Lidan Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Malwi'] deklaracje jednorazowe : 10 zł od Violetty T. 5 zł od Renaty M. 10 zł od Doroty B. 5 zł od Mirosławy M. 5 zł od Lidan 5 zł od Leszka G. 5 zł od Marleny C. 5 zł od weroniki C, 5 zł od Jarka 5 zł od Dorota Z. z tego co tu widzę jest 60 zl, Lidan na konto fundacji - wpłaciła 70 zł[/QUOTE] Brakuje jednorazowej deklaracji od Oli D. + 10 zł Quote
Szarotka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ciesze sie, ze wreszcie u Wiktora ruszylo. On byl jedym z psow, ktory mi lezal na sercu, bo taki trudny przypadek. Nikogo nie bylo w schronisku itp. Drugi to Owca, mix podhalana, ale u niego sytuacja jest bardzo trudna, bo mimo, ze Owca to mily i wesoly piesek to wykryto u niego guza mozgu i slepnie. Jak by, ktoras z Was mogla zajrzec na watek to bylabym bardzo wdzieczna. Tak chcialam mu pomoc, a sytuacja teraz wyglada beznadziejnie:shake::shake::-(:-(:placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/119443-Du%C5%BCy-bia%C5%82y-mi%C5%9B-z-GUZEM-M%C3%93ZGU-Owca-mix-podhalana... Pisalam do roznych podhalanskich ciotek, ale pies ma padaczke i znalezc dla niego dt. to strasznie trudna sprawa, bo jest duzy......., mysle, ze benkowe ciotki to rozmieja......., w azylu nie ma pieniedzy na tomografie ...........:placz::placz::placz: Quote
Freya73 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Yv1958']Trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg![/QUOTE] Ja rowniez i czekamy na wiadomosci. Quote
bico Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Hej Szarotko!:) Dzięki za ponowne zaproszenie na wątek Wiktora. Niestety w mojej obecnej sytuacji jest mi bardzo trudno wysupłać kolejną deklarację stałą czy nawet jednorazową:( Mogę jedynie trzymać kciuki za psiaka i wierzyć, że jeśli zaraz znajdzie się pod opieką tak wyspecjalizowanej fundacji, to na pewno już nie stanie mu się krzywda i wyjdzie na prostą, a może nawet fajny dom w przyszłości znajdzie:):happy1: Quote
zuzlikowa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='bico']Hej Szarotko!:) Dzięki za ponowne zaproszenie na wątek Wiktora. Niestety w mojej obecnej sytuacji jest mi bardzo trudno wysupłać kolejną deklarację stałą czy nawet jednorazową:( Mogę jedynie trzymać kciuki za psiaka i wierzyć, że jeśli zaraz znajdzie się pod opieką tak wyspecjalizowanej fundacji, to na pewno już nie stanie mu się krzywda i wyjdzie na prostą, a może nawet fajny dom w przyszłości znajdzie:):happy1:[/QUOTE] i DOKŁADNIE O TO CHODZI! Wiktor, spokojnie chłopie przejdź zabieg i dochodź do siebie...KCIUKASY! Quote
Freya73 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='bico']Hej Szarotko!:) Dzięki za ponowne zaproszenie na wątek Wiktora. Niestety w mojej obecnej sytuacji jest mi bardzo trudno wysupłać kolejną deklarację stałą czy nawet jednorazową:( Mogę jedynie trzymać kciuki za psiaka i wierzyć, że jeśli zaraz znajdzie się pod opieką tak wyspecjalizowanej fundacji, to na pewno już nie stanie mu się krzywda i wyjdzie na prostą, a może nawet fajny dom w przyszłości znajdzie:):happy1: Ja w to bardzo wierze. Wierze w adopcyjnosc psiaka, wierze w fachowcow i profesjonalnosc ludzi, ktorzy zajma sie Wiktorem. Jestem pelna nadziei "na lepsze jutro" dla Wiktora. Bico, super, ze jestes. Quote
Atrisko Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wikuś chłopaku trzymaj się...i szybko stawaj na nogi... Quote
Szarotka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 To wplacamy na fundacje ?? bo zadnego nr. konta nie dostalam. Moje pieniadze poszly juz do Polski i lada dzien dotra. Quote
Malwi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 no właśnie nie wiem jaka decyzja w końcu ... Quote
ANETTTA Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 kto wpalcił juz na FIndacje ok a kto nie to wpalty na konto Malwi (podaj prosze na pv wzystkim ) a od listopada prosze juz tylko na konto Malwi ok mamy 200 zł przelac na konto Fundacji wiec musimy miec te 200 zł w całosci uzgodniono z FUndacją !!! Quote
Malwi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 nie 200 zł a 100 zł Anetto - Yv wpłaca do fundacji bezpośrednio. rozumiem że na ten miesiąc już 200 zł spłynęło do fundacji. proszę więc o przysyłanie wpłat za listopad - 1 listopada to co będzie na koncie chciałabym wpłacić. a ja już rozsyłam nr konta. Quote
ANETTTA Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 ok niech tak bedzie poinformuje o tym Fundacje przy okazji ok Quote
Freya73 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dokonalam nastepujacych wplat kontem PayPal. Moga dotrzec dopiero za kilka dni. wplata od Darka 15 zl x 6 miesiecy = 90 zl *wplata za 6 miesiecy: pazdziernik, listopad, grudzien, styczen, luty, marzec wplata od Freya73 10 zl x 6 miesiecy = 60 zl *wplata za 6 miesiecy: pazdziernik, listopad, grudzien, styczen, luty, marzec Razem dla Wiktora ode mnie i Darka za 6 miesiecy z gory, kwota 150 zl Quote
zuzlikowa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Freyu...dzięki ogromne za Wiktora...ogromne! A co z ranką po kastracyjną Wiktora? Jak chłopię dojrzałe sie czuje?...macie jakieś wiadomości? Quote
nika28 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='zuzlikowa'] A co z ranką po kastracyjną Wiktora? Jak chłopię dojrzałe sie czuje?...macie jakieś wiadomości? Ja niestety na razie nic nie wiem... A przy okazji zapraszam na wątek Rafiego, psiaka z tego samego przytuliska... Quote
Szarotka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Czy fundacja juz wziela Wiktora czy jeszcze nie ?? Quote
Pies Wolny Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Moje dwa dni poszły do Malwi, a jak po ..... 'seksmisyjnej naturalizacji' ? Quote
Lidan Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Mam jeszcze 5 zł od kolejnej koleżanki dla Wiktora :-) Mogę prosić o nr konta? Quote
Malwi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 nr konta poleciał ;) jutro sprawdzę czy coś przyszło ;) Quote
milosnicy zwierzat Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 powracam na wątek wrzucę go dzisiaj wieczorem na nk Quote
Recommended Posts