Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 To wystawi co innego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ANETTTA Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 no zbierajmy deklaracje.... kto ile może podarowac na Wiktora miesiecznie jedorazowo !! Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ANETTTA napisał(a):no zbierajmy deklaracje.... kto ile może podarowac na Wiktora miesiecznie jedorazowo !! Tzn. tu na watku zbieramy konkretnie na Witkora ??? Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 e tam,. dopoki allegro nie "przydybie" mozna i wirtualne sprzedawac :P:P Quote
Temida Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [FONT=Verdana][SIZE=2]Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Temida w imieniu własnym i Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami www.ltoz.republika.pl Dziękuję Wam, że jesteście :)[/FONT] Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Oj Wiktor, mam nadzieje, ze ciotki Benkowe sie szybko ogarna i bedziemy mogly Cie wyciagnac :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2280017669468&ob=1&cont=1 Quote
ANETTTA Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 cos ciennko ciennko ..... nie zapominajcie o benku Quote
Madallena Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Mam prosbe, a raczej nie ja tylko psiaki w schronisku w Glownie. Schron nie ma pieniedzy a ma bardzo wielki problem w kleszczami. Padly juz 2 psiaki :( PILNIE potrzebne srodki na kleszcze. Znalazlam taki9e cudenko za male pieniadze duza butelka. 1 klikniecie, 1 przesylka do schronu w Glownie = zycie kilku psow! a jest ich tam 40 ! PLISSS! http://allegro.pl/item990913039_fiprex_spray_250ml_okazja_super_sprzedawca.html To schroisko Wiktora!!! POMOZMY IM! Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 O jej to okropne :(:( ja nie moge kupic z allegoro :(:( Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ANETTTA napisał(a):cos ciennko ciennko ..... nie zapominajcie o benku Anetta ja chetnie pomoge, jezeli wiecej ciotek benkowych przyjdzie i bedzie tez uczestniczyc. Quote
ANETTTA Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 ciotki benkowe zadłuzone potrzebne sa ciotki psiekochajace ogólne do pomocy Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Tu juz nie chodzi o pieniadze, ale o rozkrecenie watku. Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 majku33krakow napisał(a):jakie rozkrecenie?podnosze watek Rozkrecanie polega na tym, ze zaprasza sie ile sie da ciotek, ustala sie ile trzeba zebrac deklaracji, chodzi sie po watkach i offuje, wysyla sie pw. do znajomych, potem trzeba znalezc hotelik, w miedzyczasie molestuje sie ludzi o deklaracje i jak juz sa to wyciaga sie psa i wsadza do hotelu, potrzeba do czegos takiego minimum dwie zaangazowane ciotki, ktore molestuja inne ciotki, zeby sie zaangazowaly. Zrobilam to w przypadku Henia i Hero sama, ale teraz to mam jeszcze 3 inne watki, gdzie juz molestuje, i czasu mi brakuje. Quote
majku33krakow Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Szarotka napisał(a):Rozkrecanie polega na tym, ze zaprasza sie ile sie da ciotek, ustala sie ile trzeba zebrac deklaracji, chodzi sie po watkach i offuje, wysyla sie pw. do znajomych, potem trzeba znalezc hotelik, w miedzyczasie molestuje sie ludzi o deklaracje i jak juz sa to wyciaga sie psa i wsadza do hotelu, potrzeba do czegos takiego minimum dwie zaangazowane ciotki, ktore molestuja inne ciotki, zeby sie zaangazowaly. Zrobilam to w przypadku Henia i Hero sama, ale teraz to mam jeszcze 3 inne watki, gdzie juz molestuje, i czasu mi brakuje. ale offowac nie wolno nam,regulamin zabrania Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 majku33krakow napisał(a):ale offowac nie wolno nam,regulamin zabrania Naprawde :):) Quote
majku33krakow Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 kiedys moderator powiedział ze topiki od tego są Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='majku33krakow']kiedys moderator powiedział ze topiki od tego są O :):) nie byloby postepu jak by sie wszyscy stosowali do przepisow:evil_lol::evil_lol: Kocham moderatorow :loveu::loveu::loveu: Quote
majku33krakow Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Szarotka']O :):) nie byloby postepu jak by sie wszyscy stosowali do przepisow:evil_lol::evil_lol: Kocham moderatorow :loveu::loveu::loveu: łamac ich nie wolno ale omijac mozna Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 majku33krakow napisał(a):łamac ich nie wolno ale omijac mozna To juz brzmi lepiej :):) Quote
ANETTTA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 ja za offowanie po watkach miałam bana 5 m-cy od modów wiec róbcie to bezemnie nie naleze do ulubieńców !!! Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ANETTTA napisał(a):ja za offowanie po watkach miałam bana 5 m-cy od modów wiec róbcie to bezemnie nie naleze do ulubieńców !!! Tak a to nie ladnie z ich strony. Chyba Cie ktos musial zakablowac ;);) Quote
Malwi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 sie nam Wiktor zakopał w czeluściach .... http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/to - Wiktor tez tam jest :D Quote
Recommended Posts