Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Freya73 napisał(a):
Spokojnie, nikt tego nie podwaza, ze Wiktor znajduje sie w znakomitym srodowisku. A marzenia o domu, takim z prawdziwego wrazenia, moga sie jeszcze spelnic. Logicznym chyba jest, ze pies z takim bagazem doswiadczen, nie bedzie adopcyjnym po miesiacu pobytu. Ja bynajmniej takie marzenia mam.

...ja chwilami boję się marzyć,aż tak daleko...dobrze,że nie wszyscy się boją!

Posted

Atrisko napisał(a):
Wszystko w takim razie zależy od Wiga...czy on będzie chciał,czy będzie dążył do coraz bliższego kontaktu i zacieśniania więzi ...czy będzie zabiegał o uwagę człowieka, czy będzie ktoś kogo obdarzy bezgranicznym zaufaniem...czy znajdzie swojego przewodnika i pójdzie za nim w ogień.... teraz jego ruch...czy wśród ludzi z fundacji będzie ktoś kto może mu to wszystko ofiarować jeśli on otworzy się na konkretną osobę?

Nasze psisko natychmiast(dosłownie!) zaprzyjaźniło się z innym starszym psiurem...rottweilerem Demonem!Razem kopią dziury-gniazda, na przemian w nich sobie siedzą, przenoszą swoje kości...Demon był pierwszym psem,który podszedł do kojca Wiktora/ Ludwika...i natychmiast zaiskrzyło.
Na dzień dzisiejszy, Wigo już chyba wybrał tego człowieka, któremu zaufał...a pokazanie rany na szyi, chyba jest tego najlepszym dowodem...a i Monika także polubiła psiaka.Tak przynajmniej wynika ze sposobu w jaki o giganciku mówi i jak bardzo doceniła,że zechciał pokazać jej swoją szyję.
Czyli jak na dzisiaj, początek marzenia się spełnia...

Posted

na konto przyszlo 20 zł od Anettty ;)
czyli wpłaty stałe za grudzień i styczeń ( a nie listopad i grudzień jak w tytule wpisała Anetta ;) ) Przypominam że na konto fundacji przelewam kaskę "z góry" czyli na następny miesiąc :)

jutro przeleję 85 zł na konto fundacji ( 15 zł było wpłacone przez yolanowi bezpośrednio na konto fundacji ), w tym miesiącu nie było żadnych wpłat jednorazowych.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Faaajna Gadzina :lol:

PS. Malwi ja zalegam, czy wyprzedzam ? Przedwczoraj poszła dyszka, ale już nie wiem za jaki miesiąc.

wyprzedzasz :D ta dyszka była na styczeń ;)

przepraszam ze dopiero teraz , nie bylo mnie przez ostatnie 3 tygodnie , przelew poleciał dopiero dzisiaj za grudzień, czekam do końca miesiąca na wpłaty Marysi i Szarotki ;)