Szarotka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 coronaaj napisał(a):Udalo sie...jestem w chicago od ponad tygodnia....jak wroce to poczytam....buzka Wiktorku. Dziekuje w imieniu Wiktora :):) Quote
zuzlikowa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Oficjalna, potwierdzona informacja: WIKTOR...UŚMIECHNIĘTY WIKTOR JEST JUŻ W FUNDACJI!!!! Poznaje psiaki i zawiera pierwsze przyjaźnie,obserwuje ludzi,rozgląda się wokół, oddycha pełnią piersi...leżąc na kopie słomy,którą sobie sam nagarnął i na której mu najwyraźniej dobrze!!!:loveu: WIKTOR SIĘ UŚMIECHA! Dziękuję WSZYSTKIM,KTÓRZY WIERZYLI W NIEGO...:loveu: NIE ODPUŚCILI, NIE POZWOLILI ZAPOMNIEĆ!!!:loveu: Dziękuję fundacji,że DAŁA WIKTOROWI SZANSĘ I WIDZI JEGO UŚMIECH...a to POZWALA MU SIĘ JUŻ UŚMIECHAĆ! zamknięte, czarodziejskie koło- WIDZĄC ZAUFANIE I SPOKÓJ WOKÓŁ SIEBIE, SAMEMU UCZYMY SIĘ SPOKOJU I ZAUFANIA!...Wiktor już odebrał pierwszą lekcję i sam czegoś się nauczył! WIKTOR SIĘ UŚMIECHA!!! DZIĘKUJĘ!!! Quote
nika28 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Wspaniała wiadomość !!! Na dniach prześlę swoją deklarację :) Quote
Szarotka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 To swietnie, ze dojechal. Wiktor i Owca to dwa psy na dogomanii, ktore mi lezaly na sercu, a obydwa duzo i z takim zawsze jest najtrudniej. Wiktora zabrala fundacja a Owce prywatna osoba (mimo, ze stracil wzrok i ma padaczke). Naprawde super :):) Quote
Pies Wolny Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ufff !! no i very oki doki :loveu: teraz będzie już tylko lepiej :lol: Quote
zuzlikowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Szarotka napisał(a):To swietnie, ze dojechal. Wiktor i Owca to dwa psy na dogomanii, ktore mi lezaly na sercu, a obydwa duzo i z takim zawsze jest najtrudniej. Wiktora zabrala fundacja a Owce prywatna osoba (mimo, ze stracil wzrok i ma padaczke). Naprawde super :):) Super!!! Nie weszłam jeszcze na stronkę Fundacji,ale myślę,że tam znajdziemy relację z przyjazdu Wiktora do niej...dla mnie najważniejsze jest to,że w głosie Lacrimy był optymizm i radość i...zachwyt nad Wiktorem!!! Jak sobie będzie radził Wiktor, nie wiem, ale wiem,że teraz ma nareszcie szansę iść do przodu...nareszcie ma tę szansę!!! ...i uśmiecha się!!! Wiktor się uśmiecha!!!On już wie! Quote
zuzlikowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Uploaded with ImageShack.us ...pomóżcie znaleźć...moze znasz kogoś na tym osiedlu...może sam możesz pomóc...CHANEL BARDZO SIĘ BOI...POMÓŻ! Wątek Chanel...tu dowiesz sę jak możesz pomóc suni...bardzo nas potrzebuje! http://www.dogomania.pl/threads/179484-Krak%C3%B3w-Nowa-Huta!-Chanel-uciek%C5%82a!-POMOCY!!!!?p=15592791#post15592791 Quote
Atrisko Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Straszne wieści...te o Chanelce i CUDOWNE te o Wiktorze....równowaga życia jak zawsze... Wiktor sprawuj się chłopaku... Quote
Yv1958 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Wczoraj zmoglo mnie jakies chorobsko. Teraz dopiero przeczytalam ta wspaniala wiadomosc! ZYC SIE CHCE!!TAK SIE CIESZE!!:grins::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::Cool!::jumpie: DZIEKUJE WSZYSTKIM!!:iloveyou: Quote
Freya73 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Szarotka']To swietnie, ze dojechal. Wiktor i Owca to dwa psy na dogomanii, ktore mi lezaly na sercu, a obydwa duzo i z takim zawsze jest najtrudniej. Wiktora zabrala fundacja a Owce prywatna osoba (mimo, ze stracil wzrok i ma padaczke). Naprawde super :):) Nie tylko Tobie Szarotko, Wiktor lezal na sercu ... . Teraz juz bedzie tylko lepiej. Quote
Freya73 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 zuzlikowa napisał(a):(...)...i uśmiecha się!!! Wiktor się uśmiecha!!!On już wie! Wiktor usmiecha sie. Nabral pewnosci siebie, a co za tym nierozlacznie idzie, nabral wiekszego zaufania do otoczenia. I to jest piekne. Teraz bedzie juz tylko lepiej. Jestem pewna, taka widomosc pokrzepila serca nas wszytskich. Quote
