Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye::placz:Łby pourywać tym francuzom co korzystają z tych "pralek" :angryy:
Zero inteligencji, przecież woda leciu psu do uszu itp. To na tym polega psie życie?? Jedzenie z marketu, akcesoria ze sklepu, psi hotel a my wylegujemy się w Hiszpanii, a teraz jakaś "psia pralka" która wyręcza nas w kąpieli.
Jeżeli to są te ulepszenia XXI wieku to naprawdę powspółczuć biednym psiakom !! Ja bym nawet nie zajrzała do kieszeni czy mam parę złotych!

No cóż francuz miał dobre intencje, aby ulepszyć człowiekowi życie z psem i w tym przypadku myślał chyba tylko o właścicielu !!
Mamy tą naszą "inteligencję".:angryy:
Bez obrazy dla Was*

* Was - tych którzy kochają psiaki i zwierzęta, robią wszystko w sposób "naturalny" aby pokochać się jeszcze bardziej

Pzdr
[FONT=System]Pasztet[/FONT]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='ageralion']A ja ten film odebralam jak jakies koszmarne poczucie humoru. Nie wierze ze to moze byc na serio.[/quote]

Niestety tak. Mnie ten filmik też się nie otwiera, ale widziałam w tv, że w Stanach są takie komory uliczne do kąpieli psów.Coś ala myjnia samochodowa.Koszmar ,od razu pomyślałam o tym filmie ale wyżej ktoś pisze ,że to francuski , wszystko jedno gdzie ale świat zwariował.:angryy:

Posted

Okropne :crazyeye:
Taa, ulepszenia, ulepszenia,szkoda,że kosztem psów :placz:

W życiu psa bym do czegoś takiego nie dała, a przy okazji pourywała wszystko 'pioracym' :angryy:

Posted

Ja uważam ten sprzęt napewno za niekomfortowy dla zwierząt, wywołujący stres itp.
Skoro właścieciel zdecydował się na psa, to powienien zapewnić mu kąpiel, chociaż raz na jakiś czas.
Kiedyś ludzie jakoś dawali sobie radę, to i teraz by sobie poradzili.

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Cieszę się, że nie otwiera mi się link :angryy:
wynalazce trzeba by zamknąć w takiej pralce na dożywocie i prać, prać,prać brudne pomysły :angryy::angryy::angryy::angryy:

mi też nie, ale niestety(bez urazy)
głupota ludzka nie zna granic:shake::shake::shake:

Posted

Boshe:shake::angryy:
czego jeszcze człowiek nie wymyśli?
A oczy psa?:angryy:
Niby tak wygodnie, tak?
Ręce opadają...:shake:

Posted

NA PEWNO woła. Przecież jakby był szczęśliwy to by tam grzecznie siedział,a nie opierał się i drapał w szybę,prawda?

Jak jakiś "psiarz" tego używa to współczuje mu. Nie wie,jaką krzywdę wyrządza zwierzęciu.

Posted

To jakis koszmar :angryy:, weszłam na ten wątek, bo myślałam, że to o pralkach usuwających sierść, ale czegoś takiego nie spodziewałam się, jakiś chory człowiek to wymyslił, jego bym wyprała :angryy:

Posted

Olka_Olga napisał(a):
Ciekawe, czy będą salony piękności, które 'skuszą' się na taką wygode ... :shake:

Na pewno będą:shake:
Powiedzą, że takie nowoczesne i wsio biednego psa do pralki niech mu woda leci do oczu, do uszu:placz:
Ręce się załamują:shake: