Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Malwi']brak nowych wpłat na koncie .. pierwszy zbliża się już wielkimi krokami .. proszę o zaległe wpłaty

Melduje, ze ja swoja wyslalam! Na pewno bedzie rozliczenie na stronie Fundacji.

Posted

Zarowno moje jak i Darka wplaty (z gory za szesc miesiecy) przeslalam 11 pazdziernika. Zuzliku, czy moglabys potwierdzic czy juz doszly? Niestety masz pelna skrzynke i nie moglam wyslac wiadomosci na priv.

Posted

[quote name='Malwi']brak nowych wpłat na koncie .. pierwszy zbliża się już wielkimi krokami .. proszę o zaległe wpłaty

Malwi prześlij mi nr konta dla Wiktora na pw...mam pieniążki od Freya i Darka...w sumie 150zł i potrzebuję konta!

Posted

Dobrze pamiętam, że to dzisiaj będzie podejmowana druga próba przeniesienia Wiktora ze schroniska do fundacji? Czekam niecierpliwie na jakieś wiadomości, najchętniej te dobre i trzymam kciuki za powodzenie akcji :kciuki: Wiktorku pokaż że jesteś mądrym psem a nie bandytą ;-)

Posted

[quote name='zuzlikowa']Malwi prześlij mi nr konta dla Wiktora na pw...mam pieniążki od Freya i Darka...w sumie 150zł i potrzebuję konta!

juz wysyłam ;)

PW zapchane, poleciało na maila

Posted

[quote name='zuzlikowa']Malwi prześlij mi nr konta dla Wiktora na pw...mam pieniążki od Freya i Darka...w sumie 150zł i potrzebuję konta!

Dziekuje Ci slicznie, kolejny raz zreszta, za pomoc. Jestem wdzieczna.:oops:

Posted

Yv1958 napisał(a):
Wikotr jedzie do Fundacji jutro.
Ok. 10 rano powinnam otrzymac emaila od opiekunki Wiktora.

Dam znac oczywiscie, jak udala sie cala akcja.

tak rozmawiałam z P. Prezes

oby jutro sie udało !!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Myślę,że z tym pytaniem o miejsce dowiezienia Wiktora z Głowna należy zwrócić sie do fundacji!

Dokładnie właśnie o to mi chodzi...potrzeba nie jednej kobiety, lecz profesjonalnego przygotowania do zabrania psa,o którym wiadomo,ze może być agresywny i róznie zachować się przy wyjeciu z kojca i włożeniu do samochodu.Nie było dla nikogo tajemnicą kiedy Wiktor ma być zabrany i nie było niespodzianki w tym,że po Wiktora przyjechano.

Raz jeszcze podkreślam,że nie jest moim celem osądzanie kogokolwiek,lecz UŚWIADOMIENIE, że fundacja jest OSTATNIĄ SZANSĄ Wiktora!
Bez współdziałania zdecydowanego i odpowiedzialnego przytuliska...co mu pozostanie?

Bardzo nie chciałabym by i tym razem ten post okazał się aktualny!
Mam nadzieję,że Wiktor DOSTANIE szansę na pokazanie,że jest mądrym psem,a nie bandytą!...ale pamiętam,że do tego "tańca trzeba dwojga"- i schroniska i fundacji.CZY NARESZCIE TAK BĘDZIE?

Czekam niecierpliwie na informacje

Posted

Konto otrzymalam...wysyłam pieniążki od Freya i Darka!

Posted

Szarotka napisał(a):
No to trzymamy za Witkora, Fundacje i Schronisko :):)
Wiktor napewno jest super, tylko potrzebuje warunkow.

Bardzo chciałabym się móc o tym przekonać...kciuki także trzymam,by wszyscy stanęli na wysokości zadania!!!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Konto otrzymalam...wysyłam pieniążki od Freya i Darka!

sprawdzałam właśnie konto, nic nie dostałam .. może jutro przyjdzie...