Paulina_mickey Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 W. lodzkie - wolontariat [Pabianice] modliszka84 (schronisko w Pabianicach) Ayia [Łódź] Niewiasta_21 (schronisko na Marmurowej 4) [Ozorków] BlackSheWolf [Łódź] nikusia [Łódź] Reno2001 ciapuś [Pabianice] piechcia15 (w schronisku dla zwierząt) ZUZANNA11 (Okolice Tomaszowa Maz. ) [Łódź] ewatonieja Małgorzata [Nowe Miasto ] owieczka Może do tych ludzi by uderzyć? Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Najlepiej uderzyc do wszystkich. Im wiecej tym lepiej. :):) Quote
Freya73 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 I co u Wiktora? Jakies odzewy? Ja nie mam pojecia jak by to koordynowac. Czy sa juz jakies wiesci, kto ewentualnie przejmie paleczke dowodzenia akcja? Jejku, a Wiktor tam nadal w tej klateczce ... Quote
Szarotka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Przydaloby sie, zeby ktos skontaktowal sie osobami ktore mieszkaja blisko schrosniska. Ktos powinien pojechac zrobic nowe zdjecia. Potem to trzeba zebrac deklaracje i do DT. Tak jak zawsze. Quote
zuzlikowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Szarotka']Przydaloby sie, zeby ktos skontaktowal sie osobami ktore mieszkaja blisko schrosniska. Ktos powinien pojechac zrobic nowe zdjecia. Potem to trzeba zebrac deklaracje i do DT. Tak jak zawsze. Szarotko, a dasz radę? Znowu następne benki...następne nieszczęścia...a to tylko jeden z nich...wczoraj zgłoszono, aż trzy!!! http://www.dogomania.pl/threads/180019-WierzAE-w-SZYDA-OWIEC-BORIA-wielkopies-odchodzAE-cy-z-wycieA-czenia-potrzebuje-POMOCY?p=14124114#post14124114 Quote
Szarotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='zuzlikowa']Szarotko, a dasz radę? Znowu następne benki...następne nieszczęścia...a to tylko jeden z nich...wczoraj zgłoszono, aż trzy!!! http://www.dogomania.pl/threads/180019-WierzAE-w-SZYDA-OWIEC-BORIA-wielkopies-odchodzAE-cy-z-wycieA-czenia-potrzebuje-POMOCY?p=14124114#post14124114 Ja jestem najlepsza do: reklamowania watku, zdobywania deklaracji i adopcji :):) Moge dac referencje :):) Quote
zuzlikowa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Szarotko, to może zacznijmy od tego...rozreklamujmy wątek Wiktora...może ktoś z okolic Głowna się zgłosi! ANETTTA...zmień tytuł: GŁOWNO_pomóż uratować Wiktora! Szukamy osób z okolic_PILNIE! Dziewczyny, a może któraś zapisać fotki Wiktora ze stron przytuliska i wrzucić na wątek? Ja próbowałam i nie umiem...coś robie nie tak, a chciałam ogłosić go w allegro zbiorczym bernardynów. W Głownie jest jeszcze jeden bernardynowaty...może i jego byście tu wgrały. Tak próbowałam, a nic mi nie wyszło. Zgred,to zgred-najprostsze umiejetności mi nawiały. Quote
Madallena Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a moze odszukac te, ktore wklejalam na chyba ogolny benkow? zuzlik, kopalas watek? nie widzialas ich? Quote
Szarotka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Paulina_mickey']W. lodzkie - wolontariat [Pabianice] modliszka84 (schronisko w Pabianicach) Ayia [Łódź] Niewiasta_21 (schronisko na Marmurowej 4) [Ozorków] BlackSheWolf [Łódź] nikusia [Łódź] Reno2001 ciapuś [Pabianice] piechcia15 (w schronisku dla zwierząt) ZUZANNA11 (Okolice Tomaszowa Maz. ) [Łódź] ewatonieja Małgorzata [Nowe Miasto ] owieczka Może do tych ludzi by uderzyć? Proponuje rozniez odezwac sie do tych osob i zaprosic na watek. Nigdy nic nie wiadomo. To poszukajcie zdjec i zmiencie tytul. Ja jutro zaczne zapraszac na watek, bo dzisiaj mam jeszcze tworzyc ogloszenia dla dwoch pieskow. Quote
MyrkurDagur Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Przepraszam za offa... Proszę, pomóżcie jednej z Dogomaniaczek uratować jej sunię! Na wątku oprócz jego założycielki i mnie pojawiła się TYLKO 1 osoba! :( Proszę Was o pomoc !!! http://www.dogomania.pl/threads/179970-Potrzebuje-wsparcia-finansowego-na-leczenie-mojego-psa Quote
Paulina_mickey Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 http://bernardyn.org/forum/forumdisplay.php?fid=8 Może założenie wątku na naszym forum coś da? Quote
Paulina_mickey Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Tylko kurcze co my właściwie o nim wiemy? Quote
Szarotka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dlatego trzeba by najpierw nawiazac kontakt z ludzmi co sa w miare blisko schronu i namowic, zeby ktos tam podjechal. Quote
Szarotka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Postaram sie byc bardziej aktywna za pare dni. Wychodze z grypy i jestem taka jeszcze troche slaba i powoli odzyskuje polot :):) Quote
Paulina_mickey Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Może ktoś odpowie, zaprosiłam wszystkich na wątek. Quote
Szarotka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Mam nadzieje, ze przyjda. Ja potem zaprosze swoich znajomych tez. Quote
ewatonieja Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 prosiliscie o pomoc użytkownika Temida? ona jest z łódzkiego TOZ Quote
Szarotka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A nie jeszcze znam Temide z roznych watkow. Quote
Szarotka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Napisalam do Temidy i bedzie szukac kontaktow w Glownie :):) Quote
Freya73 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Wspaniale, wszystko malymi kroczkami, byle do celu. Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Czekam teraz na Temide i inne osoby do ktorych poszly pw. Quote
Temida Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dzisiaj postaram się czegoś dowiedzieć. Quote
Temida Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Rozmawiałam z naszą członkiniom, przewodniczącą Koła ŁTOnZ w Głownie. Wiktorek czuje się dobrze, ładnie wygląda. Jest naprawdę ślicznym, dużym psiakiem. Domku szukamy dalej. Domek ten musi jednak spełniać pewne kryteria, gdyż Wiktorek ma swój indywidualny charakterek. Nie może być w domku z dziećmi. Do innych zwierzaków też ma niezbyt dobry stosunek. Najlepiej, gdyby miał duży, przestronny boks, podwórko i właściciela z cierpliwością i podejściem. Wiktor jest psem z przeszłością, ale odpowiednie traktowanie potrafi wiele skorygować. Prosimy o pomoc w szukaniu odpowiedniego domku. Quote
Recommended Posts