halbina Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wypierz brudnego zwierzaka - Onet.tv Platforma - Telewizja Internetowa nasz gatunek jest chory... Quote
LakusiowaPani Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='halbina']Wypierz brudnego zwierzaka - Onet.tv Platforma - Telewizja Internetowa nasz gatunek jest chory... HORRORRRRRR:crazyeye::crazyeye::placz::placz: Kapiel psa to nie tylko zmycie brudu ale równiez zabawa i przyjemnie spedzona chwila na masażu całego ciałka(w moim przypadku bo mam małego piesolka).:p Quote
Pasztet Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 :crazyeye::placz:Łby pourywać tym francuzom co korzystają z tych "pralek" :angryy: Zero inteligencji, przecież woda leciu psu do uszu itp. To na tym polega psie życie?? Jedzenie z marketu, akcesoria ze sklepu, psi hotel a my wylegujemy się w Hiszpanii, a teraz jakaś "psia pralka" która wyręcza nas w kąpieli. Jeżeli to są te ulepszenia XXI wieku to naprawdę powspółczuć biednym psiakom !! Ja bym nawet nie zajrzała do kieszeni czy mam parę złotych! No cóż francuz miał dobre intencje, aby ulepszyć człowiekowi życie z psem i w tym przypadku myślał chyba tylko o właścicielu !! Mamy tą naszą "inteligencję".:angryy: Bez obrazy dla Was* * Was - tych którzy kochają psiaki i zwierzęta, robią wszystko w sposób "naturalny" aby pokochać się jeszcze bardziej Pzdr [FONT=System]Pasztet[/FONT] Quote
Yorkomanka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Inteligencja naszego gatunku powala:angryy:. Nigdy nie wsadziłabym psiura do takiego czegoś! Quote
Onomato-Peja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Cieszę się, że nie otwiera mi się link :angryy: wynalazce trzeba by zamknąć w takiej pralce na dożywocie i prać, prać,prać brudne pomysły :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
ageralion Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A ja ten film odebralam jak jakies koszmarne poczucie humoru. Nie wierze ze to moze byc na serio. Quote
ewtos Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='ageralion']A ja ten film odebralam jak jakies koszmarne poczucie humoru. Nie wierze ze to moze byc na serio.[/quote] Niestety tak. Mnie ten filmik też się nie otwiera, ale widziałam w tv, że w Stanach są takie komory uliczne do kąpieli psów.Coś ala myjnia samochodowa.Koszmar ,od razu pomyślałam o tym filmie ale wyżej ktoś pisze ,że to francuski , wszystko jedno gdzie ale świat zwariował.:angryy: Quote
ageralion Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Powstała pierwsza pralka dla psów - Na luzie - Dziennik.pl Poszperalam i znalazlam takie cos. Osobiscie wczesniej widzialam filmik z malym psiaczkiem w tej pralce, byl okropnie przerazony i szukal drogi ucieczki. Dlatego myslalam ze to jakis chory zart. Ale to naprawde zaczyna pojawiac sie w europie. Jak te psy oddychaja w takich warunkach?:placz: Quote
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Okropne :crazyeye: Taa, ulepszenia, ulepszenia,szkoda,że kosztem psów :placz: W życiu psa bym do czegoś takiego nie dała, a przy okazji pourywała wszystko 'pioracym' :angryy: Quote
ewka122 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ja uważam ten sprzęt napewno za niekomfortowy dla zwierząt, wywołujący stres itp. Skoro właścieciel zdecydował się na psa, to powienien zapewnić mu kąpiel, chociaż raz na jakiś czas. Kiedyś ludzie jakoś dawali sobie radę, to i teraz by sobie poradzili. Quote
OlaandSolo Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Cieszę się, że nie otwiera mi się link :angryy: wynalazce trzeba by zamknąć w takiej pralce na dożywocie i prać, prać,prać brudne pomysły :angryy::angryy::angryy::angryy: mi też nie, ale niestety(bez urazy) głupota ludzka nie zna granic:shake::shake::shake: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Boshe:shake::angryy: czego jeszcze człowiek nie wymyśli? A oczy psa?:angryy: Niby tak wygodnie, tak? Ręce opadają...:shake: Quote
zWiErZaKoMaNkA Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Żenada. Pies się męczy, do uszu leci woda. Zamknięty bez powietrza, zewsząd woda, może jeszcze jakiś płyn w oczy i tak przez kilka minut. Francuzi-POMYŚLCIE! Quote
OlaandSolo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 jeżeli komuś nie odpalił filmik, tak jak mi to możecie popatrzeć:angryy::angryy::angryy: czy ten pies nie woła o ratunek?:shake: Quote
zWiErZaKoMaNkA Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 NA PEWNO woła. Przecież jakby był szczęśliwy to by tam grzecznie siedział,a nie opierał się i drapał w szybę,prawda? Jak jakiś "psiarz" tego używa to współczuje mu. Nie wie,jaką krzywdę wyrządza zwierzęciu. Quote
Arlula Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 To jakis koszmar :angryy:, weszłam na ten wątek, bo myślałam, że to o pralkach usuwających sierść, ale czegoś takiego nie spodziewałam się, jakiś chory człowiek to wymyslił, jego bym wyprała :angryy: Quote
C&B Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Olka_Olga napisał(a):Ciekawe, czy będą salony piękności, które 'skuszą' się na taką wygode ... :shake: Na pewno będą:shake: Powiedzą, że takie nowoczesne i wsio biednego psa do pralki niech mu woda leci do oczu, do uszu:placz: Ręce się załamują:shake: Quote
stratoos Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 http://all4men.pl/gfx-art/16b5e6db56760e50d767b641a577b8f2 jaką ten piesek ma smutną mordkę. To mówi samo za siebie, jak głupi jest to wynalazek :shake: Nigdy bym tego nie zrobiła żadnemu psu Quote
OlaandSolo Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 stratoos napisał(a):http://all4men.pl/gfx-art/16b5e6db56760e50d767b641a577b8f2 jaką ten piesek ma smutną mordkę. To mówi samo za siebie, jak głupi jest to wynalazek :shake: Nigdy bym tego nie zrobiła żadnemu psu kurcze, szkoda tych zwierzakow...:shake: Quote
Recommended Posts