Hexi Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 czesc, nie znalazlam takiego tematu a mam male pytanko. jak karmicie swoje psy ( te ktore potrzebuja misek na stojakach) w podrozy czy na wczasach? sa jakies podrozne zestawy? :) Quote
coztego Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 A stojaka nie można zabrać ze sobą?! 8) Zresztą miski można postawić na jakimkolwiek podwyższeniu, myślę, że nie jest trudno znaleźć coś odpowiedniej wysokości. (chociaż podobno stojaki nie są wskazane). Quote
Hexi Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 :)ja caly czas slyszalam ze stojak jest konieczny :) a w podroz nie koniecznie da sie go zabrac bo baardzo duzy jest :) zastanawialam sie czy jest jakas wersja "turystyczna" skladana.... bo poradzic sobie zawsze mozna....ale tak bylo by chyba latwiej :) Quote
darek Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Witam! Ze stojakami i podwyższaniu dla psa miski to tylko i wyłącznie stereotyp-niedawno czytałem(niestety nie pamietam gdzie i nie znm tym samym linku),że miski na stojaku są zbedne,mało tego,specjaliści ze Stanów stwierdzili,że takie stojaki powodują przeciążenie psiego żołądka,co w konsekwenji doprowadza do skrętu i innych groźnych efektów ubocznych.Podczas podróży wydaje mi sie ,że karmienie powinno sie ograniczyć do minimum,co innego z wodą.Ja mam taką przenośną,składaną miskę kupioną w Karusku,jest ona z materiału nieprzemakalnego,dlatego nadaje sie zarówno na karme,mieso jak i wodę,jest łatwa w transporcie,ponieważ sie składa i można ją nawet trzymac w kieszeni,zabieram ją do plecaka jak jade gdzieś z psem lub ide na długi spacer-bardzo ekonomiczna.Pozdrawiam. Quote
mam psa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 moj pies wcina z kazdej miski na wakacjach :lol: Quote
Recommended Posts