Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tego co znalazłam :

"Doszła karma dla Wiktora od Pani Iwony. Dwa worki po 15 kg Brit Adult. Ślicznie dziękujemy w imieniu Wiko. Przyda się bardzo. Wiktor po całym dniu pracy (zalicza dwie zmiany i czasem noce, czyli pilnuje całego terenu, gdy reszta śpi) ma wilczy apetyt. Dzięki temu, że w stałym ruchu tłuszcz jest spalany, a energia buduje mięśnie)."

Fundacja pełne ręce roboty ma .... Natalka, Marzenka, Stefan .... - nie służy psiakom pogoda , nie służy ....

• 2 weeks later...
Posted

Wiktor zrezygnował z pracy w nocy. Nie będzie już pilnował wybiegu. Postanowił w nocy spać i po zmroku nie daje się zaprosić do wyjścia. Od razu po kolacji ziewa i szykuje się do spania. Teraz postanowił pracować tylko w ciągu dnia, a noce oddać Demonowi. Po całym dniu biegania i pilnowania, wieczorem wraca do siebie zmęczony, noga za nogą i ledwo udaje się jemu doczekać do kolacji, tak bardzo jest śpiący. Kochany i lojalny pies. Nieprzekupny i na pewno zadowolony teraz z życia. Lubi Mrówkę.

info ze stronki

Posted

Wiktor poczuł się już spokojniej i chyba u siebie,bo zaczyna zachowywać sie jak benek...dzień od biedy jest do pilnowania,a nocka od spania...jak myślę o Wiktorku/Ludowiku,to widzę jego roześmiany pysk i alpinistyczne wygibasy na budzie...cudne obrazy.

Posted

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Ciebie,

pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!
By miłość królowała!
By radość panowała!
By szczęście Ciebie szukało!
I zdrowie dopisywało!”

Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Wiktor poczuł się już spokojniej i chyba u siebie,bo zaczyna zachowywać sie jak benek...dzień od biedy jest do pilnowania,a nocka od spania...jak myślę o Wiktorku/Ludowiku,to widzę jego roześmiany pysk i alpinistyczne wygibasy na budzie...cudne obrazy.

wybija 21.30 pora spacerku a 22 pora aaaaaaaaaaaaa

tak funkcjonuje moj dragon
i tak było i tej nocy !!!!sylwestrowej

huk petard nie wiele go interesował

spanie to spanie i basta !!!!

Posted

[quote name='ANETTTA']wybija 21.30 pora spacerku a 22 pora aaaaaaaaaaaaa

tak funkcjonuje moj dragon
i tak było i tej nocy !!!!sylwestrowej

huk petard nie wiele go interesował

spanie to spanie i basta !!!!

Niestety u mnie zupełnie inaczej...już od 17-ej miałam 2 trzęsące się psy...o północy doszedł i trzeci- wszystkie bardzo boją się sztucznych ogni...ale Lucuś za normalne uważa włażenie i wtulanie się we mnie,więc wtulił się i tak przesiedział z godzinkę prawie-już spokojny,choć nasłuchujący...a po godzince już się uśmiechał, pobiegł na siku, spuscił opieprz strzelającym wcześniej sąsiadom(uczciwie pomogła mu i Zuzia i Kubełek)...i poszedł spać! Rano jeszcze cała psia banda spała do 11-ej.Cóz, trzeba było odespać nocne ekscesy ludzi!

Borutek, Lucisiem na co dzień zwany i uwielbiający gdy tak do niego wołam:lol:...bardzo dziękuje za ubiegłoroczne wsparcie, życzliwość i zainteresowanie psiakami nie tylko beniastymi...przesyła słodki uśmiech Lucusiowy i Noworoczny!!!

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dla dwu,trzy i czteronożnych...dla wszystkich najwspanialszych domów z ciepłymi i kochającymi domownikami!!!

Posted

Wskoczę potem na stronki Wiktora...może coś dziewczyny zdążyły napisać o nocce sylwestrowej psiaków...oby obyło się bez stresów zbędnych!!!

Wikuniu...mocno miziam...noworocznie!!!

Posted

nie dostałam wpłaty marysi55 za styczeń ... ...

wysyłam do fundacji 95 zł ( w poprzednim miesiącu wysłałam 10 zł za mało :oops: ) i czekam na zaległą wpłatę od Marysi :)

Posted

Malwi napisał(a):
nie dostałam wpłaty marysi55 za styczeń ... ...
wysyłam do fundacji 95 zł ( w poprzednim miesiącu wysłałam 10 zł za mało :oops: ) i czekam na zaległą wpłatę od Marysi :)
miałam okrutne problemy zdrowotne z własnym psem ( zjadło mi to całą styczniową pensję) i przelew zrobiłam dopiero dzisiaj z rana ... miałam nadzieję, że dojdzie jeszcze dzisiaj .. jak widać banki się nie spieszą z realizacja przelewów. Bardzo Was przepraszam, ale taką wpadkę zdarzyło mi się mieć po raz pierwszy jak długo jestem na dogomanii:oops:

Posted

Szarotka napisał(a):
No wiec sie wyjasnilo. Kazdemu moze sie zdarzyc.

...życie jest życie...
Wiktorek o tym dobrze wie i dlatego każdy dzień przeżywa w pełni...z uśmiechem na pychu!...hihihi,ale nocką już nie jest...Markiem!Woli spać!
Tak więc po całym dniu,miłego i spokojnego zasłużonego snu!!!

Posted

marysia55 napisał(a):
Coś u Wiktorka cichutko się zrobiło :shake:

wskakuję co jakiś czas na stronkę Wiktora,ale i tam teraz cichutko...a ja oddycham- nic się nie dzieje,więc dziewczyny zajmują się tymi w potrzebie naglącej!
Uwierzycie,że nasz Wiktorek nie jest już w potrzebie naglącej...może sobie skakać po budzie...łazikować...pannice podrywać...a wszystko z pychem rozdziawionym...nasz Wiktorek nie jest już w naglącej potrzebie!Tak się cieszę!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
wskakuję co jakiś czas na stronkę Wiktora,ale i tam teraz cichutko...a ja oddycham- nic się nie dzieje,więc dziewczyny zajmują się tymi w potrzebie naglącej!
Uwierzycie,że nasz Wiktorek nie jest już w potrzebie naglącej...może sobie skakać po budzie...łazikować...pannice podrywać...a wszystko z pychem rozdziawionym...nasz Wiktorek nie jest już w naglącej potrzebie!Tak się cieszę!

Cos nowego u Wiktorka??? Za duzo watkow nie wyrabiam...

Posted

jak na razie wszystko się zgadza ;) w chwili wolnego czasu zrobię pełne rozliczenie ( fajnieby było gdyby mod przepisał na mnie drugi post wątku - wtedy byłyby w miarę na bierząco rozliczenia .. )

proszę o wpłaty na miesiąc luty do końca miesiąca ;)

yolanovi - przypominam o deklaracji - od tego miesiąca proszę o wpłacanie do mnie na konto ;)