ................................. Bea - oplułam monitor po prostu :evil_lol::evil_lol: Czakra najwyraźniej poczuła się u Mosii bezpieczna. Amorów się suni zachciało.... :evil_lol::evil_lol: Quote
Himena007 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [FONT=Verdana]Zrobiłam psince ogłoszenia. Oby pomogły...[/FONT] [FONT=Verdana]tablica.com[/FONT] [FONT=Verdana]morusek.pl[/FONT] [FONT=Verdana]Alegratka.pl[/FONT] [FONT=Verdana]eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]animalia.pl[/FONT] [FONT=Verdana]adopcjapsa.pl [/FONT] [FONT=Verdana]neeon.pl[/FONT] [FONT=Verdana]pajeczyna.pl pineska.pl[/FONT] [FONT=Verdana]Kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Calibri]Adin.pl.[/FONT][FONT=Verdana] najpewniej.pl [/FONT] [FONT=Verdana]aleokazja.pl olx.pl[/FONT] [FONT=Calibri]darmobranie.pl[/FONT] Quote
Weronia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Himena007'][FONT=Verdana]Zrobiłam psince ogłoszenia. Oby pomogły...[/FONT] [FONT=Verdana]tablica.com[/FONT] [FONT=Verdana]morusek.pl[/FONT] [FONT=Verdana]Alegratka.pl[/FONT] [FONT=Verdana]eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Verdana]animalia.pl[/FONT] [FONT=Verdana]adopcjapsa.pl [/FONT] [FONT=Verdana]neeon.pl[/FONT] [FONT=Verdana]pajeczyna.pl pineska.pl[/FONT] [FONT=Verdana]Kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Calibri]Adin.pl.[/FONT][FONT=Verdana] najpewniej.pl [/FONT] [FONT=Verdana]aleokazja.pl olx.pl[/FONT] [FONT=Calibri]darmobranie.pl[/FONT] Ślicznie dziękujemy Himeno :loveu: Quote
kate11 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dzięki za ogłoszenia, jesteście wszyscy wspaniali Quote
bea_m Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='dana']Bea - oplułam monitor po prostu :evil_lol::evil_lol:. :evil_lol::evil_lol: No jak oplułaś to i wytrzyj bo co będziesz przy takim oplutym siedzieć ;) jeszcze ktoś sobie coś pomyśli alboco :evil_lol: A Czakra miała szczęście. Tyle ludzi sie nią zajęło :loveu: Quote
magda222 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dostałam takiego maila: "Ile chcesz kasy za adres poprzedniej właścicielki psa, albo wystaw ten adres na aukcji." Ale się gościu wkurzył,nie? Quote
magda222 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 bea_m napisał(a):Już lubię tego gościa :loveu: Nie wiem czy nie wystarać się o ten adres :evil_lol: Quote
Himena007 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ktoś zobaczył moje ogłoszenie na olx i napisał mi coś takiego ,,jesteś idiotąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą ąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą ąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą ąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą tak sie psów nie chowa jest za chódyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ty baranieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Niektórzy ludzie są nienormalni, przecież z ogłoszeń jasno wynika, że ta suczka nie jest moja. Quote
magda222 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 kate11 napisał(a):Ja mogę podać adres z dopłatą!!! :razz: Dawaj kochana :p Quote
kate11 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 tak na prawdę to nie znam adresu, Częstochowa tyle wiem. Floridablue uczestniczyła w akcji... Quote
bea_m Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Florida rób cegiełki z adresem. Załatwimy autokar i jedziemy :mad: Quote
florida_blue Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 bea_m napisał(a):Florida rób cegiełki z adresem. Załatwimy autokar i jedziemy :mad: no juz już :diabloti: Quote
magda222 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 bea_m napisał(a):Florida rób cegiełki z adresem. Załatwimy autokar i jedziemy :mad: Jestem gotowa iść choćby pieszo :mad: Taka jakby pielgrzymka tylko trochę w innym celu :diabloti: Quote
kaja555 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 trafiłam tu przez ogłoszenie kota na miau, który kradnie ten kawałeczek z miski Czakry na filmiku - podobno ma być w to miejsce wypuszczony, bo nie ma DT :shake: na tym podwórku jest tyle zwierząt Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 bea_m napisał(a):No jak oplułaś to i wytrzyj bo co będziesz przy takim oplutym siedzieć ;) jeszcze ktoś sobie coś pomyśli alboco :evil_lol: A Czakra miała szczęście. Tyle ludzi sie nią zajęło :loveu: Już wytarty ;) A tekst był przedni :evil_lol: magda222 napisał(a):Jestem gotowa iść choćby pieszo :mad: Taka jakby pielgrzymka tylko trochę w innym celu :diabloti: Chętnie wsadziłabym przy tej okazji tej pańci Czakry, tego peta w talerz, zamiast obiadu :oops: No, po prostu cele mamy, że tak powiem trochę podobne...:diabloti: Quote
magda222 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Jak ja nienawidzę ludzi :angryy: :angryy: :angryy: Quote
florida_blue Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 kaja555 napisał(a):trafiłam tu przez ogłoszenie kota na miau, który kradnie ten kawałeczek z miski Czakry na filmiku - podobno ma być w to miejsce wypuszczony, bo nie ma DT :shake: na tym podwórku jest tyle zwierząt już jest tam wypuszczony .... :placz: Nie ma dla niego DT, chociaż sponsor jest :/ Quote
bea_m Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Czakra u Mosii bezpieczna a kota szkoda. Florida a ja będzie trzeba to będzie można go stamtąd zabrać? Quote
magda222 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 dana napisał(a):Chętnie wsadziłabym przy tej okazji tej pańci Czakry, tego peta w talerz, zamiast obiadu :oops: No, po prostu cele mamy, że tak powiem trochę podobne...:diabloti: A po co talerz brudzić?! :diabloti: Lepiej od razu do celu :diabloti: Taki rozżarzony...:knuje: Quote
florida_blue Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='bea_m']Czakra u Mosii bezpieczna a kota szkoda. Florida a ja będzie trzeba to będzie można go stamtąd zabrać? powiedziała, ze mogę ją sobie zabrać bo oni i tak ten garaż/szopę rozbierają zaraz a poza tym to nie ich kotka i już. Quote
Weronia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Zapraszamy na bazarek (zagłodzona Czakra) Haftowane: kartka ślubna i breloczek, oraz biżu na dalmatynkę Czakrę [SIZE=2] Quote
Recommended Posts