Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc,

nie znalazlam takiego tematu a mam male pytanko.

jak karmicie swoje psy ( te ktore potrzebuja misek na stojakach) w podrozy czy na wczasach?
sa jakies podrozne zestawy?
:)

Posted

A stojaka nie można zabrać ze sobą?! 8)

Zresztą miski można postawić na jakimkolwiek podwyższeniu, myślę, że nie jest trudno znaleźć coś odpowiedniej wysokości. (chociaż podobno stojaki nie są wskazane).

Posted

:)ja caly czas slyszalam ze stojak jest konieczny :)

a w podroz nie koniecznie da sie go zabrac bo baardzo duzy jest :)

zastanawialam sie czy jest jakas wersja "turystyczna" skladana....

bo poradzic sobie zawsze mozna....ale tak bylo by chyba latwiej :)

Posted

Witam!
Ze stojakami i podwyższaniu dla psa miski to tylko i wyłącznie stereotyp-niedawno czytałem(niestety nie pamietam gdzie i nie znm tym samym linku),że miski na stojaku są zbedne,mało tego,specjaliści ze Stanów stwierdzili,że takie stojaki powodują przeciążenie psiego żołądka,co w konsekwenji doprowadza do skrętu i innych groźnych efektów ubocznych.Podczas podróży wydaje mi sie ,że karmienie powinno sie ograniczyć do minimum,co innego z wodą.Ja mam taką przenośną,składaną miskę kupioną w Karusku,jest ona z materiału nieprzemakalnego,dlatego nadaje sie zarówno na karme,mieso jak i wodę,jest łatwa w transporcie,ponieważ sie składa i można ją nawet trzymac w kieszeni,zabieram ją do plecaka jak jade gdzieś z psem lub ide na długi spacer-bardzo ekonomiczna.Pozdrawiam.

• 4 years later...