Pies Wolny Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A ja to się nie liczę ?, kukam i kukam, nawet gadam tu i tam, ale trafiłem na cieniasa i z nim już nie gadam. Szukam dalej ... Quote
Malwi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 kukać a pisać to jest różnica :P ja przypominam że na Wiktorowym kalendarzu nadal są dni do wykupienia ;) Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Czy na stronie fundacji sa jakies wiesci? Quote
Malwi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 z tego co znalazłam : "Doszła karma dla Wiktora od Pani Iwony. Dwa worki po 15 kg Brit Adult. Ślicznie dziękujemy w imieniu Wiko. Przyda się bardzo. Wiktor po całym dniu pracy (zalicza dwie zmiany i czasem noce, czyli pilnuje całego terenu, gdy reszta śpi) ma wilczy apetyt. Dzięki temu, że w stałym ruchu tłuszcz jest spalany, a energia buduje mięśnie)." Fundacja pełne ręce roboty ma .... Natalka, Marzenka, Stefan .... - nie służy psiakom pogoda , nie służy .... Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 O a ja myslalam, ze benki lubia zime, moja biala panienka uwielbia :):) Quote
Malwi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 lubią, lubią ... ale niekoniecznie to dobrze wpływa na ich zdrówko ... Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Moja panna zdecydowanie woli zime od lata, bo lecie to nie polata :):) Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Wiktor zrezygnował z pracy w nocy. Nie będzie już pilnował wybiegu. Postanowił w nocy spać i po zmroku nie daje się zaprosić do wyjścia. Od razu po kolacji ziewa i szykuje się do spania. Teraz postanowił pracować tylko w ciągu dnia, a noce oddać Demonowi. Po całym dniu biegania i pilnowania, wieczorem wraca do siebie zmęczony, noga za nogą i ledwo udaje się jemu doczekać do kolacji, tak bardzo jest śpiący. Kochany i lojalny pies. Nieprzekupny i na pewno zadowolony teraz z życia. Lubi Mrówkę. info ze stronki Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wiktor poczuł się już spokojniej i chyba u siebie,bo zaczyna zachowywać sie jak benek...dzień od biedy jest do pilnowania,a nocka od spania...jak myślę o Wiktorku/Ludowiku,to widzę jego roześmiany pysk i alpinistyczne wygibasy na budzie...cudne obrazy. Quote
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Quote
ANETTTA Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 zuzlikowa napisał(a):Wiktor poczuł się już spokojniej i chyba u siebie,bo zaczyna zachowywać sie jak benek...dzień od biedy jest do pilnowania,a nocka od spania...jak myślę o Wiktorku/Ludowiku,to widzę jego roześmiany pysk i alpinistyczne wygibasy na budzie...cudne obrazy. wybija 21.30 pora spacerku a 22 pora aaaaaaaaaaaaa tak funkcjonuje moj dragon i tak było i tej nocy !!!!sylwestrowej huk petard nie wiele go interesował spanie to spanie i basta !!!! Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='ANETTTA']wybija 21.30 pora spacerku a 22 pora aaaaaaaaaaaaa tak funkcjonuje moj dragon i tak było i tej nocy !!!!sylwestrowej huk petard nie wiele go interesował spanie to spanie i basta !!!! Niestety u mnie zupełnie inaczej...już od 17-ej miałam 2 trzęsące się psy...o północy doszedł i trzeci- wszystkie bardzo boją się sztucznych ogni...ale Lucuś za normalne uważa włażenie i wtulanie się we mnie,więc wtulił się i tak przesiedział z godzinkę prawie-już spokojny,choć nasłuchujący...a po godzince już się uśmiechał, pobiegł na siku, spuscił opieprz strzelającym wcześniej sąsiadom(uczciwie pomogła mu i Zuzia i Kubełek)...i poszedł spać! Rano jeszcze cała psia banda spała do 11-ej.Cóz, trzeba było odespać nocne ekscesy ludzi! Borutek, Lucisiem na co dzień zwany i uwielbiający gdy tak do niego wołam:lol:...bardzo dziękuje za ubiegłoroczne wsparcie, życzliwość i zainteresowanie psiakami nie tylko beniastymi...przesyła słodki uśmiech Lucusiowy i Noworoczny!!! Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dla dwu,trzy i czteronożnych...dla wszystkich najwspanialszych domów z ciepłymi i kochającymi domownikami!!! Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wskoczę potem na stronki Wiktora...może coś dziewczyny zdążyły napisać o nocce sylwestrowej psiaków...oby obyło się bez stresów zbędnych!!! Wikuniu...mocno miziam...noworocznie!!! Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Chciałam Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku!A przede wszystkim zdrowia!!! Quote
