Yv1958 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Zuzlikowa Kochana masz pelna skrzynke, a Twoj adres mi przepadl:-( Mialam awarie komputera. Quote
ANETTTA Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Yv1958 napisał(a):Jutro proba przetransportowania Wiktora zorganizowana tylko przez Schronisko. oby sie udało !!;) Quote
nika28 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ANETTTA napisał(a):oby sie udało !!;) Też mam taką nadzieję... Trzymam kciuki ! :) Quote
Paja Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Musi sie udac bidak juz tyle sie nacierpiał :(Trzymam kciukasy Wiktorku,cały czas sledze Twoje losy :) Quote
Malwi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 brak nowych wpłat na koncie .. pierwszy zbliża się już wielkimi krokami .. proszę o zaległe wpłaty Quote
Yv1958 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Malwi']brak nowych wpłat na koncie .. pierwszy zbliża się już wielkimi krokami .. proszę o zaległe wpłaty Melduje, ze ja swoja wyslalam! Na pewno bedzie rozliczenie na stronie Fundacji. Quote
Szarotka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Chyba tylko 3 osoby nie wplacily, ale one sa zagraniczne, to zawsze dluzej zajmuje. Quote
Freya73 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Zarowno moje jak i Darka wplaty (z gory za szesc miesiecy) przeslalam 11 pazdziernika. Zuzliku, czy moglabys potwierdzic czy juz doszly? Niestety masz pelna skrzynke i nie moglam wyslac wiadomosci na priv. Quote
zuzlikowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Malwi']brak nowych wpłat na koncie .. pierwszy zbliża się już wielkimi krokami .. proszę o zaległe wpłaty Malwi prześlij mi nr konta dla Wiktora na pw...mam pieniążki od Freya i Darka...w sumie 150zł i potrzebuję konta! Quote
Lidan Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Dobrze pamiętam, że to dzisiaj będzie podejmowana druga próba przeniesienia Wiktora ze schroniska do fundacji? Czekam niecierpliwie na jakieś wiadomości, najchętniej te dobre i trzymam kciuki za powodzenie akcji :kciuki: Wiktorku pokaż że jesteś mądrym psem a nie bandytą ;-) Quote
Atrisko Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Oj tak...bo zła sława będzie za tobą podążała jak cień...a ty przecież milusiak jesteś przy bliższym poznaniu...trzymamy kciuki i czekamy na wieści... Quote
Malwi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='zuzlikowa']Malwi prześlij mi nr konta dla Wiktora na pw...mam pieniążki od Freya i Darka...w sumie 150zł i potrzebuję konta! juz wysyłam ;) PW zapchane, poleciało na maila Quote
Freya73 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='zuzlikowa']Malwi prześlij mi nr konta dla Wiktora na pw...mam pieniążki od Freya i Darka...w sumie 150zł i potrzebuję konta! Dziekuje Ci slicznie, kolejny raz zreszta, za pomoc. Jestem wdzieczna.:oops: Quote
Yv1958 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wikotr jedzie do Fundacji jutro. Ok. 10 rano powinnam otrzymac emaila od opiekunki Wiktora. Dam znac oczywiscie, jak udala sie cala akcja. Quote
ANETTTA Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Yv1958 napisał(a):Wikotr jedzie do Fundacji jutro. Ok. 10 rano powinnam otrzymac emaila od opiekunki Wiktora. Dam znac oczywiscie, jak udala sie cala akcja. tak rozmawiałam z P. Prezes oby jutro sie udało !! Quote
zuzlikowa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='zuzlikowa']Myślę,że z tym pytaniem o miejsce dowiezienia Wiktora z Głowna należy zwrócić sie do fundacji! Dokładnie właśnie o to mi chodzi...potrzeba nie jednej kobiety, lecz profesjonalnego przygotowania do zabrania psa,o którym wiadomo,ze może być agresywny i róznie zachować się przy wyjeciu z kojca i włożeniu do samochodu.Nie było dla nikogo tajemnicą kiedy Wiktor ma być zabrany i nie było niespodzianki w tym,że po Wiktora przyjechano. Raz jeszcze podkreślam,że nie jest moim celem osądzanie kogokolwiek,lecz UŚWIADOMIENIE, że fundacja jest OSTATNIĄ SZANSĄ Wiktora! Bez współdziałania zdecydowanego i odpowiedzialnego przytuliska...co mu pozostanie? Bardzo nie chciałabym by i tym razem ten post okazał się aktualny! Mam nadzieję,że Wiktor DOSTANIE szansę na pokazanie,że jest mądrym psem,a nie bandytą!...ale pamiętam,że do tego "tańca trzeba dwojga"- i schroniska i fundacji.CZY NARESZCIE TAK BĘDZIE? Czekam niecierpliwie na informacje Quote
zuzlikowa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='zuzlikowa']Malwi prześlij mi nr konta dla Wiktora na pw...mam pieniążki od Freya i Darka...w sumie 150zł i potrzebuję konta! Konto otrzymalam...wysyłam pieniążki od Freya i Darka! Quote
Szarotka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 No to trzymamy za Witkora, Fundacje i Schronisko :):) Wiktor napewno jest super, tylko potrzebuje warunkow. Quote
zuzlikowa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Szarotka napisał(a):No to trzymamy za Witkora, Fundacje i Schronisko :):) Wiktor napewno jest super, tylko potrzebuje warunkow. Bardzo chciałabym się móc o tym przekonać...kciuki także trzymam,by wszyscy stanęli na wysokości zadania!!! Quote
Freya73 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Od zawsze wierzylam w Wiktora i tak zostanie. Czekam na relacje. Quote
coronaaj Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Szarotka napisał(a):Trzymam kciuki i musi sie udac :):) Udalo sie...jestem w chicago od ponad tygodnia....jak wroce to poczytam....buzka Wiktorku. Quote
Malwi Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 zuzlikowa napisał(a):Konto otrzymalam...wysyłam pieniążki od Freya i Darka! sprawdzałam właśnie konto, nic nie dostałam .. może jutro przyjdzie... Quote
Recommended Posts