ANETTTA Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 napisz do niego ja sie zgadzam na wszystko .....bo to mój watke w sumie ale ty sie tu zajmujesz płatnosciami !!! Quote
Szarotka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Moja wplata bedzie lada dzien, bo juz z plasnieciem osiadla w Polsce. Quote
Malwi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 wpłata od Szarotki i Anettty doszła ... proszę o resztę wpłat do końca miesiąca. Quote
Szarotka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Malwi napisał(a):wpłata od Szarotki i Anettty doszła ... proszę o resztę wpłat do końca miesiąca. Ciesze sie :):) Quote
MyrkurDagur Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Przepraszam za offa... Chciałam prosić o jakiekolwiek wsparcie (w tym i duchowe...) dla bardzo starego kaukaza, którego znalazł mój TZ, a który od czwartku przebywa u Biafry... Pies jest w tragicznym stanie i nie wiadomo, czy wygra walkę o życie... :( http://www.dogomania.pl/threads/200242-Stary-słaniający-się-na-nogach-pies...-już-u-Biafry.-Pomóżmy-mu-walczyć-o-życie!!! Quote
Malwi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 dzisiaj 29 ... a nie mam jeszcze wpłat wszystkich ... baardzo proszę o wpłaty: Pies Wolny Marysia55 yolanovi na koncie bez zmian ... ( 45 zł na luty ) Quote
Pies Wolny Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Malwi napisał(a):wyprzedzasz :D ta dyszka była na styczeń ;) przepraszam ze dopiero teraz , nie bylo mnie przez ostatnie 3 tygodnie , przelew poleciał dopiero dzisiaj za grudzień, czekam do końca miesiąca na wpłaty Marysi i Szarotki ;) To znaczy, że za styczeń zapłaciłem, czy nie ? Quote
marysia55 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Malwi napisał(a):dzisiaj 29 ... a nie mam jeszcze wpłat wszystkich ... baardzo proszę o wpłaty: Pies Wolny Marysia55 yolanovi na koncie bez zmian ... ( 45 zł na luty ) niestety moja wypłata dopiero w poniedziałek (jak szef wypłaci :roll:)na ten moment po wydatkach jakie miałam z ratowaniem własnego psa, który i tak odszedł za TM:-( ... jestem totalnie spłukana:shake:. Postanowiłam, że w poniedziałek jak dobrze pójdzie to wpłacę za 5 miesiące z góry (czyli do czerwca). Najwyżej będziecie mi sie później przypominać o wpłatach jak zapomnę :cool3:. Quote
Malwi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Pies Wolny napisał(a):To znaczy, że za styczeń zapłaciłem, czy nie ? za styczeń tak , tylko my już na luty zbieramy ;)) wpłata do fundacji idzie za miesiąc z góry. Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Długo wczoraj rozmawiałam z Ewą na temat Wiktora...jeszcze może nie do końca jest gotowy na adopcję...jeszcze...może...ale to wspaniały pies, który jednak potrafił odnaleźć się w nowych warunkach...wyciszyć i odnaleść siebie- kocha "swoją" pracę,którą sobie sam znalazł...codziennie rano wychodzi by pilnować terenu i niestrudzenie przemierza go, sprawdza- czujny, uważny...wieczorem sam wraca do kojca,by odpocząć po trudach dnia- zmeczony,ale zadowolony,spokojny...spełniony! Wiktor to zrównoważony pies i w stosunku do ludzi i innych psów...wysyła uspokajające sygnały.nie szuka zwady... Ten pies zbyt wiele w swoim życiu przeszedł i ślady tych przejść jeszcze dobrze widoczne są na szyi...zbyt wiele jeszcze ma do zaoferowania- radość,pokłady ufności(ale trzeba umieć je wydobyć),chęć do życia,"swoją pracę"...zbyt wiele,by nie dać mu szansy odnaleźć swój dom i swojego człowieka!I stąd decyzja...szukajmy, spróbujmy! I choć dom dla niego nie może być pierwszym lepszym domem,to jednak warto spróbować...należy mu się tej jeden jedyny...ten jego dom! Wiktor został wrzucony na strony adopcyjne bernardynów na FB http://www.facebook.com/album.php?aid=23057&id=122870101115744&saved#!/album.php?aid=23057&id=122870101115744 Bardzo przydałoby się ogłaszanie szersze...jeśli możecie zróbcie Wiktorowi ogłoszenia...może jednak uda się nam spełnić i nasze marzenie- by Wiktor był szczęśliwy w swoim domu i ze swoim człowiekiem!...odpowiedzialnym,konsekwentnym i opiekuńczym!!! Quote
yolanovi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Malvi ja do tej pory nie mam numer Twojego konta. Proszę prześlij mi na pw i zrobie zaraz przelew.Dzięki Quote
yolanovi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 dzięki za konto. przelew zrobiłam na 60 zł - 4 miesiące. Quote
nika28 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ja mogę zrobić Wiktorowi ogłoszenia :) Czy mogę wykorzystać tekst z facebooka i zdjęcia ? Quote
zuzlikowa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 nika28 napisał(a):Ja mogę zrobić Wiktorowi ogłoszenia :) Czy mogę wykorzystać tekst z facebooka i zdjęcia ? Bardzo Cię proszę! Wykorzystuj!!! Quote
ANETTTA Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='nika28']Ja mogę zrobić Wiktorowi ogłoszenia :) Czy mogę wykorzystać tekst z facebooka i zdjęcia ?[/QUOTE] pewnie bierz co chcesz aby sie psu udało ;) Quote
Szarotka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ciesze sie, ze Wiktor zrobil taki ogromny postep :):) Quote
wanda szostek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/1122...-**skarbonka**[/url] i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej [url]http://www.dogomania.pl/threads/1840...RTY-ETAP/page3[/url] A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania. Quote
ANETTTA Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]pILNE BESTIALSTWO NA BENKU JEST JUŻ PETYCJA W SPAWIE BESTIALSKO ZAMORDOWANEGO BENKA. PROSZĘ O PODPIS!!!! DZIĘKUJĘ W IMIENIU OFIARY!!!! [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://www.petycje.pl/petycja/6490/k...aprobate_.html[/URL][/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://www.dogomania.pl/threads/133903-B...st16227429[/URL][/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2] cytuje post 3032 Dziś parę godzin temu koło Lublińca w miejscowości Kochcice mężczyzna w wieku ok.35 lat zamordował siekierą pięknego benia . Waga ponad 80 kg. Sprawca wraz z kolegami miał dziś wyjechać do niemiec.To chyba miał być sposób na pozbycie się psiaka.miał Kolesie oprawcy przywiązali psiaka do płotu a ten gnojek zatłukł Go na śmierć. Była policja...powiatowy. My piszemy też:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/FONT][/COLOR] Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ja juz nie moge tego czytac .............. Quote
Yv1958 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Podpisalam i podalam dalej poczta mailowa. Quote
yolanovi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 dzięki za konto. przelew zrobiłam na 60 zł - 4 miesiące. Malwi czy moja kasa dotarła? Quote
Malwi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 już patrzę .... tak, dotarła , dotarła również od Marysi i od Psa Wolnego, dziękuję :loveu: yolanovi - rozumiem że to na 4 miesiące tak ? wieczorem zrobię przelew do fundacji Quote
Szarotka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Mam nadzieje, ze jestem na bierzaco ?? Zapraszam ciotki do bialej sierotki: http://www.dogomania.pl/threads/201550-Podhalanka Quote
Recommended Posts