zuzlikowa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Freya73 napisał(a):Spokojnie, nikt tego nie podwaza, ze Wiktor znajduje sie w znakomitym srodowisku. A marzenia o domu, takim z prawdziwego wrazenia, moga sie jeszcze spelnic. Logicznym chyba jest, ze pies z takim bagazem doswiadczen, nie bedzie adopcyjnym po miesiacu pobytu. Ja bynajmniej takie marzenia mam. ...ja chwilami boję się marzyć,aż tak daleko...dobrze,że nie wszyscy się boją! Quote
zuzlikowa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Atrisko napisał(a):Wszystko w takim razie zależy od Wiga...czy on będzie chciał,czy będzie dążył do coraz bliższego kontaktu i zacieśniania więzi ...czy będzie zabiegał o uwagę człowieka, czy będzie ktoś kogo obdarzy bezgranicznym zaufaniem...czy znajdzie swojego przewodnika i pójdzie za nim w ogień.... teraz jego ruch...czy wśród ludzi z fundacji będzie ktoś kto może mu to wszystko ofiarować jeśli on otworzy się na konkretną osobę? Nasze psisko natychmiast(dosłownie!) zaprzyjaźniło się z innym starszym psiurem...rottweilerem Demonem!Razem kopią dziury-gniazda, na przemian w nich sobie siedzą, przenoszą swoje kości...Demon był pierwszym psem,który podszedł do kojca Wiktora/ Ludwika...i natychmiast zaiskrzyło. Na dzień dzisiejszy, Wigo już chyba wybrał tego człowieka, któremu zaufał...a pokazanie rany na szyi, chyba jest tego najlepszym dowodem...a i Monika także polubiła psiaka.Tak przynajmniej wynika ze sposobu w jaki o giganciku mówi i jak bardzo doceniła,że zechciał pokazać jej swoją szyję. Czyli jak na dzisiaj, początek marzenia się spełnia... Quote
Yv1958 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Kocham takie wiadomosci! :kiss_2::fadein::-P:grins: Quote
Paulina_mickey Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Super się czyta takie wiadomości! Quote
Malwi Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 zbliża się koniec miesiąca .... nadal nie ma jednej wpłaty na koncie .... Quote
ANETTTA Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 chyba mojej jutro zrobie przelew ;) Quote
Szarotka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Mialam nadzieje, ze to nie ja ............. Quote
Freya73 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Takie wiadomosci czyta sie z szybko bijacym sercem. Quote
Malwi Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 na konto przyszlo 20 zł od Anettty ;) czyli wpłaty stałe za grudzień i styczeń ( a nie listopad i grudzień jak w tytule wpisała Anetta ;) ) Przypominam że na konto fundacji przelewam kaskę "z góry" czyli na następny miesiąc :) jutro przeleję 85 zł na konto fundacji ( 15 zł było wpłacone przez yolanowi bezpośrednio na konto fundacji ), w tym miesiącu nie było żadnych wpłat jednorazowych. Quote
Paulina_mickey Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mam nadzieje, że dziewczyny z Fundacji nie będą miały nic przeciwko jeśli wkleję Wam zdjęcie chłopaka. Quote
Pies Wolny Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Faaajna Gadzina :lol: PS. Malwi ja zalegam, czy wyprzedzam ? Przedwczoraj poszła dyszka, ale już nie wiem za jaki miesiąc. Quote
Freya73 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Sprawia wrazenie wyciszonego i takim go pragniemy. :) Quote
marysia55 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Paulina_mickey napisał(a): piękna 'bestia':loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Mieć takiego stróża na podwórku :iloveyou: Quote
Szarotka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Mieć takiego stróża na podwórku :iloveyou: Chyba sam widok wystarczy ......... Quote
Malwi Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Pies Wolny napisał(a):Faaajna Gadzina :lol: PS. Malwi ja zalegam, czy wyprzedzam ? Przedwczoraj poszła dyszka, ale już nie wiem za jaki miesiąc. wyprzedzasz :D ta dyszka była na styczeń ;) przepraszam ze dopiero teraz , nie bylo mnie przez ostatnie 3 tygodnie , przelew poleciał dopiero dzisiaj za grudzień, czekam do końca miesiąca na wpłaty Marysi i Szarotki ;) Quote
Szarotka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Moja deklaracja juz jest w Polsce, tylko musi z pay pala wplynac na konto Ani i wtedy ona wplaci. Quote
Malwi Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 o Wiktorze już wszyscy zapomnieli ?? :( Quote
Freya73 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Malwi napisał(a):o Wiktorze już wszyscy zapomnieli ?? :( Wrecz przeciwnie, do Wiktora zagladam codziennie tylko czesto sie nie odzywam. Quote
coronaaj Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Freya73 napisał(a):Wrecz przeciwnie, do Wiktora zagladam codziennie tylko czesto sie nie odzywam. Ja tez zagladam do Wiktorka no nie codziennie.. Quote
Recommended Posts