Malwi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 dostałam kasiorkę od Frei i Darka, dziękuję :loveu: deklaracje stałe na Wiktora: - 100 zł - Yv1958 [SIZE="1"]( deklaracja nie będzie ujęta w rozliczeniach - wpłaca bezpośrednio na konto fundacji ) - 10 zł - ANETTTA - 10 zł - Pies Wolny - 10 zł - Marysia55 - 10 zł - nika28 - 10 zł - Freya73 - 15 zł - Darek - 10 zł - Szarotka ________________________ razem: 175 zł - brakuje 25 zł miesięcznie całe rozliczenie : 12-10-2010 - 10 zł - marysia55 (stała) 12-10-2010 - 5 zł - Lidan ( jednorazowa ) 13-10-2010 - 10 zł - Pies Wolny ( stała ) 14-10-2010 - 10 zł - Szarotka ( stała ) 16-10-2010 - 20 zł - Anettta ( stała + jednorazowa ) 22-10-2010 - 150 zł - Freya i Darek ( za pół roku ) razem 205 zł na ten miesiąc: ANETTTA 10,00 zł Pies Wolny 10,00 zł Marysia55 10,00 zł Freya73 10,00 zł Darek 15,00 zł Szarotka 10,00 zł razem 65 zł jednorazowe : ANETTTA 10,00 zł Lidan 5,00 zł razem 15 zł brakuje jeszcze 20 zł w tym miesiącu( w tym wpłata niki28) przypominam że Wiktor nadal prosi o deklaracje stałe .... Quote
Szarotka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Czyli miesiecznie brakuje 15 zl. ?? potrzebujemy trzy osoby stale po 5 zl. ?? Quote
Szarotka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Malwi napisał(a):miesięcznie brakuje po 25 zł O to trzeba tez rozeslac, bo 25 zl. miesiecznie to powazna kwota, czyli brakuje nam 5 osob po 5 zl. Quote
MyrkurDagur Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja mogę wspomóc Wiktora, ale jednorazowo. Będzie to 120 zł - to wychodziłoby np. 10 zł miesięcznie na cały rok. Mogłoby być tak? Komu te pieniążki wysłać? Quote
Atrisko Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 MyrkurDagur napisał(a):(...)Komu te pieniążki wysłać? Suuper....a bankowością Wiktora zajmuje się MALWI...zbiera na swoje konto i wysyła większe kwoty do Fundacji... Quote
Malwi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 juz wysyłam PW z nr konta : dziękujemy :loveu: Quote
nika28 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 http://www.bernardyn.org.pl/22_10_2010.html Jest o Wiktorku :) Quote
Freya73 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='MyrkurDagur']Ja mogę wspomóc Wiktora, ale jednorazowo. Będzie to 120 zł - to wychodziłoby np. 10 zł miesięcznie na cały rok. Mogłoby być tak? Komu te pieniążki wysłać? Myrkur :loveu: to ogromna pomoc. Rownie ogromne "dziekuje" od nas wszytkich w imieniu Wiktora. Quote
Freya73 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='nika28']http://www.bernardyn.org.pl/22_10_2010.html Jest o Wiktorku :) I jak tutaj nie dac poniesc sie emocjom. Wiktor trafil do wspanialych ludzi. Jestem pewna, ze odwdzieczy sie swoja klasa charakteru i juz niedlugo poznamy go od tej "lagodnej" strony. Wiktor jest dzentelmenem ;), potrzebuje jednak czasu, by nas o tym przekonac. Quote
Szarotka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='nika28']http://www.bernardyn.org.pl/22_10_2010.html Jest o Wiktorku :) W sumie swietne wiesci i dziekujemy za wplate :):) Quote
zuzlikowa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nigdy więcej nie zwątpię w psiaki...już nigdy więcej nie oprę oceny zachowania i charakteru psa na schroniskowych ocenach...jeszcze bardziej będę przeciwstawiać się ocenom, że pies jest NIEADOPCYJNY!!! Już nigdy nie zwątpię w psa...jeśli już to tylko w ludzi zwątpić mogę!!! Następny wspaniały pies,którego lenistwo, bezmyślność, wygodnictwo i wszystkowiedztwo ludzkie skazywało na śmierć...bo nie ważne czy przez uśpienie,czy przez zapomnienie...to zawsze dla psiaka ŚMIERĆ! Wiktor...Lincoln,Nadia,Bazyl,Mela,Agatka...dziękuję Wam,że nie zwątpiliście w nie...że nie uwierzyliście opiniom schronisk...że nie zastanawialiście się,czy są adopcyjne,czy nie,lecz uwidzieliście w nich psiaki,które potrzebują pomocy człowieka! Dziękuję!!!:loveu::loveu::loveu: Z ogromną przyjemnością i wzruszeniem słuchałam o pierwszych godzinach poza schroniskiem...z taką samą przyjemnością czytałam notatkę z pierwszych dni Wiktora w fundacji...i nie ważne,czy Wiktor bedzie adopcyjny,czy nie...wazne,że teraz ma szansę na dom,a jeśli nawet go nie znajdzie,wiem,że już jest bezpieczny i pozna co to ciepły i czuły człowiek,który patrzy na jego potrzeby!...ważne,że zapomni co to osamotnienie...co to śmierć za życia! Quote
Recommended Posts