Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Lucusiu nie mówiono,że agresywny,bo o Lucusia nikt nie odważył się zapytać,by nie zniknął w otchłani Dymin...ale jeśli zechcecie zajrzeć na jego bazarek,bardzo pomożecie i temu psiurze, który też nie bardzo bernardynem jest...i też znalazłby się w zakładce...INNE

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Ide do Lucusia a Zuzlikowa zapraszam do Kulka :):):

http://www.dogomania.pl/threads/194047-Kulek-starszy-niewidomy-mix-ju%C5%BCaka-zbiera-deklaracje-na-hotel

Się w takim razie miniemy...lub spotkamy!!!

Edit:...wyobraźcie sobie,że to też..."agresywny pies"...:shake::-(i do tego niedowidzący staruszek..."agresywny":shake:

Jak lekko na serduchu,bo Wiktorek sobie może spokojnie spać...jak lekko!

Posted

[quote name='Freya73']Myrkur :loveu: to ogromna pomoc. Rownie ogromne "dziekuje" od nas wszytkich w imieniu Wiktora.

:loveu:

120 zł właśnie zostało przesłane :) Napisałam w tytule, iż będzie to 10 zł na 12 miesięcy. Czyli taka stała deklaracja na rok.

Posted

[quote name='Szarotka']Chyba nam dalej brakuje 25 zl. miesiecznie ??

Szarotko, teraz to juz bedzie tylko 15 zl gdyz Myrkur :loveu: wplacila jednorazowo 120 zl (czyli 12 m-cy po 10 zl).

Potrzeba nam jeszcze 15 zl stalych deklaracji czyli 3 osoby po 5 zl.

Posted

Malwi napisał(a):
przyszła wpłata od MyrkurDagur - 10 zł na 12 miesięcy
brakuje jeszcze wpłaty od Niki28 i 15 zł dodatkowych...

Niestety ale dopiero w listopadzie wystawie bazar na Wiktora, postaram sie nadrobic tym samym te 15 zl, chociaz na pol roku z gory. Ale to dopiero w listopadzie ...

Posted

deklaracje stałe na Wiktora:
- 100 zł - Yv1958 [SIZE="1"]( deklaracja nie będzie ujęta w rozliczeniach - wpłaca bezpośrednio na konto fundacji )
- 10 zł - ANETTTA
- 10 zł - Pies Wolny
- 10 zł - Marysia55
- 10 zł - nika28
- 10 zł - Freya73
- 15 zł - Darek
- 10 zł - Szarotka
- 10 zł - MykurDagur ( do października 2011)

całe rozliczenie :
12-10-2010 - 10 zł - marysia55 (stała)
12-10-2010 - 5 zł - Lidan ( jednorazowa )
13-10-2010 - 10 zł - Pies Wolny ( stała )
14-10-2010 - 10 zł - Szarotka ( stała )
16-10-2010 - 20 zł - Anettta ( stała + jednorazowa )
22-10-2010 - 150 zł - Freya i Darek ( za pół roku )
25-10-2010 - 120 zł - MykurDagur ( za rok )
razem 325 zł

na listopad:
ANETTTA 10,00 zł
Pies Wolny 10,00 zł
Marysia55 10,00 zł
Freya73 10,00 zł
Darek 15,00 zł
Szarotka 10,00 zł
MykurDagur 10,00 zł
razem 75 zł

jednorazowe :
ANETTTA 10,00 zł
Lidan 5,00 zł
razem 15 zł

zobaczcie jego piękne zdjęcia! : http://www.bernardyn.org.pl/p56,wiktor.html?zs=1

Posted

Freya73 napisał(a):
Niestety ale dopiero w listopadzie wystawie bazar na Wiktora, postaram sie nadrobic tym samym te 15 zl, chociaz na pol roku z gory. Ale to dopiero w listopadzie ...

mamy 15 zł z jednorazowych, więc myślę że będzie akurat :D czekam tylko na wpłatę niki i wysyłam stówkę do fundacji :D

Posted

Szarotka napisał(a):
Dobrze by bylo te 15 wydebic :):)

To ja juz zglupialam.:shake: Rozumiem, ze Wiktor nie ma debetu, ma pelny miesiac deklaracji w kwocie 200 zl. Dobrze rozumiem? Nie brakuje mu nawet przyslowiowej zlotowki, tak?

Posted

Freya73 napisał(a):
To dlaczego w Malwi rozliczeniu pisze jak byk, brakuje miesiecznie 15 zl ??? Nic juz nie kumam.

Mnie sie wydaje, ze brakuje ??
W kazdym razie Kulekowi juz brakuje tylko 65 zl. miesiecznie :):)

Posted

dzioszki dzioszki ...

Wiktorowi brakuje nadal 15 zł miesięcznie w deklaracjach.

na ten miesiąc jest ok bo Anetta wpłaciła 10 zł więcej a i Lidan dorzuciła piątaka.

jednak, nadal trzeba szukać tych 15 zł deklaracji.

Posted

witam. nie bardzo mam czas czytać cały wątek - czy Wiktorek już w hoteliku? w jakim? - chciałabym dorzucić te 15 zł stałej deklaracji - proszę o konto na jakie należy robić przelewy. Dziękuję

Posted

Dzisiaj przelałam na Wiktorka 120 zł z mojego bazarku ogłoszeniowego (czyli za rok), w miarę możliwości będę dokładała coś co miesiąc... Jeszcze spróbuję namówić znajomych :)

Posted

yolanovi napisał(a):
witam. nie bardzo mam czas czytać cały wątek - czy Wiktorek już w hoteliku? w jakim? - chciałabym dorzucić te 15 zł stałej deklaracji - proszę o konto na jakie należy robić przelewy. Dziękuję

Och bardzo dziekujemy :):) super mamy brakujace 15 zl. Wiktora zabrala fundacje bernardynow, bo nikt go nie chcial ze schroniska adoptowac, bo duzy i niby agresywny...........
Fundacja potrzebowala malej pomocy miesiecznej. Strasznie sie ciesze, ze juz ma calosc.

nika28 napisał(a):
Dzisiaj przelałam na Wiktorka 120 zł z mojego bazarku ogłoszeniowego (czyli za rok), w miarę możliwości będę dokładała coś co miesiąc... Jeszcze spróbuję namówić znajomych :)

No to teraz Wiktor rozkwitnie jak roza :):)

Posted

yolanovi napisał(a):

Dziekujemy bardzo. Wiktor tez jest zapewne wdzieczny. ;)