Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I co u Wiktora? Jakies odzewy? Ja nie mam pojecia jak by to koordynowac. Czy sa juz jakies wiesci, kto ewentualnie przejmie paleczke dowodzenia akcja?
Jejku, a Wiktor tam nadal w tej klateczce ...

Posted

Przydaloby sie, zeby ktos skontaktowal sie osobami ktore mieszkaja blisko schrosniska.
Ktos powinien pojechac zrobic nowe zdjecia.
Potem to trzeba zebrac deklaracje i do DT.
Tak jak zawsze.

Posted

[quote name='Szarotka']Przydaloby sie, zeby ktos skontaktowal sie osobami ktore mieszkaja blisko schrosniska.
Ktos powinien pojechac zrobic nowe zdjecia.
Potem to trzeba zebrac deklaracje i do DT.
Tak jak zawsze.

Szarotko, a dasz radę?

Znowu następne benki...następne nieszczęścia...a to tylko jeden z nich...wczoraj zgłoszono, aż trzy!!!
http://www.dogomania.pl/threads/180019-WierzAE-w-SZYDA-OWIEC-BORIA-wielkopies-odchodzAE-cy-z-wycieA-czenia-potrzebuje-POMOCY?p=14124114#post14124114

Posted

Szarotko, to może zacznijmy od tego...rozreklamujmy wątek Wiktora...może ktoś z okolic Głowna się zgłosi!

ANETTTA...zmień tytuł:
GŁOWNO_pomóż uratować Wiktora! Szukamy osób z okolic_PILNIE!

Dziewczyny, a może któraś zapisać fotki Wiktora ze stron przytuliska i wrzucić na wątek?
Ja próbowałam i nie umiem...coś robie nie tak, a chciałam ogłosić go w allegro zbiorczym bernardynów.
W Głownie jest jeszcze jeden bernardynowaty...może i jego byście tu wgrały. Tak próbowałam, a nic mi nie wyszło. Zgred,to zgred-najprostsze umiejetności mi nawiały.

Posted

[quote name='Paulina_mickey']W. lodzkie - wolontariat

[Pabianice] modliszka84 (schronisko w Pabianicach)
Ayia
[Łódź] Niewiasta_21 (schronisko na Marmurowej 4)
[Ozorków] BlackSheWolf
[Łódź] nikusia
[Łódź] Reno2001
ciapuś
[Pabianice] piechcia15 (w schronisku dla zwierząt)
ZUZANNA11 (Okolice Tomaszowa Maz. )
[Łódź] ewatonieja
Małgorzata
[Nowe Miasto ] owieczka

Może do tych ludzi by uderzyć?
Proponuje rozniez odezwac sie do tych osob i zaprosic na watek. Nigdy nic nie wiadomo.
To poszukajcie zdjec i zmiencie tytul. Ja jutro zaczne zapraszac na watek, bo dzisiaj mam jeszcze tworzyc ogloszenia
dla dwoch pieskow.

Posted

Rozmawiałam z naszą członkiniom, przewodniczącą Koła ŁTOnZ w Głownie.
Wiktorek czuje się dobrze, ładnie wygląda. Jest naprawdę ślicznym, dużym psiakiem.
Domku szukamy dalej.
Domek ten musi jednak spełniać pewne kryteria, gdyż Wiktorek ma swój indywidualny charakterek.
Nie może być w domku z dziećmi. Do innych zwierzaków też ma niezbyt dobry stosunek.
Najlepiej, gdyby miał duży, przestronny boks, podwórko i właściciela z cierpliwością i podejściem.

Wiktor jest psem z przeszłością, ale odpowiednie traktowanie potrafi wiele skorygować.
Prosimy o pomoc w szukaniu odpowiedniego domku.