marysia55 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Coś u Wiktorka cichutko się zrobiło :shake: Quote
Szarotka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No coz kazdy ma pewnie tlumy innych pieskow na glowie........ Prosze o pomoc na watku suni, ktora wet chcial uspic, ale nastapil cud i sunia juz bezpieczna: http://www.dogomania.pl/threads/199631-Ciezki-przypadek-podhalanka-w-Radomiu!!! Quote
Malwi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 nie dostałam wpłaty marysi55 za styczeń ... ... wysyłam do fundacji 95 zł ( w poprzednim miesiącu wysłałam 10 zł za mało :oops: ) i czekam na zaległą wpłatę od Marysi :) Quote
Szarotka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A wiadomo kto nie wplacil w poprzednim miesiacu ?? Napisz do Marysi, pewnie zapomniala. Quote
marysia55 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Malwi napisał(a):nie dostałam wpłaty marysi55 za styczeń ... ... wysyłam do fundacji 95 zł ( w poprzednim miesiącu wysłałam 10 zł za mało :oops: ) i czekam na zaległą wpłatę od Marysi :) miałam okrutne problemy zdrowotne z własnym psem ( zjadło mi to całą styczniową pensję) i przelew zrobiłam dopiero dzisiaj z rana ... miałam nadzieję, że dojdzie jeszcze dzisiaj .. jak widać banki się nie spieszą z realizacja przelewów. Bardzo Was przepraszam, ale taką wpadkę zdarzyło mi się mieć po raz pierwszy jak długo jestem na dogomanii:oops: Quote
Szarotka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No wiec sie wyjasnilo. Kazdemu moze sie zdarzyc. Quote
zuzlikowa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Szarotka napisał(a):No wiec sie wyjasnilo. Kazdemu moze sie zdarzyc. ...życie jest życie... Wiktorek o tym dobrze wie i dlatego każdy dzień przeżywa w pełni...z uśmiechem na pychu!...hihihi,ale nocką już nie jest...Markiem!Woli spać! Tak więc po całym dniu,miłego i spokojnego zasłużonego snu!!! Quote
zuzlikowa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 marysia55 napisał(a):Coś u Wiktorka cichutko się zrobiło :shake: wskakuję co jakiś czas na stronkę Wiktora,ale i tam teraz cichutko...a ja oddycham- nic się nie dzieje,więc dziewczyny zajmują się tymi w potrzebie naglącej! Uwierzycie,że nasz Wiktorek nie jest już w potrzebie naglącej...może sobie skakać po budzie...łazikować...pannice podrywać...a wszystko z pychem rozdziawionym...nasz Wiktorek nie jest już w naglącej potrzebie!Tak się cieszę! Quote
coronaaj Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 zuzlikowa napisał(a):wskakuję co jakiś czas na stronkę Wiktora,ale i tam teraz cichutko...a ja oddycham- nic się nie dzieje,więc dziewczyny zajmują się tymi w potrzebie naglącej! Uwierzycie,że nasz Wiktorek nie jest już w potrzebie naglącej...może sobie skakać po budzie...łazikować...pannice podrywać...a wszystko z pychem rozdziawionym...nasz Wiktorek nie jest już w naglącej potrzebie!Tak się cieszę! Cos nowego u Wiktorka??? Za duzo watkow nie wyrabiam... Quote
ANETTTA Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 a wpłaty sa....wszystko sie zgadza??/ Quote
Malwi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 jak na razie wszystko się zgadza ;) w chwili wolnego czasu zrobię pełne rozliczenie ( fajnieby było gdyby mod przepisał na mnie drugi post wątku - wtedy byłyby w miarę na bierząco rozliczenia .. ) proszę o wpłaty na miesiąc luty do końca miesiąca ;) yolanovi - przypominam o deklaracji - od tego miesiąca proszę o wpłacanie do mnie na konto ;) Quote
Recommended Posts