Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oficjalna, potwierdzona informacja:

WIKTOR...UŚMIECHNIĘTY WIKTOR JEST JUŻ W FUNDACJI!!!!

Poznaje psiaki i zawiera pierwsze przyjaźnie,obserwuje ludzi,rozgląda się wokół, oddycha pełnią piersi...leżąc na kopie słomy,którą sobie sam nagarnął i na której mu najwyraźniej dobrze!!!:loveu:

WIKTOR SIĘ UŚMIECHA!

Dziękuję WSZYSTKIM,KTÓRZY WIERZYLI W NIEGO...:loveu:
NIE ODPUŚCILI, NIE POZWOLILI ZAPOMNIEĆ!!!:loveu:
Dziękuję fundacji,że DAŁA WIKTOROWI SZANSĘ I WIDZI JEGO UŚMIECH...a to POZWALA MU SIĘ JUŻ UŚMIECHAĆ!

zamknięte, czarodziejskie koło- WIDZĄC ZAUFANIE I SPOKÓJ WOKÓŁ SIEBIE, SAMEMU UCZYMY SIĘ SPOKOJU I ZAUFANIA!...Wiktor już odebrał pierwszą lekcję i sam czegoś się nauczył!

WIKTOR SIĘ UŚMIECHA!!!

DZIĘKUJĘ!!!

Posted

To swietnie, ze dojechal. Wiktor i Owca to dwa psy na dogomanii, ktore mi lezaly na sercu, a obydwa duzo i z takim zawsze jest najtrudniej. Wiktora zabrala fundacja a Owce prywatna osoba (mimo, ze stracil wzrok i ma padaczke). Naprawde super :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
To swietnie, ze dojechal. Wiktor i Owca to dwa psy na dogomanii, ktore mi lezaly na sercu, a obydwa duzo i z takim zawsze jest najtrudniej. Wiktora zabrala fundacja a Owce prywatna osoba (mimo, ze stracil wzrok i ma padaczke). Naprawde super :):)

Super!!! Nie weszłam jeszcze na stronkę Fundacji,ale myślę,że tam znajdziemy relację z przyjazdu Wiktora do niej...dla mnie najważniejsze jest to,że w głosie Lacrimy był optymizm i radość i...zachwyt nad Wiktorem!!!
Jak sobie będzie radził Wiktor, nie wiem, ale wiem,że teraz ma nareszcie szansę iść do przodu...nareszcie ma tę szansę!!!

...i uśmiecha się!!! Wiktor się uśmiecha!!!On już wie!

Posted

Wczoraj zmoglo mnie jakies chorobsko. Teraz dopiero przeczytalam ta wspaniala wiadomosc!

ZYC SIE CHCE!!TAK SIE CIESZE!!:grins::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::Cool!::jumpie:
DZIEKUJE WSZYSTKIM!!:iloveyou:

Posted

[quote name='Szarotka']To swietnie, ze dojechal. Wiktor i Owca to dwa psy na dogomanii, ktore mi lezaly na sercu, a obydwa duzo i z takim zawsze jest najtrudniej. Wiktora zabrala fundacja a Owce prywatna osoba (mimo, ze stracil wzrok i ma padaczke). Naprawde super :):)

Nie tylko Tobie Szarotko, Wiktor lezal na sercu ... . Teraz juz bedzie tylko lepiej.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
(...)...i uśmiecha się!!! Wiktor się uśmiecha!!!On już wie!

Wiktor usmiecha sie. Nabral pewnosci siebie, a co za tym nierozlacznie idzie, nabral wiekszego zaufania do otoczenia. I to jest piekne. Teraz bedzie juz tylko lepiej. Jestem pewna, taka widomosc pokrzepila serca nas wszytskich.

Posted

dostałam kasiorkę od Frei i Darka, dziękuję :loveu:

deklaracje stałe na Wiktora:
- 100 zł - Yv1958 [SIZE="1"]( deklaracja nie będzie ujęta w rozliczeniach - wpłaca bezpośrednio na konto fundacji )
- 10 zł - ANETTTA
- 10 zł - Pies Wolny
- 10 zł - Marysia55
- 10 zł - nika28
- 10 zł - Freya73
- 15 zł - Darek
- 10 zł - Szarotka

całe rozliczenie :
12-10-2010 - 10 zł - marysia55 (stała)
12-10-2010 - 5 zł - Lidan ( jednorazowa )
13-10-2010 - 10 zł - Pies Wolny ( stała )
14-10-2010 - 10 zł - Szarotka ( stała )
16-10-2010 - 20 zł - Anettta ( stała + jednorazowa )
22-10-2010 - 150 zł - Freya i Darek ( za pół roku )
razem 205 zł

na ten miesiąc:
ANETTTA 10,00 zł
Pies Wolny 10,00 zł
Marysia55 10,00 zł
Freya73 10,00 zł
Darek 15,00 zł
Szarotka 10,00 zł
razem 65 zł

jednorazowe :
ANETTTA 10,00 zł
Lidan 5,00 zł
razem 15 zł

brakuje jeszcze 20 zł w tym miesiącu( w tym wpłata niki28)

przypominam że Wiktor nadal prosi o deklaracje stałe ....

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
(...)Komu te pieniążki wysłać?

Suuper....a bankowością Wiktora zajmuje się MALWI...zbiera na swoje konto i wysyła większe kwoty do Fundacji...

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Ja mogę wspomóc Wiktora, ale jednorazowo. Będzie to 120 zł - to wychodziłoby np. 10 zł miesięcznie na cały rok. Mogłoby być tak?

Komu te pieniążki wysłać?

Myrkur :loveu: to ogromna pomoc. Rownie ogromne "dziekuje" od nas wszytkich w imieniu Wiktora.

Posted

Nigdy więcej nie zwątpię w psiaki...już nigdy więcej nie oprę oceny zachowania i charakteru psa na schroniskowych ocenach...jeszcze bardziej będę przeciwstawiać się ocenom, że pies jest NIEADOPCYJNY!!!
Już nigdy nie zwątpię w psa...jeśli już to tylko w ludzi zwątpić mogę!!!
Następny wspaniały pies,którego lenistwo, bezmyślność, wygodnictwo i wszystkowiedztwo ludzkie skazywało na śmierć...bo nie ważne czy przez uśpienie,czy przez zapomnienie...to zawsze dla psiaka ŚMIERĆ!
Wiktor...Lincoln,Nadia,Bazyl,Mela,Agatka...dziękuję Wam,że nie zwątpiliście w nie...
że nie uwierzyliście opiniom schronisk...że nie zastanawialiście się,czy są adopcyjne,czy nie,lecz uwidzieliście w nich psiaki,które potrzebują pomocy człowieka!
Dziękuję!!!:loveu::loveu::loveu:

Z ogromną przyjemnością i wzruszeniem słuchałam o pierwszych godzinach poza schroniskiem...z taką samą przyjemnością czytałam notatkę z pierwszych dni Wiktora w fundacji...i nie ważne,czy Wiktor bedzie adopcyjny,czy nie...wazne,że teraz ma szansę na dom,a jeśli nawet go nie znajdzie,wiem,że już jest bezpieczny i pozna co to ciepły i czuły człowiek,który patrzy na jego potrzeby!...ważne,że zapomni co to osamotnienie...co to śmierć za życia!