Ozi Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Mój piesek od rana strasznie skomli. Nie może siedzieć ponieważ strasznie go boli chyba ogon. Ma go podwiniętego do wewnątrz. Nie wiem co mam robić i jak mu pomóc aby nie cierpiał. proszę o porady Quote
meja Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wydaje mi się, że to nie ogon go boli, tylko dupka, może problem z gruczołami okołoodbytowymi (nie wiem czy poprawnie napisałam). Nie mam doświadczenia w tej kwestii, ale czytałam o tym tu na forum, poszperaj, gdzieś na pewno jest wątek na ten temat. Jeśli to ten problem to trzeba udac się do weterynarza na oczyszczenie. Podotykaj po ogonie i sprawdź czy w jakimś miejscu nie reaguje piskiem na ból, wtedy będzie można wykluczyć ogonek. Quote
lilia1983 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Najlepiej od razu do weta, bo gdybanie na necie nic nie da, może ma problemy z gruczołami a może z jelitami, przyczyn może być tysiące od błachych po poważne Quote
gayka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Nie rozumiem co robi właściciel psa przed kpomuterem o godzinie 15 skoro jego pies skomli od rana do cholery!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts